merhabalar, bende brokoli kürü uyguladim gecen sene. Tam 3 hafta sabah aksam kaynattigim suyu ictim, 20 dkk bekledikten sonra yemek yedim. Bazi sabahlar icmedigimde oldu ama yinede surekli olmasina dikkat ettim.
Ben kürü HSG filminden önce yaptim, doktor hidrosalpenks var demisti sol tüpünde dis gebelik yasadiktan sonra. Karalara baglamistim ve bu kür ise yaradi sanirim, aralik ayinda HSG cektirdim ve tüpler acik cikti!
Merhaba rahatsız ediyorum bana da aynı teşhis konuldu hemen tüplerin alınması lazım dediler cesaret edemiyorum çok merak ettim naptınız geçti mi hidrosalpenks hamile kalabildiniz mii
Canım kadın doğum uzmanı değil burası özel rahim filmi çekilen radyoloji yeri ben sırf ücreti pahalı diye bekledim 1 Sene ama tüp bebek masrafı daha çok diye artık gözümü karartıp gittim 650 tl verdim ama iyi ki vermişım hiç pişman değilim yeri şişli de
Selamün aleyküm canım ablalarım bu gün kandil Berat kandiliniz mübarek olsun benim tüplerimde tıkanık vardı hastaneye gittik anestezili rahîm filmi çektirdi tüplerin açıldığını şöyledir sonra arada 2 hafta geçti soğan suyu içtim tüplerimin kısmında ağrı var bide pıhtılaşma mi oluyor şişme mi oluyor bilmiyorum sanki yine tüplerin tıkandı bunun için bana yardımcı olabilir misiniz lütfen borokoli kürü denemiş olan ve faydasını görmus olan varsa bana bildirir misiniz lütfen çok ihtiyacım var 3 senedir evliyim hamile kalmak benimde çocuğum olsun istiyorum bana da umut olur musunuz lütfen bana mesaj atın
Kizlar biraz önce Saraçoğlu nu izlerken tüpleri tikali olan birisi icin BROKOLI KURU verdi.tikali yapisik tüpleri aciyormus.daralma varsa tupte genisletiyormus.21 gun boyunca uygulaniyormus 200 gram brokoli 5 dk suda kaynatilip iciliniyormus.hic duymusmuydunuz.benim sol tüpüm hafif kapali demisti doktor. Uygulayaniniz ve sonuc alaniniz var mi????lutfen cevaplrinizi bekliyorummmm
Tüplerde pıhtılaşma gibi birşey var mıydı bilmek istiyorum çünkü bende var nasıl kurtulabilirim bilmiyorum hsg filmi de çektim geçmedi beni çok rahatsız ediyor lütfen bana yardım edin