The Walking Dead

Kesinlikle katılıyorum, bu bölüm iyiydi. Bakalım final nasıl olacak. Şu adam gerçekten virüsle ilgili bir şeyler biliyor mu?

Terminus bana çok güvenilir bir yer değilmiş gibi geldi:26:

Evet biraz tuhaf bi yer gibi terminus :26:

Glenle maggieye ayrıca sevndim adam biliyor gibi bişiler evet :31:

Sezon finalinde bombayı koyup ortaya bitirecekler :19:

Bizde beklicez diğer sezona kdar :47:

son bölümü henüz izlemedim ama son bölümler biraz durgun gidiyo sanki artık bi kıpırtı olmalıı ................

kızlar yaa şu webisode bölümlerinde carl ve judith'in birbirlerini arayışları mı var? ben bulamadım o bölümü..
webisodeleri izleyenler paylaşabilirmi bildikleri detayları...

Aynen canım carl judith yi arıyor , ben baya önce izlemiştim tam hatırlamıyorum judith de carl ı arıyormuydu... Şuan hapishaneden kaçarken en son judith nin kanlı pusetini gördüler ve öldü sanıyor rick ve carl . Yani şuan ki konumda aramıyorlar muhtemelen şimdi kavuşup ilerde tekrar yolları ayrı düşücek...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Spoiler !!!!!!
Spoiler !!!!!!
Spoiler !!!!!

Şu yeni kadın mary için yamyam diyorlar ve o mangaldaki beth diyorlar ...

Yok artıııııkkkkk :53::53:

O yeni kadın için içimde garip bi his oluştu zaten terminus normal değil :53:

Terminus aynen kesin kötü biyer çıkıcak , sonuçta iyi niyetli biyer olsa kapılar o kadar rahat girilir mi .

Kadın da gayet rahat, siz kimsiniz demeden , herşey hazır odalarınıza çıkın falan diyor , delimidir nedir 😃

Terminus aynen kesin kötü biyer çıkıcak , sonuçta iyi niyetli biyer olsa kapılar o kadar rahat girilir mi .

Kadın da gayet rahat, siz kimsiniz demeden , herşey hazır odalarınıza çıkın falan diyor , delimidir nedir

Yanlızlıktan delirmiş olabilir evet oralar falan garibime gitti benmde rahatça girdiler ettiler :31:

Yanlızlıktan delirmiş olabilir evet oralar falan garibime gitti benmde rahatça girdiler ettiler :31:

Her sezon finali aynı olay zaten bol ekşınlı bir bölümle veda ediyorlar kesin öyle olucak gene :) Daryl ın grup Rick i arıyor bide o nolcak bakalkm , terminusta karşılaşınca nolcak...

Spoiler !!!!!!
Spoiler !!!!!!
Spoiler !!!!!

Şu yeni kadın mary için yamyam diyorlar ve o mangaldaki beth diyorlar ...

:26::26::26: Belki de aylak da yiyorlardır.

Kadın da gayet rahat, siz kimsiniz demeden , herşey hazır odalarınıza çıkın falan diyor , delimidir nedir 😃

Hiçç öyle kapılar açık, buyrun falan:44:

Her sezon finali aynı olay zaten bol ekşınlı bir bölümle veda ediyorlar kesin öyle olucak gene :) Daryl ın grup Rick i arıyor bide o nolcak bakalkm , terminusta karşılaşınca nolcak...

İnanamıyorum burada walking dead baslıgı var...<3

Yabancı yorumlarda sezon finalinde terminusun insan eti yiyen, toplum tarafından dıslanmıs bir grup oldugu söyleniyor. Cizgi romanda terminus adıyla degilmis ama bu grup. Zaten sezon finali trailerında Rick terminusun icinde sanırım...Ellerinde kan vardı. İçeride zombi yok ise bu insanlarla mücadeleye girismis olabilir. Beth ortalarda yok...Grubun en azıyıfı Beth bence bu insanlar Beth'i avladılar. Hatta Beth'i pişirmis bile olabilirler. Terminusa en son ulasan Daryl ve grubu olacak bence. Gerci senin dedigin gibi Rick'i arayanlarla da mücadele etmis olabilir Rick içeride.

Merakla bekliyorum..

