The Walking Dead

elini kesti t-bag in. kesin varya o adam bi şekilde çıkacak karşılarına. neler olacak çook merak ediyorum Sara ya çok üzülüyorum :KK43:

abruzzi kötü adam gibi görünüyor ama sonradan iyi olacak gibi.. pek de iyi değil ama ailesini falan bulacak yani...
o adamın ölümü de çok feci olacak...

ben garip bi şekilde seviyorum o adamı ya özünde iyi gibi geliyor. şu çocuğa ne olacak ölecek mi arı oğlanın yegeni?

onun ahvali biraz karışık canım, epey olaylar gelecek başına.. ölse daha mı az acı çekerdi bilemiyorum...
abruzziyi bende ndense sevmiştim.. bilhassa ölüm şeklinden dolayı.. çocukları ve karısı falan epey hüzünlü bir sonu oldu onun....
alex mahone diziye dahil oldu mu? ikinci sezonda girecekti..
adamım benim çok karizmatikti yaa :21:

onun ahvali biraz karışık canım, epey olaylar gelecek başına.. ölse daha mı az acı çekerdi bilemiyorum...
abruzziyi bende ndense sevmiştim.. bilhassa ölüm şeklinden dolayı.. çocukları ve karısı falan epey hüzünlü bir sonu oldu onun....
alex mahone diziye dahil oldu mu? ikinci sezonda girecekti..
adamım benim çok karizmatikti yaa :21:
ay yazık ya kıyamam ona :( kesin ağlatacak beni bu dizi :/ geldi bebeğim ay tam bir baş belası ya her delikten çıkıyo herşeye karışıyor mübarek zeki de yani uyuz ı ıh ben sevmedim bu adamı :KK12:

ay yazık ya kıyamam ona :KK43: kesin ağlatacak beni bu dizi :/ geldi bebeğim ay tam bir baş belası ya her delikten çıkıyo herşeye karışıyor mübarek zeki de yani uyuz ı ıh ben sevmedim bu adamı :KK12:

bende başta sevmemiştim, ama sonradan çooook değişecek o adam...
ve inanılmaz biri olacak... bizim sarı oğlanla neler yapacaklar neler :KK66::KK66:

iyiilik mi yapçaaaak :KK57: şimdi hepsi dağıldı ama nasıll buluşacaklar

güzel bi buluşma olacak....anlatırsam zevki kalmaz...
ama sucre çok iyi yaa değilmi??
Michael'a çok faydaları olacak.. dosttan da öte, kendi canını verecek kadar seviyor michaeli..
abruzzi ölecek zaten buluşamayacak onlarla...
buluştukları şekli söylemeyim canım inan hiç zevki kalmaz.. çünkü dizinin en can alıcı yerlerinden biri buluşma yeri..

güzel bi buluşma olacak....anlatırsam zevki kalmaz...
ama sucre çok iyi yaa değilmi??
Michael'a çok faydaları olacak.. dosttan da öte, kendi canını verecek kadar seviyor michaeli..
abruzzi ölecek zaten buluşamayacak onlarla...
buluştukları şekli söylemeyim canım inan hiç zevki kalmaz.. çünkü dizinin en can alıcı yerlerinden biri buluşma yeri..
ay evet ben onuda çok seviyorum boş yere girmiş zaten hapse de çok üzüldüm o sahnelerde :( kaçıncı bölümlerde peki canım onu söyle bari ikinci bölümü izledim ben en son çok var mı daha? gözlerim ağrıdı diye bıraktım yoksa bırakamıyom :KK53:

ay evet ben onuda çok seviyorum boş yere girmiş zaten hapse de çok üzüldüm o sahnelerde :KK43: kaçıncı bölümlerde peki canım onu söyle bari ikinci bölümü izledim ben en son çok var mı daha? gözlerim ağrıdı diye bıraktım yoksa bırakamıyom :KK53:

az kalmış, yakında gidecekler oraya... zaten alex mahone ile kıyasıya mücadele orda başlayacak.... sana ipucu..
DB COOPER paraları dersem bişeyler anlarmısın, ..

az kalmış, yakında gidecekler oraya... zaten alex mahone ile kıyasıya mücadele orda başlayacak.... sana ipucu..
DB COOPER paraları dersem bişeyler anlarmısın, ..
eneeeeeeem doğru ya herkes oraya gitmeye çalışıyor zaten tabiiiki orda buluşacaklar izlerken aklıma geldi ama nedense şimdi gelmedi aklıma. o paralar içinde iyi bi kavga çıkar kesin he. abruzzi ölmesin t-bag ölsün ifrit oluyorum o adama :(

eneeeeeeem doğru ya herkes oraya gitmeye çalışıyor zaten tabiiiki orda buluşacaklar izlerken aklıma geldi ama nedense şimdi gelmedi aklıma. o paralar içinde iyi bi kavga çıkar kesin he. abruzzi ölmesin t-bag ölsün ifrit oluyorum o adama :KK43:

t bag ölmeyecek boşuna ümitlenme :)
UTAH'da buluşacaklar... ama sana bişey diyeyim, o dizideki kötü insanlar hakkında hemen emin olma... ben çok yanlış algıladım mesela, abruzzi kötü dedim ama ölürken ağlamıştım.. sonra t bag kötü olabilir ama onun yaşadıklarını gördüğünde inanamayacaksın acıyacaksın hatta.. bi kadını sevmiş hemde çok sevmiş... ama kadın terketmiş onu..
evet kötülük etmiş ama yaşadıkları da kolay şeyler değil...zaman zaman onun yaşadıklarını gösterecekler ve üzülüyor insan o anda..
haa bak birde Benjamin Franklin var, o adam da kötü gibiydihiç haz etmemiştim ama hele o adamın yaşayacaklarını gördüğünde çok üzüleceksin.. kızı karısı çok kötü şeyler yaşayacaklar....
bu dizi bambaşka bi dizi.. en iyi adam zaman geliyor çok kötü olarak çıkıyor karşımıza.. en kötü adam da zaman zaman ağlatıyor bizi... o yüzden iyi-kötü yorumların çok değişecek bölümler ilerledikçe...

