The Walking Dead

canım bi an önce yetiş bize de kritik yapalım azcık :KK70:
carola bende sinir oluyorum ama sonraki bölümlerde çooooook faydalı şeyler yapacak gruba...:KK53:

Hey gidi... İlk 2 sezon bi oturuşta 4 bölüm izlediğim olmuştu. :KK48: Bi sonraki bölüm için gün sayardım. Uzun zamandır izlemediğimden mi bilmem hiç sarmadı beni... :/

İzlemeye devam edicem tabi... Yetişmeye gayret edicem. :KK48::KK48:

Hey gidi... İlk 2 sezon bi oturuşta 4 bölüm izlediğim olmuştu. :KK48: Bi sonraki bölüm için gün sayardım. Uzun zamandır izlemediğimden mi bilmem hiç sarmadı beni... :/

İzlemeye devam edicem tabi... Yetişmeye gayret edicem. :KK48::KK48:

biz şuan çok acıklı bölümlerdeyiz ama spoiler vermeyecem cık :KK53:
sadece şu kadarcık söyleyim, açlıktan ve susuzluktan ölecek duruma geldiler.. çok kötü haldeler..:KK61:
takatleri kalmadı,...

hadi yaa... E bi olaylar olsun artık. :KK53: Koca sezon boyunca hapishaneden çıkamadılar zaten...

hapishane bir süre sonra evet baymıştı beni de, şuan güzel gidiyor, zaman zaman aksiyonun dibine vuruyorlar, zaman zaman da sıkıcı oluyor.. her dizi gibbi illa ki inişli çıkışlı sahneler var... sıkıldım deyip bırakmamak lazım.. hele ki böyle başarılı dizileri.. kolay kolay yapılmıyor böyle diziler... en basitinden maddi külfeti çok olan bir diziymiş.. bir zombinin makyajı bile saatler sürüyormuş, düşünsene yüzlerce zombiyi nasıl hazırlıyorlar...
verilen emek, harcanan para için bile izlenir yani... kaldı ki konusu çok eskiye dayanan güzel bir çizgi romandan kurgulanma... oyuncular keza öyle... rick daryl michone vs gibi sanatçılar çok başarılı rollerini yerine getiriyorlar.. bilhassa rick...

hapishane bir süre sonra evet baymıştı beni de, şuan güzel gidiyor, zaman zaman aksiyonun dibine vuruyorlar, zaman zaman da sıkıcı oluyor.. her dizi gibbi illa ki inişli çıkışlı sahneler var... sıkıldım deyip bırakmamak lazım.. hele ki böyle başarılı dizileri.. kolay kolay yapılmıyor böyle diziler... en basitinden maddi külfeti çok olan bir diziymiş.. bir zombinin makyajı bile saatler sürüyormuş, düşünsene yüzlerce zombiyi nasıl hazırlıyorlar...
verilen emek, harcanan para için bile izlenir yani... kaldı ki konusu çok eskiye dayanan güzel bir çizgi romandan kurgulanma... oyuncular keza öyle... rick daryl michone vs gibi sanatçılar çok başarılı rollerini yerine getiriyorlar.. bilhassa rick...
Öyle... Benim için içinde bol miktarda zombi bulundurup kendini beğendirebilmiş tek iştir TWD :KK48: arada tek darbede kabak gibi patır patır patlayan kafalar olmasa makyajlar muazzam! Benim dizideki favorim Michone ve Rick bu arada... :)

Öyle... Benim için içinde bol miktarda zombi bulundurup kendini beğendirebilmiş tek iştir TWD :KK48: arada tek darbede kabak gibi patır patır patlayan kafalar olmasa makyajlar muazzam! Benim dizideki favorim Michone ve Rick bu arada... :)

Bu arada bu bölümde domuzlara yapılanların gerçek olmadığını söylesin birileri... :/

michone geldikten sonra kafalar pıtır pıtr dökülür oldu :KK70:
hatun maşallah zorro gibi kılıcı bi sallıyor, kafalar pıtır pıtır dökülüveriyor :KK70:
evet benimde favorim rick... :KK66:çok karizmatik bi adam :KK66:
domuzlara yapılan kamera hilesi canım üzülme :KK53:

michone geldikten sonra kafalar pıtır pıtr dökülür oldu :KK70:
hatun maşallah zorro gibi kılıcı bi sallıyor, kafalar pıtır pıtır dökülüveriyor :KK70:
evet benimde favorim rick... :KK66:çok karizmatik bi adam :KK66:
domuzlara yapılan kamera hilesi canım üzülme :KK53:

İki kere izledim o sahneyi 3. domuzcukta bi hile var yani kanın sıçraması için bir şeyler yapılmış fakat diğer ikisinde sahne gereğinden fazla gerçekçiydi. Bilemedim şimdi...

Son bölüm 10. bölüm. Zirvede bırakman komik geldi de azıcık... :KK70:
yok işte benim dizi dosyam ver nerde kaldığımı yazmışım yanlış kısma bakmışım. 5 sezon 5.bölümde kalmışım en son hatırladığım adamın bacağını diğer gruptakiler yedi filan :D

Kim bu AARON????????????? Vede en önemlisi Rick'in ismini nasıl bilebiliyor? 11. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

Back
X