The Walking Dead

ben bi türlü yanaşmıyodum bu diziye, 22 gün sonra ve 22 hafta sonra filmlerini izlediğim için aynısı gibi geliyordu
genel hatlarıyla aynıymış ama çok daha heyecan verici dizisi :52:

ben bi türlü yanaşmıyodum bu diziye, 22 gün sonra ve 22 hafta sonra filmlerini izlediğim için aynısı gibi geliyordu
genel hatlarıyla aynıymış ama çok daha heyecan verici dizisi :52:

özellikle ilk bölüm aynı gibi değil mi?

ama dizi kesinlikle muhteşem, yarını iple çekiyorummm:56:

özellikle ilk bölüm aynı gibi değil mi?

ama dizi kesinlikle muhteşem, yarını iple çekiyorummm:56:

evet canım ilk bölümü izlerken sıkıldım iyice aynısıymış keşke fimlerini izlememiş olsaydım dedim ama dizi sarıyo gerçekten ayrı bi havası var

oooo walking dead sevenler çoğalmış

offff,, o bacağı küçük bir keser ile nasıl kesti yaa:27::27:

hapıshaneden çıkan katil ruhlu hastalara ne demeli?? bence onları öldürmek zorunda kalıcaklar .

Darly nin psikopat abisini diyorsun.O dizinin yapımcısıymış ve bu bu sezon çıkacak ortaya...Bencede yaşam mücadelesi için öldürmek zorunda kalabilirler.Son bölümün sonunda Hershal ın bacak gitti Loriyi kim doğurtacak ? tek sağlıkçı oydu.Ben çok şaşırdım ...Bu dizinin en güzel yanlarından biride karakterleri sakız gibi uzatmıyorlar pat die ölüyor ana karakterler Sean ın ölümüde beni çok şaşırtmıştı artık dizi yürümez bile demiştim.İşte dizinin en çekici yanlarından biride bu

Ben de sabah gözümü açıp izledim akşam kardeşim izlerken bir kez daha yanına gidip gidip geldim :)

bende yatarken izleyeceğim..çok merak edıyorum. bakalım hapıste karsılastıkları adamlar nasıl olacak:27:

yalnız rick iyice psikopata sardı eskiden öldürme karsıtı adam simdi tereddut etmiyor adamın kafasına baltayı nasıl attırdı oyle:53: gerci oda haketti uzerine zombi atıyor falan ilerki bolumlerde dahada hareketlencek belli

Darly nin psikopat abisini diyorsun.O dizinin yapımcısıymış ve bu bu sezon çıkacak ortaya...Bencede yaşam mücadelesi için öldürmek zorunda kalabilirler.Son bölümün sonunda Hershal ın bacak gitti Loriyi kim doğurtacak ? tek sağlıkçı oydu.Ben çok şaşırdım ...Bu dizinin en güzel yanlarından biride karakterleri sakız gibi uzatmıyorlar pat die ölüyor ana karakterler Sean ın ölümüde beni çok şaşırtmıştı artık dizi yürümez bile demiştim.İşte dizinin en çekici yanlarından biride bu

Sean iyi ki gitti:27::27:

yalnız rick iyice psikopata sardı eskiden öldürme karsıtı adam simdi tereddut etmiyor adamın kafasına baltayı nasıl attırdı oyle:53: gerci oda haketti uzerine zombi atıyor falan ilerki bolumlerde dahada hareketlencek belli

resmen yardı kafasını:52::52:
evet çok değişti rick. belkı de çocuğu olacağı içindir.

ya da
sean yüzünden olabilir,güvendiği arkadaşı sırtından vurdu öldürecekti resmen rick'i.

resmen yardı kafasını:52::52:
evet çok değişti rick. belkı de çocuğu olacağı içindir.

ya da
sean yüzünden olabilir,güvendiği arkadaşı sırtından vurdu öldürecekti resmen rick'i.

o mahkum haketti ama ya bide almıs zombiyi fırlatıyor artist.. adamlar kac aydır onlarla bogusuyor zaten :27:
onu öldürdü diye karısı bide trip yaptı ilk soylediginde ama simdi kedi misali pesinde sinir oluyorum ona da:1:

Son düzenleme:
o mahkum haketti ama ya bide almıs zombiyi fırlatıyor artist.. adamlar kac aydır onlarla bogusuyor zaten :27:
onu öldürdü diye karısı bide trip yaptı ilk soylediginde ama simdi kedi misali pesinde sinir oluyorum ona da:1:

trip yaptığı için zaten rick değişti.
garip biri oldu.karısını kolay kolay affetmeyece benziyor,belkı doğumdan sonra olabılır.

