The Walking Dead

4.sezon trailer' ı cuma günü verilecekmiş :) ama aralık' a kadar nasıl beklicez ya

Kendimi tutamadım ve son bölümleri de izledim. :1:

Webisode bölümlerini izleyeniniz var mı?

Mini bölümleri de varmış. (yalnız baya mini 2-3 dklık bölümler. :1: )

SPOILER! :1::1:

İlk bölümdeki sarışın zombinin hikayesini anlatıyor.

bana da atar mısın sana zahmet hanna ' nın hikayesini izleyebildim bir tek şimdiye kadar başka mini bölümler varsa link atarsan çok sevinirim

Atarım. Başka mini bölümler var mı bilmiyorum. Keşke daha fazla olsa...:)

Bahsettiğim Webisode bölümler var birde...

4. sezonda oradaki elemanda onlara katılıyor"muş".

4. sezon ekim ortasında yayınlanacakmış peki aralık neydi ? türkiye' de yayınlanması mı acaba ? ben netten izliyordum hep. dizimag' a düşmesi de aralık' ı mı bulur acaba gerçi sanmıyorum dizimag yabancı kanallardan alıp altyazı geçiyor.

4. sezon 13 Ekim pazar yayınlanacak deniliyor. Bu arada 3. sezon Türkiye'de (tv de) 1 gün sonra yayınlanmıştı.

Yerinde sayıyor gibi... (Yinede) 13 Ekim gelse de izlesek... :31:

[video=youtube;Dxg27QsaIEY]http://www.youtube.com/watch?v=Dxg27QsaIEY[/video]

3. Sezon bitiminde yeni sezon için aralık ayı diye bildirdiler
Tepkiler yağınca öne çekmek zorunda kalmışlar.
Saçmalık zaten aralık ayı ya hem erkenden sezonu bitir hem de o kadar ara ver :19:

Ben bu yıl izlemeye başladım bütün bölümleri bitirdim ..:9:
Acayip sevdim bu diziyi

Yeni izlemeye başladım. Gayet güzel :31:

Sanırım yarın 4. sezon başlıyor. :)

ben 13 ekimde başlıyor, türkiye gösterimi 14 ekim diye biliyorum ama keşke yarın başlasa :34:
bir de bu sezonun sadece 8 bölüm olduğuna dair bir duyum aldım ama umarım yanlıştır, ya da geçen yılki gibi ara final yapıp 8+8 falan yapsalar :)

ben 13 ekimde başlıyor, türkiye gösterimi 14 ekim diye biliyorum ama keşke yarın başlasa :34:
bir de bu sezonun sadece 8 bölüm olduğuna dair bir duyum aldım ama umarım yanlıştır, ya da geçen yılki gibi ara final yapıp 8+8 falan yapsalar :)

Keşke olsa... Şimdilik sadece 8 bölüm görünüyor.

Ben yabanci dizi hastasıyım, çok severim ama eşim hiç sevmez-di:)
Bu diziyi hadi hayatım gel beraber izleyelim bak güzel, begenirsin bence diye zorla izlettim, o gün bugün uykusuz kalıp hadi bi bölüm daha daha diye 3. sezonu bir haftada yarıladık=)
Shane'in ölmesine üzüldüm ama ya adam karizmaydı ya..
Süper bir dizi, her bölümü sinema filmi tadında..

Back
X