t bag ölmeyecek boşuna ümitlenme :)
UTAH'da buluşacaklar... ama sana bişey diyeyim, o dizideki kötü insanlar hakkında hemen emin olma... ben çok yanlış algıladım mesela, abruzzi kötü dedim ama ölürken ağlamıştım.. sonra t bag kötü olabilir ama onun yaşadıklarını gördüğünde inanamayacaksın acıyacaksın hatta.. bi kadını sevmiş hemde çok sevmiş... ama kadın terketmiş onu..
evet kötülük etmiş ama yaşadıkları da kolay şeyler değil...zaman zaman onun yaşadıklarını gösterecekler ve üzülüyor insan o anda..
haa bak birde Benjamin Franklin var, o adam da kötü gibiydihiç haz etmemiştim ama hele o adamın yaşayacaklarını gördüğünde çok üzüleceksin.. kızı karısı çok kötü şeyler yaşayacaklar....
bu dizi bambaşka bi dizi.. en iyi adam zaman geliyor çok kötü olarak çıkıyor karşımıza.. en kötü adam da zaman zaman ağlatıyor bizi... o yüzden iyi-kötü yorumların çok değişecek bölümler ilerledikçe...
ya üzülmüyor değilim zaten ama çok canice davranıyor hele o cep tutturup yanında adam gezdirmesi sürüklemesi çok gıcık :( aynen valla canım abruzziyi önce bende sevmemiştim ama dediğim gibi garip bi şekilde seviyorum o adamı halbuki çokta bi iyilik yapmadı henüz. O yaşlı adama nasıl üzüldüm anlatamam ya kıyamam çok kötü oldum :( kız rüyalarıma giriyolar artık neler olacak merak içersindeyiiim. çok sağol kız valla iyiki önrmişsin çok sevdim diziyi. bitsinde film dizi tavsiyesi alcam senden dahaa :KK53:

ya üzülmüyor değilim zaten ama çok canice davranıyor hele o cep tutturup yanında adam gezdirmesi sürüklemesi çok gıcık :KK43: aynen valla canım abruzziyi önce bende sevmemiştim ama dediğim gibi garip bi şekilde seviyorum o adamı halbuki çokta bi iyilik yapmadı henüz. O yaşlı adama nasıl üzüldüm anlatamam ya kıyamam çok kötü oldum :KK43: kız rüyalarıma giriyolar artık neler olacak merak içersindeyiiim. çok sağol kız valla iyiki önrmişsin çok sevdim diziyi. bitsinde film dizi tavsiyesi alcam senden dahaa :KK53:

ben demedimmi sana seveceğine eminim diye... bugüne kadar tavsiye ettiğim herkes bayıldı...
ya aslında t bagin öyle şeyler yapması çok kötü evet, ama o adamın elinde değil sonuçta hastalık...
o babasının çocukken ona yaptıkları yüzünden bu hale geldi... bir nevi psikopat ama acınacak hali var aslında... abruzzi iyilik yapmaz olurmu, hapisteyken michael'le iş birliği yapıp philip falzoniyi yakalattı ya polislere...
kendi çıkarı da vardı ama Michael içinde çok iyilik oldu... kaçmak için jet ayarladı falan filan.. jet son anda gitti ama adam bişeyler yaptı sonuçta... aslında o adam ölmese daha çok faydası dokunurdu gruba, eli kolu uzun mafya patronu yani olsun okadar :)
o yaşlı adama bende üzüldüm, ama ölmesi daha iyi oldu yoksa paranın yerini söylemezdi bunlara...
gerçi o para kimseye yaramayacak.. o para yüzünden hepsi mahfedecek kendini..
dizide en masum kişi sara.. michaelin kaçmasına yardımcı olduğu için hayatı altüst olacak... ölümlerden dönecek ama yinede michaele çok aşık.. hep sadık kalacak..
bu arada prison break başlığında konuşalım canım.. burası walking dead sonuçta :)

yok canım ya güvenli değil bellli ama ne gibi bişety çıkacak bilmiyorum :KK43: senin aklına geliyor mu bişeyler kız :KK17:
hemen altından bişi çıkarmazlar
bir iki bölüm sakin gider final bölümünde verirler aksiyonu bizde her sene olduğu gibi heyecanla yeni sezonu bekleriz gibime geliyor
zombi dizisine gay sokuşturmasalardı iyidi ya :)

hemen altından bişi çıkarmazlar
bir iki bölüm sakin gider final bölümünde verirler aksiyonu bizde her sene olduğu gibi heyecanla yeni sezonu bekleriz gibime geliyor
zombi dizisine gay sokuşturmasalardı iyidi ya :)
ay evet kız çok şaşırdim aaron da tatlı aslında beğendimde yani ama ericle öpüşünce çok şaşırdım :KK57::KK57:

Diziyi 10 bölüm sonra bitireceklermis sanirim belki iyi seyler olabilir. Ben baya inandim oranin guvenli olduguna :)

Back
X