Evet bize 3-5 boş bölüm izlettirdiler :47::47::47:

Sonra da en heyecanlı bölümle sezon finali yapıyolar :19::19:

Ne s,nir ya bütün dizilerim tatile girdi 1 ay napıcam ben şimdi :47::47:

Yabancı yorumlarda sezon finalinde terminusun insan eti yiyen, toplum tarafından dıslanmıs bir grup oldugu söyleniyor. Cizgi romanda terminus adıyla degilmis ama bu grup. Zaten sezon finali trailerında Rick terminusun icinde sanırım...Ellerinde kan vardı. İçeride zombi yok ise bu insanlarla mücadeleye girismis olabilir. Beth ortalarda yok...Grubun en azıyıfı Beth bence bu insanlar Beth'i avladılar. Hatta Beth'i pişirmis bile olabilirler. Terminusa en son ulasan Daryl ve grubu olacak bence. Gerci senin dedigin gibi Rick'i arayanlarla da mücadele etmis olabilir Rick içeride.

Merakla bekliyorum..

Hoşgeldiiiin :)

Carol larl hiç göstermedi fragmanda ya onları göremicez mi acaba sezon finalinde.

Aynen bende okudum onları bakalım gerçek mi off çok korkunç.

Birde bakın böyle bi foto buldum $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395840947.401627.webp

Şemsiye...

Merakla bekliyorum..

Evetçok heyecanlı bi bölüm olacak ama o heyecan kursağımızda kalıcak :31:

:26::26::26: Belki de aylak da yiyorlardır.

Hiçç öyle kapılar açık, buyrun falan:44:

Vallahi aylak yeseler mantıklı dicem nerdeyse ama insan görüp özellikle yemek için öldürmek falan daha korkunç

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395841124.540719.webp

Ayrıca bu işin sırrı :)

Evet bize 3-5 boş bölüm izlettirdiler :47::47::47:

Sonra da en heyecanlı bölümle sezon finali yapıyolar :19::19:

Ne s,nir ya bütün dizilerim tatile girdi 1 ay napıcam ben şimdi :47::47:

How i met your mother izliyorum ben bide oda bitiyor haftaya ühüüü , twd desen 6 ay bekletiyor maşallah. Büyük boşluk yaşıycaz :)

How i met your mother izliyorum ben bide oda bitiyor haftaya ühüüü , twd desen 6 ay bekletiyor maşallah. Büyük boşluk yaşıycaz :)

Evet bende artk yeni dizi arayışlarına girerim :9::9:

Yazın takip ettiğim diziler vardı onlar başlar true blood falan :27:

Hoşgeldiiiin :)

Carol larl hiç göstermedi fragmanda ya onları göremicez mi acaba sezon finalinde.

Aynen bende okudum onları bakalım gerçek mi off çok korkunç.

Birde bakın böyle bi foto buldum Eki Görüntüle 1038521

Şemsiye...

Hosbuldum canıms <3

Görürüz bence. SneaK peaklerde gördüm ben.

Semsiyeli resim belki valinin sehrinden kalma...Öldü bu adam yahu...

http://www.youtube.com/watch?v=bRcCYn6EI0w

Evetçok heyecanlı bi bölüm olacak ama o heyecan kursağımızda kalıcak :31:

Bekleriz ne yapalım <3 İnsallah atandıgım yerden izlemek kısmet olur yeni sezonu <3

Evet bende artk yeni dizi arayışlarına girerim :9::9:

Yazın takip ettiğim diziler vardı onlar başlar true blood falan :27:

Mom var eglenceli. Bir iki bölüm baktım.

Ben calısım <3

Hosbuldum canıms <3

Görürüz bence. SneaK peaklerde gördüm ben.

Semsiyeli resim belki valinin sehrinden kalma...Öldü bu adam yahu...

Canım valinin şehirden kalma o foto zaten evet ama bir bölümü kaç milyon dolara çeken yapımcılar , 1 şemsiyeyi ordan oraya mı getircek yani ve bi amaç için değil dekor olarak duruyor bide göstermek için. Birde hatırlıyosan vali bu sezon ortaya çıktığında brain demişti ismini. Bende biryerde okudum meğersem brain kardeşiymiş ikiziymiş hatta. Yok yer değişmişler vs acaba diyorum gene çıkar mı ortaya...

Back
X