The Walking Dead

Diziyi 5.sezon sonunda bırakmıştım yanlış hatırlamıyorsam neler olmuş neler az önce biraz okudum nette :KK51:
Hep aynı şekilde ilerlemesi beni sıkmıştı ama bu sezon biraz farklı ilerleyecek sanırım,nerede kaldığımı bulup yeniden izlemeyi düşünüyorum yeni bölüm için çok değişik şeyler okudum hadi bakalım :deli:

carol yaralanmıştı en son morgan yanındaydı :)

-spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler

sen git adamları uykularında kıtır kıtır kes, ama adamlar bizimkilerden 2 kişiyi öldürdü diye hemen aaa..

Glenn ilk sezonlarda sevdiğim biriyken sonraki sezonlarda son derece antipatik biri olmuştu, keza karısı da öyle.. onu da öldürseler üzülmezdim yani.. Abraham'a üzüldüm ama onun yerine keşke karı koca bunları öldüreydi :KK53: kızda ki oyunculuk bizimkilerle yarışır :KK53: neyse bol kanlı bir bölümdü bakalım gelecek hafta ne olcak..

-spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler

Kazen Kazen yaw şu dizi ve film topiğine spoiler butonu koysak da isteyen tıklayıp okusa yorumun o kısmını :)

sen git adamları uykularında kıtır kıtır kes, ama adamlar bizimkilerden 2 kişiyi öldürdü diye hemen aaa..

Glenn ilk sezonlarda sevdiğim biriyken sonraki sezonlarda son derece antipatik biri olmuştu, keza karısı da öyle.. onu da öldürseler üzülmezdim yani.. Abraham'a üzüldüm ama onun yerine keşke karı koca bunları öldüreydi :KK53: kızda ki oyunculuk bizimkilerle yarışır :KK53: neyse bol kanlı bir bölümdü bakalım gelecek hafta ne olcak..

Kazen Kazen yaw şu dizi ve film topiğine spoiler butonu koysak da isteyen tıklayıp okusa yorumun o kısmını :)
İçimden gelenleri ancak bu kadar güzel özetleyebilirdin :D Sadece ben Abraham'a da üzülmedim ölümü çok da üzmedi beni :D Maggie bence de ölsün ya, bir de Gleenn'in orada kafası dağıldı hiç beklediğim gibi bir tepki veremedi tamam sesiniz çıkmasın falan dedi ama yine de daha çok üzülebilirdi..

Spoiler kısmına ben de katılıyorum, böyle bir uygulama yapılırsa gerçekten çok iyi olabilir :)

Maggie i found you... bu neydi tüylerim diken diken gözler yaşlı izledim :( 2. bölümde sanırım Kral Ezekiel judith carol görürüz

Güncele gelebildim sonunda.

Son bölüm çok iyiydi.

Negan kesinlikle haklı ( ayrıca acayip karizma :deli: ) .Rick karşısındakinin kim olduğunu bilmeden bütün grubu riske attı,tüm olanlar onun hırsı yüzünden oldu.Rick'in sarsılması gerekiyordu.Ayrıca olaylara Negan gözünden bakınca adam son derece iyi bile davrandı :işsiz:

Carol ve Morgan baya şeyler yapacaklar bence.Zaten gruptaki en etkili eleman Daryl ya da Carol bence,bu ikisi yaşadığı sürece gruba çok bir şey olmaz.

Bomboş bir bölümdü yaa. Pufff. Rick daryl falan gösteriyordu fragmanda. Sadece Carolla Morgan ve Kingdom vardi:işsiz:

Tahmin ettiğim gibi diğer oyuncuları gösterdiler o yüzden hayal kırıklığı olmadı bende.
Kralı sevdim, yanındaki bir iki kişiyi de sevdim.. Yalnız Carol benim çok sinirimi bozmaya başladı.. Ölse de kurtulsam artık.. Birde arada zombi de görsek iyi olacak, zombiler zararsız varlık oldu dizide resmen kimse takmıyor onları günah :KK53:

Back
X