- Konu Sahibi thefirstgrader
merhaba arkadaşlar şeker hastası olduğumdan kaynaklı ayrı bir konu açma ihtiyacı hissettim.5 yıldır şeker hastasıyım.tanı ilk konduğunda kilom 102 idi.doktorum kilo vermem gerektiğini söyledi.ilk 1 yıl kilo verme gibi bir isteğim olmadı.şeker hastası iseniz o istekde siz kararlı olmadığınız sürece gelmez.Sonraki yıllarda arada bir diyet yürüyüş derken 77 kiloya kadar düşebildim.verdiğim kiloları almamaya gayret ettim tabi.son 5 aydır ne bir diyet ne bir egzersiz yaptım.dolayısıyla bu kiloda takıldım.geçenler diyabet doktoruna gittiğimde ideal kiloma düşmem gerektiğini söyledi.daha sağlıklı olabilmem ve çocuk sahibi olmak istediğimde ileride sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirebilmem için.daha önceleri diyetisyene gittiğim için nasıl beslenmem gerektiği konusunda az çok bilgim var.ben kendi beslenme tarzımı ve bu süre zarfında neler yaptığımı sizlerle paylaşmak isterim.eğer sizde bana katılmak isterseniz bana destek olmak isterseniz mesajlarınızı bekliyorum.benle beraber diyete başlamak istiyorsanız diyabeti olanlar için özellikle özel bir durumumuz olduğu için diyetisyeninizden size özel diyetinizi kullanmanızı öneririm.siz benden ben sizden cesaret alarak başarı elde etmeyi umuyorum.her zamanki diyet başlangıç yanılgılarına aldanmayarak yarında itibaren demeyerek şimdi şuanda diyete başlıyorum arkadaşlar.