theuglygoddess Vitrini

Amy Winehouse ölmüşşş ! Şuan cok şaşkınım. Sevmezdim ama şaşkınım
ALLAH RAHMET EYLESİN...

They tried to make me go to rehab but I said 'no,no,no...' diyen birinin kaçınılmaz sonu.
Demek ki hayranlarının onu sevdiği kadar onları sevmiomuş.
Kişiliğini sevmezdim ama dünya çok büyük bi müzik insanını kaybetti.
Daha nice güzel şarkılar dinleyebilirdik kendisinden.
Umarım bu dünyada bulamadığı huzuru gittiği yerde bulur...

Aynen öyle.. Bende sevmiyorum kişiliğini,kendisini ama gerçek bi sesi vardı. Ve kendi yolunu kendi çizdi. Tabiki de kimse böyle bi ölümü haketmemeli ama maalesef bazı insanlar seçimlerini bu şekilde yapıyorlar. Yazık oldu..

Evet öyle malesef ...
Evet. 2.si gerçekten cok hoş. Güle güle giy

Teşekkürler canım :)
Yalnız bedenler Türk standartlarına pek uygun değil mesela resimdeki gibi uzun olmuo bende.
Ona dikkat etmek lazım japonlar minik insanlar malum

botları ve japon style olan en sonki beyaz elbiseye bayıldım güzel paylaşımlar yapıyorsun teşekkürler...

Zooey Deschanel'ım yine şekerliğini ortaya koymuş ♥ Onun bu farklı kombinlerini ve sevimliliğini seviyorum..

Böle bi elbiseyi herkes taşıyamaz. Ama ona cok yakışmış^^

Saçlarına diyeceğim hiçbir şey yok. Modeline bayılıyorum

Elbise sade, çanta pırıltılı ve şık. Birbirilerini tamamlamışlar ^.^

Sade ve şık...​

Ayy bayıldım ben buna süper!

Bu da çok güzell nerde bulunur ki çok hoşuma gitti

Bu tür ayakkabıları japon style'da bulabilirsin canım ben çok karşılaştım gg'de buna benzer ayakkabılarla.

Japon Style önceden bu kdar ilgimi çekmezdi doğrusu^^ Yada son zamanlardamı gelişti ki anlamadım. Ama artık cok beğenir oldum. Çok cici bir okdarda şık şeyler var. Yani hem cici hem şık. İkisi bir arada Japon Style'de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…