SPOİLER
ben kesinlikle glenin öldüğüne inanmıyorum... AMC şirketinin bugüne dek yaptığı en büyük hata olur eğer ölürse...
yabancılar başrol oyuncularını evet kolay harcıyorlar, ama unutmayalım ki twd dizisinde bu böyle değil.. bbugüne kadar dizinin en başından itibaren yan karakterler de dahil hangi oyuncunun ölümünü bukadar basit bir sahne ile gösterdiler.?
şöyle bi göz atalım geçmişe ; ölenleri hatırlayalım ki genelde yan karakterler öldü..
bob, andrea, tyreese, hershell,vali... ve daha nice yan karakterler, nekadar büyük sahnelerle öldü... bob bile diziye çoook sonradan dahil olduğu halde ölümü çok daramtikti ve ağladık nerdeyse...
hershel zaten sezon finaline yaraşır şekilde çok feci olarak öldü vali tarafından
andrea da aynı, kaö bölüm andreayı izlemedik mi?
tyreese desen yan karakter olmasına rağmen bir bölümü sırf ona harcadılar...
yani ben asla glenin öldüğüne inanmıyorum... eğer ölürse de çok saçma absürt bişey olur yani... glen gibi bir karakter yahu, ilk bölümden itibaren kendini fatihin fedaisi gibi gören herşeye atlayan, her kötü durumdan yakasını kurtarmış bir çocuk.. imkansız yani...okadar kolay harcamazlar...üstelik işin içinde meggie varken...o sahnede biri öldü evet, ama bakın yine parmak basıyorum nicholas öldü bence, ve farkındaysanız yan karakteri bile ne kadar zor öldürdüler... kaldı ki nicholas şimdiye elli kez ölmesi gereken bir saftirik.