The Walking Dead

canım Michael ölecek ama o ölecek ve dizi bitecek...
yani dört sezon boyunca Michael devam yani.. :KK66:
sara ölmüyor ama ölse daha az acı çekerdi... Michael için canını verecek duruma gelecek...
zaten Michael sara için ölecek :KK61: onu kurtarmak için... bak prison break dizisi var kk da...ordan devam edelim istersen, burayı işgal ettik :KK70:
şu linke tıkla.. ama bence önceki sayfaları okuma, zevki kaçar hevesi kaçar...
izleyerek gör..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/prison-break.13828/
canım bişey sorcam ya bizim bu sarı oğlanniye her tarafa kagıt ördek bırakıyor hala anlamadım sorun bende mi bişey mi kaçırdım :(

Aaaaa sen de sonunu söylemişsin ya zaten. Demeyeydin iyiydi.:KK45:

canım söylemeyi istemedim, hatta sorma diye ısrar etim ama arkadaş çok ısrarla sordu kıramadım....)

Bu bahsettiginiz hangi dizi yaa :)

prison break canım...

canım bişey sorcam ya bizim bu sarı oğlanniye her tarafa kagıt ördek bırakıyor hala anlamadım sorun bende mi bişey mi kaçırdım :KK43:

canım o kağıt ördek michael'in şifreli mesajı...
o ördekle iletmek istediği şeyleri iletiyor, şifre gibi bir şey yani...
kısacası kağıt ördek varsa işin içinde Michael mutlaka bir plan peşinde demektir :KK48:

canım söylemeyi istemedim, hatta sorma diye ısrar etim ama arkadaş çok ısrarla sordu kıramadım....)

prison break canım...

canım o kağıt ördek michael'in şifreli mesajı...
o ördekle iletmek istediği şeyleri iletiyor, şifre gibi bir şey yani...
kısacası kağıt ördek varsa işin içinde Michael mutlaka bir plan peşinde demektir :KK48:
hee bende başka bişiler vardır sandım kız 14.bölümdeyim :KK23:

evet ölmedi, söyleyecektim ama izlememişsindir diye söylemedim...
olaylar atağa geçti sıkı izle bakalım , yorumlarını kritik yapalım burda :)
elini kesti t-bag in. kesin varya o adam bi şekilde çıkacak karşılarına. neler olacak çook merak ediyorum Sara ya çok üzülüyorum :(

Back
X