theuglygoddess Vitrini

Zooey Deschanel
Bu kadına gerçekten bayılıyorum. Güzelliği, tarzı, oyunculuğu... Her şeyiyle harika

İlginç ve bir okadar da şık bi elbise tercih etmiş.
Gerçekten cok hoş, beğendim..
Kırmızı ayakkabılarla bütünleştirmesi daha farklı kılmış onu.
Ahh birde o gülüşü

Avril Lavigne ♥
Hayatımın kadını.. Yıllardır hayranlıkla takip ettiğim ve sevmeninde ötesinde bi duygu yaşadığım bayan

Bu kadının tarzı, giyimi herşeyi; harika. O kadar farklı tarzlar yaratıyorki, bakarken hayran kalıyorum. Ki zaten kendi tasarımıda mevcut: Abbey Dawn

Gelelim şimdiki giyimine..
Gözükmeyen mini kot şortu we üstündekini anlatmaya kelimelerim yetmiyo cünkü bayıldım... Çok güzel bi kombin olmuş! Ayağına giydiği parmak arası terliklerle abartısız tam yaz kadını olmayı başarmış!

MAVİ JEANS

Sizlere Mavi'de beğendiğim birkaç klasik elbisenin tanıtımını yapayım ve bilginiz olsun diye fiyatlarınıda ekliyim

FİYAT: 59,95 TL

FİYAT: 69,95 TL

FİYAT: 49,95 TL

FİYAT: 49,95 TL

FİYAT: 69,95 TL

Avon Care Glycerine Hand&Nail Cream

Gliserinli El Kremi

E VİTAMİNİ, GLİSERİN VE KALSİYUM İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EL KREMİ UZUN SÜRE DAYANIKLI VE ETKİLİ NEMLENDİRME SAĞLAR.

Bu el kremini seviyorum... Eldeki çatlaklığa, kuruluğa cok iyi geliyor.. Ve birde cok güzel bi özelliği var ki oda; tırnakları beyazlatıyo. Akşamdan sürüp yattığınızda sabaha ellerinizin hem yumuşadığını hemde tırnaklarınızın beyazlığını görebilirsiniz

Son düzenleme:

Ben de memnunum bu kremden yeni şişesi de çok şirin

Burdan bi arkadaş sayesinde alışveriş sitesi keşvettim ve cok güzel şeyler var.. Sizlere bu siteden beğendiğim bi kaç cici elbiseyi paylaşayım. İlgilenen olursa buraya yazsın, sitenin adresini özel mesajla kendilerine atabilirm..

129.90TL

38.00TL

50.00TL

52.00TL

48.00TL

85.00TL

48.00TL

77.99TL

Son düzenleme:
Farklı oje tasarımları paylaşayayım birazcık. Alıntıdır bunlar, ben yapmadım yaani ^.^

Tasarım harika. Tek kusur: tırnaklar fazla uzun seçilmiş <.<

Sade ve cici. Tırnakların şeklide cok iyi^^

Çok şeker, çok sevdim..

Buda harika^^

Ayyy! Ba-yıl-dım ! Bende istiyorummmm ^.^

Iıımmmmm =)

Wuuww! Bende isterimm^^

Son düzenleme:
Amy Winehouse ölmüşşş ! Şuan cok şaşkınım. Sevmezdim ama şaşkınım
ALLAH RAHMET EYLESİN...

Son düzenleyen: Moderatör:
Avril Lavigne'in kendi stili ve kendi markası olan Abbey Dawn'dan bir kaç değişik ve güzel ayakkabılara bakalım

İşte sportif bot diye buna denir &#9829;

Ahh bu nasıl bi Converse'dir. Bende istiyorum ^.^

Çok şık, ve de cesaret ister. Ve bundan Avril'da bol bol var &#9829;

emeğine sağlık şirinler ojesi çok şekeeeeeeerrrrrrrr
bir de son bulduğun sitedeki elbiseler güselmiş
avrilin de kendi tarzı günlük hayatta kullanılmaz ki ((

Son düzenleme:

Avril kokan ayakkabılar gerçekten de.
Fazla punk bana göre ama şirinler.

Yorumlar için teşekkür

Avril Lavigne'in tarzı örnek aldığım ve çok fazla beğendiğim bi tarz ki emin olun isteyen her türlü her yerde o şekilde giyilebilir Ki zaten cokta abartılacak bi durum yok. Farklı ve hoş &#9829; Biraz Avril Lavigne fotoları paylaşayım, tarzı açısından..

Son düzenleme:
Bu bileklikler gerçekten cok şeker.. Yabancı bi sitede gördüm. Acaba Türkiye'de nerde bulabilirim ki?

Son düzenleme:
Renkli Ayakkabılar

Çok şekerler bayıldım doğrusu.
Tam yaz ayakkabıları.
Renkli bi elbisenin altına cok iyi giderler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…