Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bi türlü yanaşmıyodum bu diziye, 22 gün sonra ve 22 hafta sonra filmlerini izlediğim için aynısı gibi geliyordu
genel hatlarıyla aynıymış ama çok daha heyecan verici dizisi![]()
özellikle ilk bölüm aynı gibi değil mi?
ama dizi kesinlikle muhteşem, yarını iple çekiyorummm![]()
offff,, o bacağı küçük bir keser ile nasıl kesti yaa
hapıshaneden çıkan katil ruhlu hastalara ne demeli?? bence onları öldürmek zorunda kalıcaklar .
Darly nin psikopat abisini diyorsun.O dizinin yapımcısıymış ve bu bu sezon çıkacak ortaya...Bencede yaşam mücadelesi için öldürmek zorunda kalabilirler.Son bölümün sonunda Hershal ın bacak gitti Loriyi kim doğurtacak ? tek sağlıkçı oydu.Ben çok şaşırdım ...Bu dizinin en güzel yanlarından biride karakterleri sakız gibi uzatmıyorlar pat die ölüyor ana karakterler Sean ın ölümüde beni çok şaşırtmıştı artık dizi yürümez bile demiştim.İşte dizinin en çekici yanlarından biride bu
yalnız rick iyice psikopata sardı eskiden öldürme karsıtı adam simdi tereddut etmiyor adamın kafasına baltayı nasıl attırdı oylegerci oda haketti uzerine zombi atıyor falan ilerki bolumlerde dahada hareketlencek belli
resmen yardı kafasını
evet çok değişti rick. belkı de çocuğu olacağı içindir.
ya da
sean yüzünden olabilir,güvendiği arkadaşı sırtından vurdu öldürecekti resmen rick'i.
o mahkum haketti ama ya bide almıs zombiyi fırlatıyor artist.. adamlar kac aydır onlarla bogusuyor zaten
onu öldürdü diye karısı bide trip yaptı ilk soylediginde ama simdi kedi misali pesinde sinir oluyorum ona da![]()
yalnız rick iyice psikopata sardı eskiden öldürme karsıtı adam simdi tereddut etmiyor adamın kafasına baltayı nasıl attırdı oylegerci oda haketti uzerine zombi atıyor falan ilerki bolumlerde dahada hareketlencek belli
Karısına ayrı bi uyuz oluyorum zaten, aynı tepkiyi kardeşim de verdi ama Shane öldü diye üzülmüştük biz..
atrıca çocuk Rickin mi Shanein mi belli değil ki, Daryl Carolla konuşuyordu ya geçen bölüm, hatun çok yiyor diye küçük shane doymak bilmedi gibi bi muhabbet olmuştu hatta
Rick değişti iyice
bence aldıkları tepkilerden dolayı karakterini değiştirdiler çünkü resmen kadın gibiydi.
ya karısı en yakın arkadaşıyla birlikte olmuş normal karşıladı falan filan... baya bi tepki topladı yapımcıya mail yağmuru olmuş. sonradan adam gibi adam yaptılar rick 'i![]()