tikali tüpün brokoli kürü ile acilmasi!!!

Merhaba rahatsız ediyorum bana da aynı teşhis konuldu hemen tüplerin alınması lazım dediler cesaret edemiyorum çok merak ettim naptınız geçti mi hidrosalpenks hamile kalabildiniz mii

İlaçları reçete ile yazıyorlar mı reçetesiz satılmaz ssk karşılar heralde

Selamün aleyküm canım ablalarım bu gün kandil Berat kandiliniz mübarek olsun benim tüplerimde tıkanık vardı hastaneye gittik anestezili rahîm filmi çektirdi tüplerin açıldığını şöyledir sonra arada 2 hafta geçti soğan suyu içtim tüplerimin kısmında ağrı var bide pıhtılaşma mi oluyor şişme mi oluyor bilmiyorum sanki yine tüplerin tıkandı bunun için bana yardımcı olabilir misiniz lütfen borokoli kürü denemiş olan ve faydasını görmus olan varsa bana bildirir misiniz lütfen çok ihtiyacım var 3 senedir evliyim hamile kalmak benimde çocuğum olsun istiyorum bana da umut olur musunuz lütfen bana mesaj atın

Selamün aleyküm buradan mesaj gönderdim kimse bana cevap vermedi lütfen mesajıma cevap verir misiniz

dene bakalım olursa yazarsın :)

Tüplerde pıhtılaşma gibi birşey var mıydı bilmek istiyorum çünkü bende var nasıl kurtulabilirim bilmiyorum hsg filmi de çektim geçmedi beni çok rahatsız ediyor lütfen bana yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…