Karısına ayrı bi uyuz oluyorum zaten, aynı tepkiyi kardeşim de verdi ama Shane öldü diye üzülmüştük biz..
atrıca çocuk Rickin mi Shanein mi belli değil ki, Daryl Carolla konuşuyordu ya geçen bölüm, hatun çok yiyor diye küçük shane doymak bilmedi gibi bi muhabbet olmuştu hatta

Son düzenleme:

Bende şaşırdım!ama dizinin ana teması ölmemek için öldüreceksin temasından yola çıktı sanıyorum.O ortamda insanda kişilik karakter mi kalır..İyi olsak cennette olurduk değil mi :)))

Rick değişti iyice
bence aldıkları tepkilerden dolayı karakterini değiştirdiler çünkü resmen kadın gibiydi.
ya karısı en yakın arkadaşıyla birlikte olmuş normal karşıladı falan filan... baya bi tepki topladı yapımcıya mail yağmuru olmuş. sonradan adam gibi adam yaptılar rick 'i :27:

Karısına ayrı bi uyuz oluyorum zaten, aynı tepkiyi kardeşim de verdi ama Shane öldü diye üzülmüştük biz..
atrıca çocuk Rickin mi Shanein mi belli değil ki, Daryl Carolla konuşuyordu ya geçen bölüm, hatun çok yiyor diye küçük shane doymak bilmedi gibi bi muhabbet olmuştu hatta

Loriye herkez gibi bende sinir oluyorum.Tamamen zaaflarının kurbanı olup eşini kaybetti.Ama bazende o ortamda ki Lori ne kadar suçlu Shane ne kadar suçlu,o da tartışılır..Sonuçta insan eşittir zaafları...

Rick değişti iyice
bence aldıkları tepkilerden dolayı karakterini değiştirdiler çünkü resmen kadın gibiydi.
ya karısı en yakın arkadaşıyla birlikte olmuş normal karşıladı falan filan... baya bi tepki topladı yapımcıya mail yağmuru olmuş. sonradan adam gibi adam yaptılar rick 'i :27:

Demek tepki mailleri olmuş...Bende al işte amerikan kültürü demiştim,yanılmışım demekki...Rick kendine geldi :))

Bu konuyu burda bulmam iyi oldu :))

Bende heycanla takip ediyorum diziyi ya bayılıyorum !

Ekşi de falan okuyorum , Lori 1 2 bölüm sonra ölcek diyorlar ama bence bebek doğmadan ölmez , yani bebekle ilgili bişeyler olcak , artık kendi dediği gibi içinden onu yiyerek mi doğcak yada başka birşeyler mi ama kesin bebekle bi b.kluk olcak gibi geliyo banada :)

Carl desen maşallah velet çatur çutur zombi öldürür olmuş , gelmiş 2 tane öldürdüm geldim diyo hey allam o çocukta ayrı alem !

Harshel amcanın ölmemesine çok sevindim gerçekten sonuçta ekibe doktor lazım ve kendiside iyi bir insan.

Geride bıraktıkları diğer 2 mahkum iyiye benziyorlardı , daha sonra gruba dahil olacaklar gibi geliyor.

Darly reyiz zaten onuda çok seviyorum grupla uyum içinde ama abisine çok düşkündü. Abiside geride bırakıldığı için bizim gruba kıl , bakalım abisini dinleyip gruba karşımı çıkacak , yoksa abisini yanına alıp gruba mı katacak. İşte en çok bu olayı bekliyorum.

Herkese iyi seyirler :)

Back
X