• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

theuglygoddess'ın Diyet Günlüğü - 1 Haftada 2-3 Kilo :)

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
Şu zamana kadar bir çok diyet yaptım. Açıkcası kilo konusunda sabırsızım. Öyle ayda 2-3 kilo veremem. Haftada vermek istiyorum bunları. Kilo konusunda sabretmek hoşuma gitmiyor. Şu zamana kadar da hep öyle yaptım. Biliyorum sağlıksız ama engel olamıyorum. Yaklaşık 2 sene önce 69 kiloydum. 2 ayda 55 kiloya düştüm. Bir sürü diyet denedim. Ve şu son zamanlarda da 3 kilo aldım. 58 kilo oldum, 52 kilo falan olmak istiyorum. O kilo verme sürecinde denediğim ve en çok hoşuma giden bir diyet vardı. Ve ben bu diyet listesini kafama göre hazırlamıştım. Hiçte aç kalmıyordum. Ve hafta da 2-3 kilo zayıflamıştım. Hemde sadece evde yaptığım 15 dakikalık egzersizle birlikte. Dediğim gibi 5 kilo falan vermek istiyorum. Ve bahsettiğim diyet listesini yarından itibaren tekrar uygulamaya başlıcam. Açıkcası bazı diyet listeleri görüyorum yok şu kadar pirzola yok kızarmış tavuk vs. vs.. Yani her zaman yenilemicek şeyler. Başlasam da uyamıyorum ve diyet başladığım gibi bitiyor. Biraz daha serbest ve daha kolay bulup yiyebileceğim diyetler daha çok dikkatimi çekiyor. Emin olun bu diyette onlardan biri. Ben yarından itibaren başlıyorum. Buraya her gün yazıcam neler yediğimi. Neden yazıcam çünkü her diyet listesine noktasından virgülüne kadar uyamıyoruz. Kimisine ufak ekleme yapıyoruz kimisinden çıkarıyoruz falan. Bu yüzden buraya yediğim şeyleri ve verdiğim kiloları yazıcam. Umarım sizlerde beğenirsiniz ve benimle birlikte başlarsınız :31:

Son düzenleme:
KAHVALTI:

2 Dilim Çavdar/Kepek Ekmeği
1 Adet Haşlanmış Yumurta ya da Yağsız Tavada Yumurta
Kibrit Kutusu Peynir
Yarım Domates
Yarım Salatalık
3 Tane Zeytin
Şekersiz Çay ya da Kahve

ÖĞLE:

1 Adet Simit ya da Poğaça ya da 2 Dilim Çavdar/Kepek Arasına Domates-Peynir-Salatalık
1 Adet/Bardak Ayran

ÖĞLE:

1 Adet Yeşil Elma

AKŞAM:

1 Tabak(4 Yemek Kaşığı) Sebze Yemeği ya da Az Yağlı Et Yemeği ya da 1 Kase Çorba
1 Tabak(4 Yemek Kaşığı) Salata
2 Dilim Çavdar/Kepek Ekmeği

Son düzenleme:
NOTLAR:

*Günde en az 2,5 litre su tüketimi.
*Akşam yemeği en geç 7'de.
*Tuz ve yağın az kullanılması.

Son düzenleme:
Kahvaltıda:

1 Tane Haşlanmış Yumurta
Yarım Salatalık
20 gram Beyaz Peynir
3 Adet Siyah Zeytin
1 Dilim Kızarmış Beyaz Ekmek (Çavdar Ekmeği Kalmamış)

Öğlen Okulda:

1 Adet Kıymalı Poğaça
1 Adet Ayran

yedimmmm :56: O süreçte hiç açlık hissetmedim. Eve okuldan yeni geldim ve birazdan da evde elma kalmadığı için 1 tane portakal yiyicem. :31:

Bu sabah regl olmuşum maalesef. Ve vücudum baya şişti. Ama diyeti bırakmıcam. Aynen devam. Fakat bugün biraz fazla şeyler yedim. :26: Regl iştah yaptı ben de. Neyse artık yarın daha aza indiririm.

Sabah:

Yağsız Pişmiş 1 Yumurta
2 Dilim Çavdar
3 Adet Zeytin
20 Gram Beyaz Peynir

Öğle:

Kıymalı Poğaça
1 Adet Ayran

Akşam(erken yedim):

1 Tabak Mantı (başka bir şey yoktu benimde canım çekti :()

Yazamadım buraya. 26 Martta 58.5 kiloyla başlamıştım. 4 gün falan yaptım ve 57.1 kiloya düştüm. Fakat akrabalar falan derken baya yemeğe sarınca diyeti bozmak zorunda kaldım :26:

Back
X