- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.638
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
50 60 bin liraya yapilabilecek en mantikli yatirim nedir sizce? kendim icin dusunuyorum, kendi isimi kurmak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi sektöre yatkınlığınız var ? Hiç bilmediğiniz bir işe girmek çok riskli çünkü.50 60 bin liraya yapilabilecek en mantikli yatirim nedir sizce? kendim icin dusunuyorum, kendi isimi kurmak istiyorum
daha once hic calismadim sayilir aslinda, bir kozmetik firmasinin bayisinde calismistim sadece bir ay.Hangi sektöre yatkınlığınız var ? Hiç bilmediğiniz bir işe girmek çok riskli çünkü.
Yani genelde bayanlar kuaför, güzellik merkezi, tuhafiye, cafe, catering firması açıyorlar. Bizde bir arkadaşla düşündük ufak bir dükkan bulalım dilekçe yazalım diye ama cesaret edemedikdaha once hic calismadim sayilir aslinda, bir kozmetik firmasinin
su donemde elimde patlamayacak bir is fikri lazim acikcasi. cicekci dukkani dusundum ben, ciceksepetiyle de anlastigin zaman bir iki ay sabredersen baya iyi kazaniyorsun. ama emin olamiyorum isteYani genelde bayanlar kuaför, güzellik merkezi, tuhafiye, cafe, catering firması açıyorlar. Bizde bir arkadaşla düşündük ufak bir dükkan bulalım dilekçe yazalım diye ama cesaret edemedik![]()
Doğru kârı yüksek çiçekçiliğin ama pandemi de çok sıkıntı oldu onlarada. Belirsizlik var hala.su donemde elimde patlamayacak bir is fikri lazim acikcasi. cicekci dukkani dusundum ben, ciceksepetiyle de anlastigin zaman bir iki ay sabredersen baya iyi kazaniyorsun. ama emin olamiyorum iste
Suanki piyasada, donanımlı oldugunuz bir sektör de yoksa bence en makulu is kurmamak.
Ama hayirlisi olsun, nasibinizde varsa en alakasiz sektorden bile yurursunuz.
bir sure askiya alacagim o halde. devlet is kuran kadinlara 50 bin lira destek yapiyor ondan dolayi boyle bir dusuncem olusmustuDoğru kârı yüksek çiçekçiliğin ama pandemi de çok sıkıntı oldu onlarada. Belirsizlik var hala.
Vazgeçmeyinbir sure askiya alacagim o halde. devlet is kuran kadinlara 50 bin lira destek yapiyor ondan dolayi boyle bir dusuncem olusmustu
Vazgeçmeyin
Önce evden satış yaparak öüşteri grubunuzu oluşturun
Sonraki iş dükkan vs
Önce pazarını oluştur Yani her ne saracaksan.
icime su serptiniz, tesekkur ediyorum size. kesinlikle vazgecmeyecegim, dediginiz gibi once ikinci el sitelerinden baslamayi dusunuyorumBencede vazgeçme canım şu işi yap bu işi yap fikir önerisinde bulunamıyacam pandemiden dolayı ama iyice araştır kendininde sevebileceğin bi alanda iş kur bence bi bayanın kendi ayakları üzerinde durmaya çalışması kadar güzel bişey yok Rabbim hayırlı kapılarını açsın senin için inşallah
Ne satacaksın ! Ne düşünüyorsun?icime su serptiniz, tesekkur ediyorum size. kesinlikle vazgecmeyecegim, dediginiz gibi once ikinci el sitelerinden baslamayi dusunuyorum
Ne satacaksın ! Ne düşünüyorsun?
ilgi alanın ve yapmayı en çok sevdiğin şey nedir yazar mısın lütfen.
ilk basta evde uretip satmayi dusundum sadece, dediginiz gibi kosgeb’i duydum ordan burdan toplayip bir dukkan acayim dedim sonra. girisimcilik belgesini de alacagim. eger basarirsam sirtim yere gelmez diye dusunuyorum. birkac tanidikla gorustum mumla baslayip cesitlendirmeyi dusunuyorum hasir sepetler bardak altliklari vbKosgep için girişimcilik kursuna git Aklında bir projen olsun Gerçekçi olan ve iddalı bir proje yap ve belgeni al Sonra da hibe desteği için kosgep e vaşvur Pozitif ayrımcılık olarak bayan girişimcilere kosgep 50 bin tl hibe veriyor. Bu hibeyi al bu oara ile işi kur demiyor sen işi kurup dükkan açıp en az hibe kadar oara harcıyorsun ve bu faturaları gösteriyorsun onlar da tamamına yakınını sana ödüyorlar veya dükkanındaki eksiklikleri tamamlıyorlar. Üretim alanına daha fazla destek oluyorlar.
Önce kursa gitilk basta evde uretip satmayi dusundum sadece, dediginiz gibi kosgeb’i duydum ordan burdan toplayip bir dukkan acayim dedim sonra. girisimcilik belgesini de alacagim. eger basarirsam sirtim yere gelmez diye dusunuyorum. birkac tanidikla gorustum mumla baslayip cesitlendirmeyi dusunuyorum hasir sepetler bardak altliklari vb
haklisinizÖnce kursa git
Dükkan açma zamanınla kosgep başvuru arası fazla uzak olmasın