Tiklerimmden kurtulamıyorum ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
Tiklerimden bir türlü kurtulamıyorum beni çok rahatsız ediyor gün içinde bazen unutsamda en fazla 1 haftalığına aklımdan çıkıyor sonra yine geliyor gün içinde bazı saatler unutsamda genelde oluyo .
aynanda parmaklarmı kasıp gözlerimi kırpıp nefes veriyorum ve bunu işte nebiliym tek rakamlarda bitiriyorum mesela 3 mesela 5 olunca yapmıyorum ya da kendime 5 olunca yapmıycam diyorum ama olmuyor duramıyorum tamam bu son diyorum ama olmuyor yine devam ediyorum . Kendimi tutmaya çalışıyorum en fazla 10 20 dakka tutabiliyorum sonra yine yapıyorum . Gece yatarkende çok oluyo gün içindede oluyo .
Sürekli aynı evde yaşadığım kişiler bazen anlamıyor onların haricinde kimse anlamıyor öyle anlaşılacak derecede birşey değil ama beni çok rahatsz ediyor bunun için psikolağa göründüm ama senin kendi iradenle bundan kurtulman lazım dedi ama yapamıyorum bir türlü durduramıyorum ve artık bunu yapmaktan çok sıkıldım parmaklarım kasmaktan acıyo arrtık deli gibi aynı hareketi 10 kere sürdürmekten bıktım .
Bunun bi çözümü yok mu kurtulmak istiyorum .
20 yaşındayım ve 11 yaşından beri böyle o zamanlar daha azdı ben büyüdükçe çoğaldı

X