The Walking Dead

ı im legend den bahsediyorsun sanırım anaaam ordaki zombilerçok fena uçuup kaçıyolar :)

Adını hatırlamıyorum ama bildiğin atletler gibi koşuyorlar valla.. :27:

O zombilerden kaçma niyetinde olanın kurtuluşu yok valla :27:

Rick'in bebişi ne tatlı olmuş öyle ya yerim ben onu =)

Adını hatırlamıyorum ama bildiğin atletler gibi koşuyorlar valla.. :27:

O zombilerden kaçma niyetinde olanın kurtuluşu yok valla :27:

Rick'in bebişi ne tatlı olmuş öyle ya yerim ben onu =)

Zombinaz :)

Bölümün sonunda valiyi göserdiler bi soğudum şuan thewalkingdead kadrosuna girip adamı gırtlaklıyasım var :)

4. sezon 5. bölüm istemeden spoiler verdim :)
en güzeli aslında biriktirip sezon sonu izlemek
ama çıkınca dayanamıyorum :)

Bende de tam tersi , ben izledim mi devamının gelmesini istiyorum beklemek biraz sıkıyor beni. Hani bir iki gün beklerim de bir hafta falan çok geliyor. Takip edesim gelmiyor o zaman da..

Mesela sezon tatiline girdiklerinde tamamiyle kopuyorum arada açıp izlemek lazım unutmamak için..

Gerçi bu zombilerin nesini unutayım be ıyk :27:

Vali Geri Dönüyor!

Nefret ediyorum şu adamdan, onu yüzünden geçen sezon nefretim gelmişti diziye izlemiyordum sonlarda.

Çok matah bir şeymiş gibi çıktı yine ortaya:27: Tadımı kaçırmasa bari:31:

Karar vemiştim tüm sezonu biriktirip öyle izleyecektim, dün dayanamadım 2 bölüm izledim:27:
Bu dizinin havası apayrı ya..
Fragmanda valiyi gördüm midem bulandı:25:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bölüm durağandı ayrıca gelişme vardı. Haftaya aksiyon yolları gözüküyor. :27:

Bu bölüm durağandı ayrıca gelişme vardı. Haftaya aksiyon yolları gözüküyor. :27:

Çok gıcık oldum tüm bölüm valiyi izledim durdum. Adamı sevmiyorum bi de resmen dibdibe olduk:27:

Haftaya aksiyon gözüküyor da yine sadece valili bir aksiyon. Hapishanede hastalık ne düzeyde, ne oldu görmek istiyorum ama:31:

Bu hafta başka bi dizi izledim sanki
Vali aile babası oldu yine bide ssk lı iş buldumu tamamdır :)
o kadar zaman zombilerle dipdibe yaşamış kişilerin zombileri kafasından vurması gerektiğini bilmemeside ayrıca itici geldi.
Önümüzdeki bölümlerde valinin yarım kalan intikamını görecez sanırım.

Vali'yi seven bir ben varım sanırım. Son 2 bölüm bizimkiler yerine Valiyi ve onun yaşadıklarını görmek bana çok iyi geldi. Hapishane biraz sıkmıştı sanki.

Yalnız adam tam bir psikopat ayaklı karizma.

[video=youtube;cEt7us2yj70]http://www.youtube.com/watch?v=cEt7us2yj70[/video]

:60::60::60:

Vali yine ortalığın tozunu aldı :52:
Zaten şerifi sevmiyorum ben çok pasif kalıyor her konuda

Spoiler içerir

Yaaaa Hershel'i nasıl öldürdü zalim vali, eli kırılsın:95:

Çoluk çocuk demeden mücadele ettiler ama helal olsun, Michon da nihayet valiyi gebertti de içimin yağları eridi.:101:

Ama Rick'in bebiş ölünce üzüldüm yaa, belki alıp götürmüşlerdir otobüse sonradan. Ama çocuklar onu öyle unutup silahlandılar ya emin de olamıyorum.

Carol ne yaptı vahşi hayatta onu da merak ediyorum.

Yaaaa Şubat'a kadar nasıl beklerim, uzun zamandır izlediğim en güzel bölümden sonra yapılmaz ki bu:31:

Nihayetinde hapisaneden çıktıklar :) çok heyecanlı bir bölümdü şubatımerakla bekliyorum.

Gelemedi şu şubat çok dertliyim çok , çizgi romanını okuyorum bi yandan ve diğer forumlardaki spoiler leri , biraz zaman geçirmeye çalışıyorum :))

Gelemedi şu şubat çok dertliyim çok , çizgi romanını okuyorum bi yandan ve diğer forumlardaki spoiler leri , biraz zaman geçirmeye çalışıyorum :))

aynen ya 8. Bölüm den sonrası şubat da çekilecemiş. 1 günde bitiriyorum tüm sezonu :60:

Back
X