THY Hostesi Verdiği Pozlardan Sonra İşinden Oldu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Türk Hava Yolları’nda 5 yıldan bu yana görev yapan kabin memuru Z.Ş, fotomodellik yaptı. Verdiği pozlar nedeniyle de THY’deki işinden oldu.
2009 yılından bu yana Türk Hava Yolları’nda kabin memuru olarak görev yapan Z.Ş, fotomodellik yapınca işini kaybetti.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre kabin memurluğunun yanı sıra profesyonel olarak modellik yapan Z.Ş., verdiği birbirinden cüretkar pozları sebebiyle, THY yönetiminin tepkisini çekti.

Son olarak İtalya'da bir dergiye kapak olan Z.Ş., kabin memurluğu ile birlikte modellik de yapmak isteyince THY tarafından işten çıkarıldı.

THY bir süre önce sosyal medyada yapılan paylaşımlarla ilgili olarak çalışanların dikkatli olması ve uygunsuz içerikli paylaşımlarda bulunanlar hakkında idari soruşturma başlatacağını duyurmuştu.

Kaynak: Airporthaber

Kaynak: http://www.airporthaber.com/havacilik-ha...
Dergiye Verdiği Pozlardan Bazıları

silaf konsepti ne alaka yaf, kendini 007 de sanmış

Ne iş yapmak istediği belli zaten, iyi olmuş

Pozlar güzel, her ne kadar yüzü benim estetik zevkime uymasa da özellikle ilk fotoğrafı beğendim.

Ama birincisi iki ayrı işte çalışmak zaten çoğu şirketin kurallarına aykırıdır. İkincisi yine kurumsal şirketler çalışanlarının özellikle bu şekilde profesyonelce yaptığı şeyler şirket imajına uymazsa müdahale edebilir. THY'yi hiç sevmem ama bu konuda hatalılar diyemiyorum.

Melike İpek Yalova'ya ne kadar da benziyor akrabalık var mı acaba

Rahatlık ve para azdırmış hormonlarına sahip çıkamamış burasını amerika mı sandı?

türk değil heralde bu arkadaş yada din değiştirmiş haç takmış boynuna.

o dudakne öyle beeee
ne itici..
gözleri falan güzelmiş.
bizimle dıılsın ama.. sen kabin memurusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…