The Walking Dead

canım benim ya 8 de ara verdi ya 9 da emin değilim
şuanlık ara verdiği için son bölüm denilir mi bilmiyorum da şubat da ara verilen bölümden tekrar devam edecek :34:

ben yabancıdiziizleden izliyorum dizimag kapandığından beri orada şuan en son 8..bölüm yayınladılar işte bekliyorumm bakalım :/

ben yabancıdiziizleden izliyorum dizimag kapandığından beri orada şuan en son 8..bölüm yayınladılar işte bekliyorumm bakalım :/

hmm bende zaten 8. de ara verdiler diye biliyordum ben indirip izliyorum hem arşivime de ekliyorum

of ya tüm dizilerim şubat da. Followng de merakla bekliyorum

artık haftada bir bölüm mü izleyebileceğiz yani sedulum ya :5: üff ya, bi oturuşta üç dört bölüm izliyordum ben...

Normalde haftada bir bölüm ama bazen 2-3 haftada bir bölümde olabiliyor bu dizide.
Tam bi düzen oturmadı gerçi bu sene haftada bir olarak devam etti de işte araya girdi maalesef uzun bir ara...
Sen topluca izlemek istersen nisan- mayıs ayını falan bekle gazelim :1:

Yeni bölüm daha çıkmazsa çıldırabilirim :111:

offff cok az kaldi cok heycanliyimmmm :21::21:

Ya 8. bölüm süper bitti,acayip merak ediyorum,biraz spoiler olucak ama gıcık vali öldüğü için çok mutluyum.En sevdiğim karakter de Rick ve Michonne oldu artık.Çıksın artık 9. bölümmm :52::52:

arkadaşlar bişey soracam, 10 şubatta yayınlanacak bu dizi, fakat hemen aynı gün türkçe altyazılı halini de yayınlayabileceklermi??
altyazı kolay değil hemen aynı gün yapamazlar bence...
tahminime göre üç dört bekleriz gibi geliyor bana 10 şubattan sonra...
bu arada yeni bölümden fragman eklemişler, bakmak isteyene duyurulur :ssz:
spoiler vereyim mi azcık :27:
bütün grup ayrılıyor, ve birbirlerini bulamıyorlarmış, bilhassa rick ve carl ayrı takılacaklarmış bi süre...
bu arada ben fragmana dikkat ettim de, o bebek ölmemiş olabilir...çünkü bebeği ellerinde taşıyan ufak kızlar varya, işte onlar tren yolunda yürüken ellerinde büyük bir çanta gördüm...içinde bebek olabilir mi acaba :26:

arkadaşlar bişey soracam, 10 şubatta yayınlanacak bu dizi, fakat hemen aynı gün türkçe altyazılı halini de yayınlayabileceklermi??
altyazı kolay değil hemen aynı gün yapamazlar bence...
tahminime göre üç dört bekleriz gibi geliyor bana 10 şubattan sonra...
bu arada yeni bölümden fragman eklemişler, bakmak isteyene duyurulur :ssz:
spoiler vereyim mi azcık :27:
bütün grup ayrılıyor, ve birbirlerini bulamıyorlarmış, bilhassa rick ve carl ayrı takılacaklarmış bi süre...
bu arada ben fragmana dikkat ettim de, o bebek ölmemiş olabilir...çünkü bebeği ellerinde taşıyan ufak kızlar varya, işte onlar tren yolunda yürüken ellerinde büyük bir çanta gördüm...içinde bebek olabilir mi acaba :26:

Dizinin orjinal tarihi 9 Şubat, çünkü pazarları yayınlanıyor normalde.

Pazartesileri de bize düşüyor, ben hep pazartesi izliyorum yeni bölümleri.

hımmm, hiç duymamıştım o siteyi, yeni mi çıkmış :60:
neber ausum, pis yakaladım diyecen dimi yine :18:

Yooo , artık karışmıyorum sana :63:

Neyse , konuya döneyim ben bu diziyi 1 dönem izledim , sonra bıraktım , geri dönsem mi acaba ?
:44:

Yooo , artık karışmıyorum sana :63:

Neyse , konuya döneyim ben bu diziyi 1 dönem izledim , sonra bıraktım , geri dönsem mi acaba ?
:44:

geyiğe anlattım meseleyi ausum, suçsuzum yani...direk geyiğe girecektim, burdan mesajım alıntılanınca girip baktım sadece, :18:
dizinin 3 sezonunu bitirdik biz, ama 4. sezonun devamı yeni çekiliyor...bugün yayınlanacakmış..merakrtan çatladım, çok güzel sezona yaptılar, millet merakta...izlediğim en güzel dizilerden biri..tabi prison breakten sonra :52:

geyiğe anlattım meseleyi ausum, suçsuzum yani...direk geyiğe girecektim, burdan mesajım alıntılanınca girip baktım sadece, :18:
dizinin 3 sezonunu bitirdik biz, ama 4. sezonun devamı yeni çekiliyor...bugün yayınlanacakmış..merakrtan çatladım, çok güzel sezona yaptılar, millet merakta...izlediğim en güzel dizilerden biri..tabi prison breakten sonra :52:

İlk sezon beni çok sarmamıştı sanki , yani kötü de değil de .

Bilmem belki 2. sezondan başlarım bu gece .

Biliyorum canım , takılıyorum sana sadece :29:

İlk sezon beni çok sarmamıştı sanki , yani kötü de değil de .

Bilmem belki 2. sezondan başlarım bu gece .

Biliyorum canım , takılıyorum sana sadece :29:

birinci sezonu hiç ciddiye alma çok basitti...devamını izle hak verirsin bana...bilhassa 3 ve 4 soluksuz izleniyor...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
walking deadın yeni bölümü yayınlandıı...
az önce bi baktım sadece ilk girişine, gece elime mısırımı alıp izleyeceğim oğlumu uyutunca :52:
şimdiden sabırsızlanıyorum..çok güzele benziyor....
michone yıkıp geçiyor ortalığı.....:52:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
walking deadın yeni bölümü yayınlandıı...
az önce bi baktım sadece ilk girişine, gece elime mısırımı alıp izleyeceğim oğlumu uyutunca :52:
şimdiden sabırsızlanıyorum..çok güzele benziyor....
michone yıkıp geçiyor ortalığı.....:52:

Beklentiniz çok yüksek olmasın bölüm 8. bölüme göre biraz durgundu ama yine güzeldi orası ayrı :1:

Back
X