- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
işyerinde falan izleme insan uzun süre etkisinde kalıyoakşamı beklemeden öğlen mi izlesem![]()
ve spoilerdan kaç kurtar kendini asmuuuuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işyerinde falan izleme insan uzun süre etkisinde kalıyoakşamı beklemeden öğlen mi izlesem![]()
Başına ağrılar giricekakşamı beklemeden öğlen mi izlesem![]()
işyerinde falan izleme insan uzun süre etkisinde kalıyo
ve spoilerdan kaç kurtar kendini asmuuuuu
akşam çabuk olsunBaşına ağrılar giricek![]()
https://www.fullprogramlarindir.com/the-walking-dead-7-sezon-indir.html
Pc de yokki telefondan hiç denemedimhttps://www.fullprogramlarindir.com/the-walking-dead-7-sezon-indir.html
Canım burdan indirmeyi dene tablette buldum ama yorumlara baktım sağlamindirip altyazı eklemeyi biliyorsundur heralde :) izle çıkmiyor telif hakkından dolayı kaldırılmış
Pc yoksa olmaz canım telden pardon geç cevap verdiğim içinPc de yokki telefondan hiç denemedim
Zaten büyük ihtimalle öyle olacak :) Ya Rick ya da Daryl öldürebilir.. Ben sevdim aslında karakterini de hoşuma gitti rahatsız etmedi beni, Daryl'ı öldürmediği sürece herkesi öldürebilirNegani iskence ede ede oldursunler yaaa. Jeffrey abimizi cok severim cok karizma ve yakışıklı ama Negan i-ih. Adam psikolojimi bozdu ya. Gece kalktigimda aklıma o malum sahne geldi
Haftaya rickler var yine sanirim. Fragmanda negan geliyo zopasiyla kapiya tıklayıp beni iceri alin diyodu.Şimdi haftaya diğer gösterilmeyen oyuncaları gösterirler koca bölüm, sinir olurum artık bol bol![]()
Fragmana bakmadım moralim bozulmasın diyeHaftaya rickler var yine sanirim. Fragmanda negan geliyo zopasiyla kapiya tıklayıp beni iceri alin diyodu.
Teliften dolayı net ortamında pek barindirilamiyor bölüm kaldırılıyor hemen. Diziking var kaldırıldıktan sonra tekrar tekrar ekleyeceklerini söylemişlerdi. Yakalayabilirsen iyi...:))hala izlemedim ben![]()
![]()
şimdi denedim oldu.Teliften dolayı net ortamında pek barindirilamiyor bölüm kaldırılıyor hemen. Diziking var kaldırıldıktan sonra tekrar tekrar ekleyeceklerini söylemişlerdi. Yakalayabilirsen iyi...:))