- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fikriniz de sorulmuyor bu topikte hemen spoiler oluyorSonunda izledim![]()
Fikriniz de sorulmuyor bu topikte hemen spoiler oluyor![]()
İzledim ben de :) Ben sezon finalini hiç hatırlamıyorum neredeyse, kim nerede kaldı bende merakla bekliyorum o yüzden :)İzlemediyseniz mutlaka izleyin :)
Carol nerede bilen varmı? Ev de mi kalmıştı o
Evet evet hatırladım şimdi, kurtarmak için birileri geliyordu sanırım :)carol yaralanmıştı en son morgan yanındaydı :)
İçimden gelenleri ancak bu kadar güzel özetleyebilirdin-spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler
sen git adamları uykularında kıtır kıtır kes, ama adamlar bizimkilerden 2 kişiyi öldürdü diye hemen aaa..
Glenn ilk sezonlarda sevdiğim biriyken sonraki sezonlarda son derece antipatik biri olmuştu, keza karısı da öyle.. onu da öldürseler üzülmezdim yani.. Abraham'a üzüldüm ama onun yerine keşke karı koca bunları öldüreydikızda ki oyunculuk bizimkilerle yarışır
neyse bol kanlı bir bölümdü bakalım gelecek hafta ne olcak..
-spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler- -spoiler
Kazen yaw şu dizi ve film topiğine spoiler butonu koysak da isteyen tıklayıp okusa yorumun o kısmını :)
İzledim ben de :) Ben sezon finalini hiç hatırlamıyorum neredeyse, kim nerede kaldı bende merakla bekliyorum o yüzden :)
Benim izlediğim site de kaldırmış canım, ara ara koyup kaldırdı çoğu yer.. Benim anlamadığım sürekli böyle mi devam edecek..canım ben pazartesi günü izledim ama sonra kaldırılmış, eşim izleyemedi bir türlü, nerden izlediğini bi tarif edermisin
dizikingte yok bugün dün akşamda yoktuTeliften dolayı net ortamında pek barindirilamiyor bölüm kaldırılıyor hemen. Diziking var kaldırıldıktan sonra tekrar tekrar ekleyeceklerini söylemişlerdi. Yakalayabilirsen iyi...:))