The Walking Dead

Oct. 14, 2012 yazıyor 3. sezonun ilk bölümü kızlar
imdb de buldum bu tarihi genelde oranın tarihleri şaşmaz

son 12 gün ... şafak sayıyoruz resmen ailece :)

The Walking Dead bir zombi kıyametinin sonrasını anlatıyor; komadan uyandığında hastanenin ve yaşadığı kasabanın tamamen terk edilmiş olduğunu gören polis şefi Rick Grimes'in dünyası bir daha eskisi gibi olmayacaktır. Rick Grimes önderliğinde küçük bir grup insan, zombi ordularından uzakta kendilerine yeni bir ev aramak için Birleşik Devletler genelinde seyahat etmektedir.
Atlanta’da ise küçük bir grup insan, ölümün köşe başında olduğu her an hayatta kalma mücadelesi veriyor. Gün geçtikçe hayatta kalma koşulları zorlaşıyor. Rick ve diğerleri bu korkunç yeni dünyada savaş verirken insanlıklarına sığınabilecekler mi?

alıntıdır.

bu arada 3.sezonu başlıyor

Son düzenleme:
3. sezona az kaldı. bakalım hapishanede neler yaşanacak

Ve bu akşamüstü izledim.
Spoiler vermeden yorum yapmak zor oluyor yaa :)

Benim gibi sabırsızlıkla bekleyenlerin olması beni çok mutlu etti:) Makyajlardaki profesyonellik, dizideki yaşam mücadelesi,oyuncuların kalitesi...sonuç olarak zevkle izliyorum.Bizim evde TWD gecesi vardır.Pztesi Fx te 21:30 tüm planlarımız ona göre ayarlanır.Pazar günü heyecanlanır sohbetini yorumlarını yapar pazartesi keyif yaparız.

off çok gıcık yaaa
yenı bölümünü beklıyoruz :27::27:

en heyecanlı yerınde bitti yaa:47::47:

hani bu karşı grup 30 kişilik dediler ya
benim aklıma darly in abisi geldi
o kurtulmuştu
belki öyle bi grup kurup karşılarına çıkabilir. çünkü onun nasıl kurtulduğunu göstermediler birden kayboldu sonra ortadan

O abi varya o abi..kolunu testereyle kesmişti; dizinin yapımcısı ,yurt dışı sayfasında bahsedilene göre bu sezon çıkacak piyasaya ...

Benim gibi sabırsızlıkla bekleyenlerin olması beni çok mutlu etti:) Makyajlardaki profesyonellik, dizideki yaşam mücadelesi,oyuncuların kalitesi...sonuç olarak zevkle izliyorum.Bizim evde TWD gecesi vardır.Pztesi Fx te 21:30 tüm planlarımız ona göre ayarlanır.Pazar günü heyecanlanır sohbetini yorumlarını yapar pazartesi keyif yaparız.

çok güzel bir yabancı dizi sitesı var
oradan takip ediyorum .reklam yok , ara vermek yok:D:D

Sence zaaflarımın kurbanı olup senden istemelimiyim site adresini yoksa şu beklemenin keyfini yaşamaya devam mı etmeliyim ? :52:

canım , benım dediğim sitede bütün bölümlerini izliyorsun ve partlar otomatik geçiş yapıyor , takılma falan da yok:=)

ne yazık ki,,,yenı bölümü çıkmadan izleyemıyorsun doğal olarak :D:D

canım , benım dediğim sitede bütün bölümlerini izliyorsun ve partlar otomatik geçiş yapıyor , takılma falan da yok:=)

ne yazık ki,,,yenı bölümü çıkmadan izleyemıyorsun doğal olarak :D:D

cnm bende yabancı site dedin ya amerikada bizden 1 gün önce başladı ya dizi acaba ordan 1 bölüm önce mi izledin die düşündüm :D o halde site adrsini istiyim senden gerçi ben 1.sezondan itibaren tüm sezonu netten indirip izlemiştim..kaçırdığım bölüm olursa bakarım.Hershal ın bacak gitti Loriyi kim doğurtcak?:P

cnm bende yabancı site dedin ya amerikada bizden 1 gün önce başladı ya dizi acaba ordan 1 bölüm önce mi izledin die düşündüm :D o halde site adrsini istiyim senden gerçi ben 1.sezondan itibaren tüm sezonu netten indirip izlemiştim..kaçırdığım bölüm olursa bakarım.Hershal ın bacak gitti Loriyi kim doğurtcak?:P

msj attım canım :)

offff,, o bacağı küçük bir keser ile nasıl kesti yaa:27::27:

hapıshaneden çıkan katil ruhlu hastalara ne demeli?? bence onları öldürmek zorunda kalıcaklar .

Back
X