The Walking Dead

Diziyi ara vererek ve spoiler okuyarak izledim. Yüreğim dayanmadı bu gerilime :D

Negan çizgi romanda da sevilen bir karakter aslında.

İlginç bir karakter fazlasıyla. Bir iyi bir kötü bir sevecen bir pislik :))

Yabancıdizi izle den izledim ben.

spoi vermemek için yorum yazmıcam ama süperdi sonunda resmen ağladım
artık internette vermiycekmiş nerden izlicez ki :(

nerden izlicez ya game of thornes gibi oldu buda :(

Negani iskence ede ede oldursunler yaaa. Jeffrey abimizi cok severim cok karizma ve yakışıklı ama Negan i-ih. Adam psikolojimi bozdu ya. Gece kalktigimda aklıma o malum sahne geldi
Zaten büyük ihtimalle öyle olacak :) Ya Rick ya da Daryl öldürebilir.. Ben sevdim aslında karakterini de hoşuma gitti rahatsız etmedi beni, Daryl'ı öldürmediği sürece herkesi öldürebilir :KK51:

Şimdi haftaya diğer gösterilmeyen oyuncaları gösterirler koca bölüm, sinir olurum artık bol bol :işsiz:

Bol görselli spoiler yediğimden midir bilmem bölüm sonrası "hmm pikiii... :işsiz:" diyebiliyorum.

Haftaya rickler var yine sanirim. Fragmanda negan geliyo zopasiyla kapiya tıklayıp beni iceri alin diyodu.
Fragmana bakmadım moralim bozulmasın diye :D Bakayım zaman :) Eskisi gibi heyecanlı bölümler olsa artık iyi olur bir oyuncuyu görmek için 4 bölüm beklemek sinirimi bozuyor :KK12:

Teliften dolayı net ortamında pek barindirilamiyor bölüm kaldırılıyor hemen. Diziking var kaldırıldıktan sonra tekrar tekrar ekleyeceklerini söylemişlerdi. Yakalayabilirsen iyi...:))
şimdi denedim oldu.
iş yerindeyim ama akşam olur inşallah.
ara ara baktım o bölüm mü diye
abrahamın kafasına vurduğu yerdi. demek ki abraham öldü :(

Back
X