The Walking Dead

ben çizgi romanını okudum... ve gelmiş geçmiş en tehlikeli şahıs geliyor kızlar NEGAN..
adam sadece öldüremeye proglanmamış bir katliamcı. ölüleri değil, yaşayanları öldürüp dünyaya hakim olmaya çalışıyor.. ne vali, ne terminusdaki insan yiyen katiller, ne de rick... öyle tehlikeli bir adam ki, bu sezon twd nin en kötü en acımasız sahnelerini izleyeceğiz...adamın tipine bakarmısınız, görüntüsü bile anlatıyor gelecek sahneleri... rick ve daryl bu adamın elinde işkence görecekler :KK43: daha fazla spoiler vermiyim...

Eki Görüntüle 1653031 Eki Görüntüle 1653032 Eki Görüntüle 1653033
W işareti nedir bide o konuda aydınlatan be ya teşekkürler bu aradaa

Spoiler

O korna sesi nedir ya hu? Bilinçli yapıldı gibime geliyor. Rick' in düşmanı çok sonuçta... :KK45: Öldürdüğü adamın oğlu olabilir mi acaba? Planın tıkır tıkır işlemeyeceği belliydi. Anlaşıldı kurdukları yeni düzende dağılacak. Yine mekan değişikliği olacak. Kimler ölecek acaba? Şimdi gel de bir hafta bekle... :/

Yaa birde Rick sakalları tekrar uzatsın! Alışamadım hala... Gerçi bu hali de fena değilde işte... Sakal daha bi yakışıyor.

Glenn saçları kesmesin bu arada böyle iyi... :KK45:

Ya bu arada spoiler sayılmaz sanırım. Gözüme bir şey takıldı. Bu Rick'in bebesi sürekli değişiyor mu yoksa bana mı öyle geliyor. :KK45: Bu 3. farklı bebek... :KK45::KK45::KK45:

bu arada yarı sıyah beyaz geçti dizinin siyah beyaz olan yerler eski renkli olanlar şimdiki zamnı anlatıyordu

Beddua yağmuru geliyor diyorsun... :KK45:

Amanııın!!!! Etme eylemeee! :KK17::KK17::KK17::KK17:

Benim laptop son zamanlarda kafayı yedi zaten... Gidici gibi... Bak senden bilirim. :KK45:
İzledim sonunda.. Netim gitti geldi resmen şaka gibi oysa daha spoiler bile vermemiştim düşün :D Benim bir kaç tahminim var ama bakalımo_O

Zalımsınız :27: agzinizdan bir sey kacacak diye sabaha karsi izledim ama cok guzeldi yaw.. daryl ne ka datlu dimi :27:

Spoiler

O korna sesi nedir ya hu? Bilinçli yapıldı gibime geliyor. Rick' in düşmanı çok sonuçta... :KK45: Öldürdüğü adamın oğlu olabilir mi acaba? Planın tıkır tıkır işlemeyeceği belliydi. Anlaşıldı kurdukları yeni düzende dağılacak. Yine mekan değişikliği olacak. Kimler ölecek acaba? Şimdi gel de bir hafta bekle... :/

Back
X