- Konu Sahibi theuglygoddess
Şu zamana kadar bir çok diyet yaptım. Açıkcası kilo konusunda sabırsızım. Öyle ayda 2-3 kilo veremem. Haftada vermek istiyorum bunları. Kilo konusunda sabretmek hoşuma gitmiyor. Şu zamana kadar da hep öyle yaptım. Biliyorum sağlıksız ama engel olamıyorum. Yaklaşık 2 sene önce 69 kiloydum. 2 ayda 55 kiloya düştüm. Bir sürü diyet denedim. Ve şu son zamanlarda da 3 kilo aldım. 58 kilo oldum, 52 kilo falan olmak istiyorum. O kilo verme sürecinde denediğim ve en çok hoşuma giden bir diyet vardı. Ve ben bu diyet listesini kafama göre hazırlamıştım. Hiçte aç kalmıyordum. Ve hafta da 2-3 kilo zayıflamıştım. Hemde sadece evde yaptığım 15 dakikalık egzersizle birlikte. Dediğim gibi 5 kilo falan vermek istiyorum. Ve bahsettiğim diyet listesini yarından itibaren tekrar uygulamaya başlıcam. Açıkcası bazı diyet listeleri görüyorum yok şu kadar pirzola yok kızarmış tavuk vs. vs.. Yani her zaman yenilemicek şeyler. Başlasam da uyamıyorum ve diyet başladığım gibi bitiyor. Biraz daha serbest ve daha kolay bulup yiyebileceğim diyetler daha çok dikkatimi çekiyor. Emin olun bu diyette onlardan biri. Ben yarından itibaren başlıyorum. Buraya her gün yazıcam neler yediğimi. Neden yazıcam çünkü her diyet listesine noktasından virgülüne kadar uyamıyoruz. Kimisine ufak ekleme yapıyoruz kimisinden çıkarıyoruz falan. Bu yüzden buraya yediğim şeyleri ve verdiğim kiloları yazıcam. Umarım sizlerde beğenirsiniz ve benimle birlikte başlarsınız 

Son düzenleme: