• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Mutfak Aletleri Ticket,Multinet ve Sodexo ile alışveriş

• Konu Sahibi Konu Sahibi mda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mda

Guru
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
1.870
2
356
Aydın
Arkadaşlar merhaba,
konu dogru yerdemidir bilmiyorum ama burası daha yakın geldi.
Eşimde bende çalışıyoruz ve ikimizin de yemek kartımız var ancak evlerimizden yemek götürdüğümüz için bu kartlar bize fazla geliyor ve içerisinde biriken tutarlar kalıyor.Daha önce duymuştum İzmir'de bu kartları kullanabilecegimiz bazı alışveriş merkezleri varmış ama buralarda küçük ev aletleri , elektronik , tencere ,tabak vb. cihazlarıda bu kartlar ile satın alabilenleri duymuştum. Ben bu kartlardaki paramı yeni bir ev planımız oldugu için bu tarz alışverişte kullanmak istiyorum. Acaba bu gibi dayanıklı tüketim ürünleri alabilecegim mağaza , alışveriş merkezi varmıdır.Bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilirlermi?

merhaba, ben de böyle birşeyi araştırmıştım.
bırakın öyl eşya tarzı şey almayı market alışverişi yapmak bile zor. çok az yer var.
artık arttırılıyor ama yine de az.

Kartınızın İsmini Yazsaydınız Keşke..
Bazı Marketlerde Geçer Fakat Komisyon Alırlar..

iş arkadaşlarınıza sorun, mutlaka yemek dışında kullananlar olmuştur.

olmadı alışverişe çıktığınızda mağazaların kapılarına,camekanlarına dikkatli bakın

geçerli olan yerlerde ticket,multinet...logosu yapıştırıyolar.

Ben İstanbul'da bazı marketlerden yapıyordum, büyük değil ama ufak elektronik cihazlar oluyordu, tabak, çatal-kaşık falan almıştım çeyizim için. Kontörde alıyordum, fakat arkadaşın dediği gibi komisyonu oluyor...

eşiminde iş yerinde o tarz kart kullanıyorlar. Eşimin bazı arkadaşları herhangi bir restauranta gidip yemek yemiş gibi parayı çektiriyormuş ve restaurant sahibinden parayı alıyormuş. ne kadar etik bilemem tabi.

ne yani yokmu , boşunamı umutlandım bende :43:

tatlım multinet.com sitesine gir ordan market ismi yaz adres çıkara eğer orda multinet geçiyor. ayrıca izmir karabağlarda burda alışveriş mağazası var. ev aletleri elektronik gıda herşey de multinet geçiyor.bende ordan alışveriş yapıyorum.

bende kahvaltılık ürünleri satan peynirci baba mesela orda evime kahvaltılık vs alıyorum başka kullanım alanı varmı hiç duymadım varsa yazarsanız bizde bilgileniriz

Back
X