- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
G
gazeldustubaglara
gazel forumdan arattim z nationi yorum yapmissin... Sonrasında izledin mi? Yorumun nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de Morgan'in çocuğuna ne oldu? Hic konusu geçmedi ya da ben mi kacirdim?
Aaa tamamdir hatirladim simdi. :)morganın oğlu öldü.. rick ile morgan karşılaştılar ya hani, hatta morgan mahalleyi kapatmış çit çekmiş ölüler geçemesin diye.. rick ile bi evde tartıştılar, morgan dedi sen beni her şafak vakti telsizle arayacaktın ama aramadın diye isyan etti ona.. sonra ricki bıçakladı falan... oğlu yeni ölmüş o sıralar üzüntüsünden hafıza kaybı falan yaşamış hatırlayamadı ricki.. sonradan hatırladı ama rick ile beraber gitmedi... biraz uzun anlattım galiba ama duane miydi neydi oğlunun adı ölmüş yani..
znation'u biraz izledim ama sonra bıraktım, hatta epey zaman oldu nasıl bişey olduğunu bile unuttum..
evet aslında göğsunden barsak çıkması garip ama sonraki bölümde çıkar darly ölmesindeGlenn öldü.. ama nicolası üstüne aldı Glenn kurtuldu deniliyor umarım öyledir...
ölmemiş olabilir nedenn gleenın uzerıne nıconun bedenı yanlamasına duruyor boğazındanda barsak çıkamaz yaHer hafta sinir olmayacağım diyorum ama yok olmuyor..
SPOİLER
Öncelikle Darylnin sesine ne oldu, neresine kaçtı.. Neden değişti ? Umarım derhal eski haline gelir.. Ayrıca bizim gruba dönsünler artık bu yeni yeni insanları izlemekten diğerlerine sıra gelmiyor..
Glenn öldü.. Onu da sindiremedim.. Üstüne Nicolası falan alması imkansız, gayet net görünüyor üzerinde birinin olmadığı çünkü Nicolasın başı falan bile görünmüyor, nerede kaldı vücudu.. Yalnız Glenni böyle harcamalarına çok kızdım.. Adam teşekkür ederken bile beceriksiz böyle saçmalıkmı olur.. Teşekkür edeceksen Glenn sen gitme sana teşekkür borçluyum de al kendini git hayret bir şey..
Yanlamasına düşmüyor ki ama Nicholas. Ben de ölmemesini tercih ederim ama şahsen kurtulursa benim için saçma olur o kadar aylak arasından kurtulması imkansız.. Üzerine alsa bile birinden biri farkeder diye düşünüyorum..ölmemiş olabilir nedenn gleenın uzerıne nıconun bedenı yanlamasına duruyor boğazındanda barsak çıkamaz ya
ama öldüyse yapımcıya çok kızarım bu kadar basit ölmemeliydi bobun ölümü bile daha etkiliydi
yada nikonun hayal dunyası çunki mermileri bitmişti ama bu şekilde ölmesi 6 sezonu heba ederYanlamasına düşmüyor ki ama Nicholas. Ben de ölmemesini tercih ederim ama şahsen kurtulursa benim için saçma olur o kadar aylak arasından kurtulması imkansız.. Üzerine alsa bile birinden biri farkeder diye düşünüyorum..
Evet bak bu daha çok içime sindi benim :) Çünkü gerçekse kesin ölmüştür, o kadar çığlık attı başkası yense öyle bağırmazdı :)yada nikonun hayal dunyası çunki mermileri bitmişti ama bu şekilde ölmesi 6 sezonu heba eder
Bibicim ölmedi glenn ben inanmıyorum hop diye paketlediler on saniye mi gösterilir yaaGleni görünce bizde eşimle şok oldukama hayal değilse veya rüya öldü glen zaten ölücek diyorlardı
bebesini göremedi
![]()
Ay Maggie hamile miGleni görünce bizde eşimle şok oldukama hayal değilse veya rüya öldü glen zaten ölücek diyorlardı
bebesini göremedi
![]()