Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amanniiii kızlar dünyaları yedim. Neler yemedim kiii. 1 elma, avuç içim kadar lahana, 1 ceviz, 1.5 tane kabak dolma ve 4 yemek kaşığı yoğurtt. Hiiii 1 porsiyon kabak dolma 268 kalori diyor 1 porsiyon kaç tane oluyor ki?
Bugün başka bir şey yemeyeceğim için menümü topluca yazabilirim. Hemen yazayımda herkesler benim oburluğumu görsün herkesler beni kınasın
Sabah: yarım litre su 2 kuru kayısı
Kahvaltı: 1yumurta-2 mantarla omlet, 2 zeytin, 1 kk kadar beyaz peynir, maydanoz, yeşil çay,2 kaşık bulgur
Ara:3 ceviz, 6 kuru üzüm, 6 yaban mersini
Öğle:1.5 porsiyon kabak dolması, 4 yemek kaşığı yoğurt
ara: 1 elma, avuç içim kadar lahana, 1 ceviz, 1 kupa salep
akşam: yarım tabak erişte, 1 kaşık yoğurt, 3 dilim balkabağı tatlısı
Daha 1,5 litre su içtim eee bu kadar şeyi yeyince suya yer kalmıyor tabiii.![]()
Ay çok mutluyum şimdi terziye gidiyorum. Geçen sene çok ucuza bulduğum için aldığım ama düğmesi kapanmayan bir kotum vardı. Sabah bi denedim düğmesini kapatabildim. Hala bayaa dar ama biraz giyme ile birazda kilo verme ile lap diye oturacak üstüme eminim. Şimdide onun paçalarını yaptırmaya götürüyorum. Çokta yakıştı. İnanın çok güzel bir his. Bütün çektiğiniz zorluklara değiyor
![]()
ayy çok sevindimcnmm darısı bize inş yaa
![]()
İhi ihi evet evet evetttbak gördün mü tombul baykuş kendini güzel hissetmenin verdiği hazzı sen devam et böyle kötü çirkin mikroplu pis şeyleri yemeyi bırak seninle 38 beden kıyafet alışverişine çıkcaz altını üstüne getiricez ankaranın![]()
Ay çok mutluyum şimdi terziye gidiyorum. Geçen sene çok ucuza bulduğum için aldığım ama düğmesi kapanmayan bir kotum vardı. Sabah bi denedim düğmesini kapatabildim. Hala bayaa dar ama biraz giyme ile birazda kilo verme ile lap diye oturacak üstüme eminim. Şimdide onun paçalarını yaptırmaya götürüyorum. Çokta yakıştı. İnanın çok güzel bir his. Bütün çektiğiniz zorluklara değiyor
![]()
Kızlarr az önce küçük bir araştırma yaptım ip atlamanın faydaları ile ilgili falan. İp atlamak gerçekten çok etkili bir spormuş. Hızlı tempoda 1 saat ip atlamak yaklaşık 600-650 kalori yakmamızı sağlıyormuş. Bundan böyle sık sık ip atlamaya çalışacağım. Yapması çok kolay bir spor bence her yerdede yapılabilir. Günde 20 dakika ip atlamakta yağların yakılmasını, kalıcı kilo verilmesini, bölgesel incelmeyi sağlıyormuş. O zaman her akşam ip atlarım ben ama yavaş yavaş artırmalıyım. mesela bu gece 5 dakika ip atlasam hiçte fena olmaz bence. Haa birde ip atlamaya başlamadan önce biraz ısınma hareketleri yapın diye okudum bir kaç sitede.
tebrikler cnm ....emeklerinin karşılığını almışsınbeni hatırladın dimi sayende 2 gündür kola içmiyorum
evet gerçektende çok faydalı cnm ip atlamak....bi ara bende her gün aralıklı ip atlardım...aslında bende başlasam iyi olur...bende leslie 3 mil yürüyorum....bazıları sıkıcı olduğunu söylüyor ama başlayınca 45 dk geçiveriyor...ter içinde kalıyosun....sözün kısası ne yaparsan yap vücudu hareket ettir...
Ben bayılıyorum LeslieyeNormalde bende her gün yapıyordum ama Ankara'ya gelince yapamadım. Kıbrısa gidince yine yaparım. Evet evet 5 dakikacık ipten nolcak ki sabah kalkınca üstünü giymeden bile yapılabilecek bir spor bence
![]()