Ticaret Meselesi

angryangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
1.316
10
106
39
İstanbul
Arkadaşlar benim yakın bir zamanda yüklüce bir param gelecek. Ben aslında o parayla bir ev almayı planlıyordum ama eşim bir arkadaşıyla pet shop açmayı kafasına koymuş. Aslında eşimin işi gayet iyi böyle bir dükkan açmaya ihtiyacımız yok ama hobi olarak başladığı şey bu durumlara geldi. Şimdi de ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.

ben olsaydım ikinci bir iş yeri açmak yerine ev almayı tercih ederdim..yüklü bir parayı hobi olacak bir işe yatırmak mantıklı gelmedi.iyi düşünün bence.

şimdiden hayırlı osun :)

Haklısınız arkadaşlar bana da hiç mantıklı gelmiyor. Hele ki ticaret tam bir macera gibi gözüküyor.

ticaret mantıklı bi ticaret olsaydı evden iyi olabilirdi, ancak petshop ne ya, ancak hobi olur ve ortaklıyken hele pek birşey kazandıracağını sanmam.

benim paramla ilgili kimse plan kuramaz..bu kişi eşim bile olsa..
sen ev al..şimdi herkes hayvan sahibi olmak için internete başvuyo

hayvan ticareti!!! yavrulaması için art arda hamile bırakılan cins kedi köpeklerin ticareti. günlerce küçücük kafeslerde sahiplenilmeyi bekleyen zavallı kedi köpekler. tüm petshoplardan nefret ediyorum. lütfen bi de bu açıdan bakın

suan oturdugunuz ev kendinize ait ise ev almakta ticarettir aslında.verirsin kiraya oh mis gibi her ay havadan gelir.ancak petshop riskli bir iş hayvanların bakımı sorun,işyeri tutacakmı sorun ancak ev kesin gelir kapısı.eger sizin kendi eviniz yoksada zaten mis gibi oturursunuz.eşinizi bu konuda ikna edin bence

ben kesinlikle açma diyorum hele ortak asla sen evini al ne olacağı hiç belli olmaz yıllar sonra iyiki evimi almışım dersin ticaret bu belli olmaz biranda düştünmü evsizde kalırsın önce evinizi alın ikinci bir birikimde ne isterseniz onu yaparsınız kendinizi garantiye alın

Ticaret yapmak ya da kendi işini yapmak cok zevkli olsa da bir o kadar zordur.
Sana gelen bu para bence senin hakkın yani ben olsam ya ev alırdım ya da kendim için birseyler yapardım.
En azından ev almak yine ilerde ikiniz içinde garanti yatırım olur.
Ortaklı işler daima hüsranla sonuclanır.
Ben 1,5 yıldır kendi işimi yapıyorum ayakkabı canta işi , inanılmaz derecede giderin oluyor altından kalkmak zor.
Ama eşim baska bir yerde calısıyor , yani tüm umutları yeni acılan dükkana baglamak kesinlikle yanlıs adım.Hele ki petshop gibi işler
çok uzun zamandan sonra gelir sağlayan işlerdir.Yakın bir arkadasım bu işi yapıyor.O kadar zor ki anlatamam.Hayvanların sağlıklı kalabilmesi için sürekli kontrol etmeniz gerek , balıklar devamlı büyük ve coklu akvaryumlarda inanılmaz elektirik ve su gideri var , sonra satılan kedi köpek mamaları birkaç markanın ürünlerinden mevcut oluyor ve bu markaların perakende satıs fiyatları belli inanın cok küçük karlarla satılıyor , kısaca cooook zor bir iiş bence yanlıs adım olur yine de siz bilirsiniz tabii.

Back
X