- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
22si miAyni gun yayinlaniyormus. Alt yazili diyorsan ayin 22' si deniliyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22si miAyni gun yayinlaniyormus. Alt yazili diyorsan ayin 22' si deniliyor.
Öyle görünüyor.22si miO kadar bekleyecekmiyim yine
![]()
11inde orada başlıyorsa burada 12sinde nette olması gerekir aslında umarım yanılmam :)Öyle görünüyor.
İzleyeni çok. Pek ihtimal vermiyorum ama belki birşeyler yapilir erken yayinlanir.
W işareti nedir bide o konuda aydınlatan be ya teşekkürler bu aradaaben çizgi romanını okudum... ve gelmiş geçmiş en tehlikeli şahıs geliyor kızlar NEGAN..
adam sadece öldüremeye proglanmamış bir katliamcı. ölüleri değil, yaşayanları öldürüp dünyaya hakim olmaya çalışıyor.. ne vali, ne terminusdaki insan yiyen katiller, ne de rick... öyle tehlikeli bir adam ki, bu sezon twd nin en kötü en acımasız sahnelerini izleyeceğiz...adamın tipine bakarmısınız, görüntüsü bile anlatıyor gelecek sahneleri... rick ve daryl bu adamın elinde işkence göreceklerdaha fazla spoiler vermiyim...
Eki Görüntüle 1653031 Eki Görüntüle 1653032 Eki Görüntüle 1653033
W işareti nedir bide o konuda aydınlatan be ya teşekkürler bu aradaa
Gıcıklığına spoiler sayarım ona göreYa bu arada spoiler sayılmaz sanırım. Gözüme bir şey takıldı. Bu Rick'in bebesi sürekli değişiyor mu yoksa bana mı öyle geliyor.Bu 3. farklı bebek...
![]()
oooo ofiiiis çoook fena şeyler oluyooor. Hadiiii okuuuu.....Daryl'ım da Daryl'ımspoiler vermeyin gözüm kayıyor
![]()
Beddua yağmuru geliyor diyorsun...Gıcıklığına spoiler sayarım ona göre![]()
Yazayım mı şimdi bu bölümü biraz önce izledik beyimleDaryl'ım da Daryl'ımspoiler vermeyin gözüm kayıyor
![]()
İzledim sonunda.. Netim gitti geldi resmen şaka gibi oysa daha spoiler bile vermemiştim düşünBeddua yağmuru geliyor diyorsun...
Amanııın!!!! Etme eylemeee!
Benim laptop son zamanlarda kafayı yedi zaten... Gidici gibi... Bak senden bilirim.![]()
Net gitti geldi? Sende zamanında birinin ahını almışsan demek ki...İzledim sonunda.. Netim gitti geldi resmen şaka gibi oysa daha spoiler bile vermemiştim düşünBenim bir kaç tahminim var ama bakalım
![]()
Benim ah ettiklerim ne olacak pekiNet gitti geldi? Sende zamanında birinin ahını almışsan demek ki...![]()
Spoiler
O korna sesi nedir ya hu? Bilinçli yapıldı gibime geliyor. Rick' in düşmanı çok sonuçta...Öldürdüğü adamın oğlu olabilir mi acaba? Planın tıkır tıkır işlemeyeceği belliydi. Anlaşıldı kurdukları yeni düzende dağılacak. Yine mekan değişikliği olacak. Kimler ölecek acaba? Şimdi gel de bir hafta bekle... :/