Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O fakirse sen de fakirsin, sonuçta aynı mesleğe sahipsiniz. Düğün illa olacaksa beraber ödersiniz nedir yani? Bence ailen başka şeylerden ötürü bunları sana söylüyor. Hiç mantıklı değil çünkü.Millet ne der mis düğün yapmazsam. Dul kadın gibi mi evlenecekmişim öyle dediler![]()
Nasıl bi aile nasıl bi düşünce nasıl bi zihniyet. ... ali olmadı veli olsun ama ali yedek kalsın der gibi. ....Tiksindim hem kendimden hem ailemden .Geçen gün konu açmıştım ailem sevgilimi sevmedi diye . Bugün annem "Sevgilini kimseye soylemeyelim,belki olmaz kısmetini kapatmayalım. Başka kısmet çıkarsa bit de onunla konuşursun önünü kapatmaya gerek yok " dedi.
Ben de anne sacmalama hayatımda o varken başkasıyla ne diye evlilik amaclı konusuyum dedim.Annnem de sen salaksın o görüşür eminim ki dedi sen kendi onunu kapatıyorsun dedi .Çok kötü oldum o an sustum sadece ağlamamak için.
Babam da o çocuğun ailesi fakir. Düğün felan yapamazlar onlar masraf yapmazsa ben de yapmam dedi. Duğünü kendiniz yapın o çocukla evlenirsen 5 sene düğün masrafi ödersin dedi(ikimiz de öğretmeniz sevgilimle ) Cok kotuyum kizlar![]()
Dul mu???? Bu nasil bir yaftalamaktir Ailenize geri kafali demek istemiyorum da tavirlar dusunceler ilginc. Ben de nikah yaptim sadece. Ayip miymus. Sadece evlenip bosanmis kisiler mi nikah yapiyomus?Millet ne der mis düğün yapmazsam. Dul kadın gibi mi evlenecekmişim öyle dediler![]()
Evet maddi durum önemsiyorlarmış ben de anlamış oldum. Evlilik gibi durumlar olmadan önce bize insan getir diyorlardi işler ciddiye bindi hiç de öyle değilmiş megersemYanlış anlamayın ama egede maddi durum çok düşünülüyor gibi geliyor bana.buna birçok kez şahit oldum da bir kez daha duyunca ilginç geldi .tabi anne babanın maddi durumu önemsemesi haklı insan evladını düşünür.bilemiyorum bu insandan ne kadar eminsin ama ailenin söylediklerini kulak ardı etme yine de.
Kızlar bu sabah yine kavga ettik ben kacicam galiba
Hakaret ediyorlar
O kadar ailemin beklentisi yüksek ki.Ban diyorlar ki sen bu çocukla evlenirsen yazlari tatile gidemezsin diyorlar. Sanki baba evinde her yaz tatile gidiyorum .Dayımlar çok zengin çok lux yasiyr 2 3 senede bir görüşürz. Telefonla hep görüşüyoruz ama yüz yüze dediğim gibi oluyor .Annem diyor ki bu çocuk dayılara felan uyum sağlayamaz onların yanında çok ezik kalır diyor . Anne dedim biz bike 2 3 senede anca görüşüyoruz evli olsak zaten yine ayni olacak dedim .Olsun diyor önemli diyor