Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve bu akşamüstü izledim.
Spoiler vermeden yorum yapmak zor oluyor yaa :)
hani bu karşı grup 30 kişilik dediler ya
benim aklıma darly in abisi geldi
o kurtulmuştu
belki öyle bi grup kurup karşılarına çıkabilir. çünkü onun nasıl kurtulduğunu göstermediler birden kayboldu sonra ortadan
Benim gibi sabırsızlıkla bekleyenlerin olması beni çok mutlu etti:) Makyajlardaki profesyonellik, dizideki yaşam mücadelesi,oyuncuların kalitesi...sonuç olarak zevkle izliyorum.Bizim evde TWD gecesi vardır.Pztesi Fx te 21:30 tüm planlarımız ona göre ayarlanır.Pazar günü heyecanlanır sohbetini yorumlarını yapar pazartesi keyif yaparız.
çok güzel bir yabancı dizi sitesı var
oradan takip ediyorum .reklam yok , ara vermek yok![]()
Sence zaaflarımın kurbanı olup senden istemelimiyim site adresini yoksa şu beklemenin keyfini yaşamaya devam mı etmeliyim ?![]()
canım , benım dediğim sitede bütün bölümlerini izliyorsun ve partlar otomatik geçiş yapıyor , takılma falan da yok:=)
ne yazık ki,,,yenı bölümü çıkmadan izleyemıyorsun doğal olarak![]()
cnm bende yabancı site dedin ya amerikada bizden 1 gün önce başladı ya dizi acaba ordan 1 bölüm önce mi izledin die düşündümo halde site adrsini istiyim senden gerçi ben 1.sezondan itibaren tüm sezonu netten indirip izlemiştim..kaçırdığım bölüm olursa bakarım.Hershal ın bacak gitti Loriyi kim doğurtcak?
![]()
cnm bende yabancı site dedin ya amerikada bizden 1 gün önce başladı ya dizi acaba ordan 1 bölüm önce mi izledin die düşündümo halde site adrsini istiyim senden gerçi ben 1.sezondan itibaren tüm sezonu netten indirip izlemiştim..kaçırdığım bölüm olursa bakarım.Hershal ın bacak gitti Loriyi kim doğurtcak?
![]()