The Walking Dead

Bir de Morgan'in çocuğuna ne oldu? Hic konusu geçmedi ya da ben mi kacirdim?

morganın oğlu öldü.. rick ile morgan karşılaştılar ya hani, hatta morgan mahalleyi kapatmış çit çekmiş ölüler geçemesin diye.. rick ile bi evde tartıştılar, morgan dedi sen beni her şafak vakti telsizle arayacaktın ama aramadın diye isyan etti ona.. sonra ricki bıçakladı falan... oğlu yeni ölmüş o sıralar üzüntüsünden hafıza kaybı falan yaşamış hatırlayamadı ricki.. sonradan hatırladı ama rick ile beraber gitmedi... biraz uzun anlattım galiba ama duane miydi neydi oğlunun adı ölmüş yani..

znation'u biraz izledim ama sonra bıraktım, hatta epey zaman oldu nasıl bişey olduğunu bile unuttum..

morganın oğlu öldü.. rick ile morgan karşılaştılar ya hani, hatta morgan mahalleyi kapatmış çit çekmiş ölüler geçemesin diye.. rick ile bi evde tartıştılar, morgan dedi sen beni her şafak vakti telsizle arayacaktın ama aramadın diye isyan etti ona.. sonra ricki bıçakladı falan... oğlu yeni ölmüş o sıralar üzüntüsünden hafıza kaybı falan yaşamış hatırlayamadı ricki.. sonradan hatırladı ama rick ile beraber gitmedi... biraz uzun anlattım galiba ama duane miydi neydi oğlunun adı ölmüş yani..

znation'u biraz izledim ama sonra bıraktım, hatta epey zaman oldu nasıl bişey olduğunu bile unuttum..
Aaa tamamdir hatirladim simdi. :)
O diziye biraz baktim bende epey kahkaha attigimi hatirliyorum. :KK48:

kızlarr 6 sezon 3 . bolumde bomba varrrrrrr hemde ne bombaaa önemli biri öldü

Glenn öldü.. ama nicolası üstüne aldı Glenn kurtuldu deniliyor umarım öyledir...

Twd şuan twittarda... :KK45: TT listesinde 2. sirada... Anlaşılan bu bolum bambaşka... :rolleyes:
ve ben hala izleyemedim. :/

Her hafta sinir olmayacağım diyorum ama yok olmuyor..

SPOİLER

Öncelikle Darylnin sesine ne oldu, neresine kaçtı.. Neden değişti ? Umarım derhal eski haline gelir.. Ayrıca bizim gruba dönsünler artık bu yeni yeni insanları izlemekten diğerlerine sıra gelmiyor..
Glenn öldü.. Onu da sindiremedim.. Üstüne Nicholası falan alması imkansız, gayet net görünüyor üzerinde birinin olmadığı çünkü Nicholasın başı falan bile görünmüyor, nerede kaldı vücudu.. Yalnız Glenni böyle harcamalarına çok kızdım.. Adam teşekkür ederken bile beceriksiz böyle saçmalıkmı olur.. Teşekkür edeceksen Glenn sen gitme sana teşekkür borçluyum de al kendini git hayret bir şey..

Her hafta sinir olmayacağım diyorum ama yok olmuyor..

SPOİLER

Öncelikle Darylnin sesine ne oldu, neresine kaçtı.. Neden değişti ? Umarım derhal eski haline gelir.. Ayrıca bizim gruba dönsünler artık bu yeni yeni insanları izlemekten diğerlerine sıra gelmiyor..
Glenn öldü.. Onu da sindiremedim.. Üstüne Nicolası falan alması imkansız, gayet net görünüyor üzerinde birinin olmadığı çünkü Nicolasın başı falan bile görünmüyor, nerede kaldı vücudu.. Yalnız Glenni böyle harcamalarına çok kızdım.. Adam teşekkür ederken bile beceriksiz böyle saçmalıkmı olur.. Teşekkür edeceksen Glenn sen gitme sana teşekkür borçluyum de al kendini git hayret bir şey..
ölmemiş olabilir nedenn gleenın uzerıne nıconun bedenı yanlamasına duruyor boğazındanda barsak çıkamaz ya
ama öldüyse yapımcıya çok kızarım bu kadar basit ölmemeliydi bobun ölümü bile daha etkiliydi

ölmemiş olabilir nedenn gleenın uzerıne nıconun bedenı yanlamasına duruyor boğazındanda barsak çıkamaz ya
ama öldüyse yapımcıya çok kızarım bu kadar basit ölmemeliydi bobun ölümü bile daha etkiliydi
Yanlamasına düşmüyor ki ama Nicholas. Ben de ölmemesini tercih ederim ama şahsen kurtulursa benim için saçma olur o kadar aylak arasından kurtulması imkansız.. Üzerine alsa bile birinden biri farkeder diye düşünüyorum..

Glenn ölmedi bence, bu kadat basit bir şekilde öldüremezler başrol oyuncusunu, hiç inandırıcı bulmuyorum nedense :)
Bunların silahları bittiydi, nasıl kurşun sıkabildi o bile muamma. Nicholas garip bir tip, rüyalar aleminde gibi, o an da aklı gitti bence olabilecek okan şeyi düşünmüştür diye düşünüyorum.
Ama Glenn'in öldüğüne inanamıyorum, çünkü bu kadar efsane bir dizi başrol oyuncusunu bu kadar basit bir şekilde yamyamlara yedirtip bırakmaz öyle gibime geliyor :)

Yanlamasına düşmüyor ki ama Nicholas. Ben de ölmemesini tercih ederim ama şahsen kurtulursa benim için saçma olur o kadar aylak arasından kurtulması imkansız.. Üzerine alsa bile birinden biri farkeder diye düşünüyorum..
yada nikonun hayal dunyası çunki mermileri bitmişti ama bu şekilde ölmesi 6 sezonu heba eder

yada nikonun hayal dunyası çunki mermileri bitmişti ama bu şekilde ölmesi 6 sezonu heba eder
Evet bak bu daha çok içime sindi benim :) Çünkü gerçekse kesin ölmüştür, o kadar çığlık attı başkası yense öyle bağırmazdı :)

Gleni görünce bizde eşimle şok olduk :KK61: ama hayal değilse veya rüya öldü glen zaten ölücek diyorlardı :cry: bebesini göremedi :cry:

Aaa şimdi bir şey okudum da, Glennin sözleşmesi daha varmış bu sezon boyunca eğer doğruysa ya hayaldir, yada üzerine Nicholası aldı kanlardan kendine kalkan yaptı falan filan diye açıklayacaklar :)

Back
X