Time for CHANGE...

Amanniiii kızlar dünyaları yedim. Neler yemedim kiii. 1 elma, avuç içim kadar lahana, 1 ceviz, 1.5 tane kabak dolma ve 4 yemek kaşığı yoğurtt. Hiiii 1 porsiyon kabak dolma 268 kalori diyor 1 porsiyon kaç tane oluyor ki?

Amanniiii kızlar dünyaları yedim. Neler yemedim kiii. 1 elma, avuç içim kadar lahana, 1 ceviz, 1.5 tane kabak dolma ve 4 yemek kaşığı yoğurtt. Hiiii 1 porsiyon kabak dolma 268 kalori diyor 1 porsiyon kaç tane oluyor ki?

olsun ne güzel herşeyden azcık azcık almışsın cnm :9: bir porsiyon baya 4-5 tane oluyodur ama sen 1.5 yemişin yani bişeycik olmaz bence :9: ben çıkıyorum yrn devam ederiz iyi akşamlar..

Ayy canım nasıl sahlep istiyor nasıl sahlep istiyorrr şöyle bol tarçınlı ımmmm:53:

Oyy oyy benim aç karnım doymak bilmedi bugün. Yedikçe yedim yedikçe yedim. Önce 1 kupa salep içtim ohhh çok güzeldi, sonra 3 dilim kabak tatlısı yedim ohh oda çok güzeldi üstünede yarım tabak ev yapımı erişte yedim ohh oda çok güzeldide hiç iyi olmadı bunlar. Tek tesellim bunları 7den önce yapmış olmak ve abur cubur yemiş olmamak. Ama ne olursa olsun kötü oldu bu:50: Bundan böyle kalori hesaplaması yapacağım olmuyor böyle yaa

Kalori cetveline göre 1200 kalori almışım bütün gün. Tam doğru değildir ama çünkü yediğim şeylerin gramlarını tam bilmediğim için eksikte olabilir fazlada. 1200 kalori nasıl bir rakam bilmiyorum ama yediğim hiç bir şeyden pişman değilim çünkü eğer yemeseydim hepsinde aklım kalırdı ve buda beni daha büyük kaçamaklara iterdi. Hem kabak vücuda çok faydalıymış. Senin için şekerinide az attım dedi annem zaten. Ayrıca 2 gündür hiç ekmek yemiyorum bu bulgur ve eriştede onu dengelese işte geriye kabak dolması ve salep kalıyor. Onlarda şey olsaaa pfff kendimi kandırıyorum yaa yedim gitti işte yapacak bir şey yok biraz hareket edeyim de erisin bari :14::14:

Bugün başka bir şey yemeyeceğim için menümü topluca yazabilirim. Hemen yazayımda herkesler benim oburluğumu görsün herkesler beni kınasın:14:
Sabah: yarım litre su 2 kuru kayısı
Kahvaltı: 1yumurta-2 mantarla omlet, 2 zeytin, 1 kk kadar beyaz peynir, maydanoz, yeşil çay,2 kaşık bulgur
Ara:3 ceviz, 6 kuru üzüm, 6 yaban mersini
Öğle:1.5 porsiyon kabak dolması, 4 yemek kaşığı yoğurt
ara: 1 elma, avuç içim kadar lahana, 1 ceviz, 1 kupa salep
akşam: yarım tabak erişte, 1 kaşık yoğurt, 3 dilim balkabağı tatlısı

Daha 1,5 litre su içtim eee bu kadar şeyi yeyince suya yer kalmıyor tabiii.:14::14:

günaydın cnm,

baya kaçamak yapmışsın ama olsun aklında durcağına midende dursun daha iyi ya :9:

bende dün 4 kaşık ıspanak bide üstüne yoğurt dökdüm yedim ohh :9: yarım saat sonra da ada çayı içtim bişey olmaz umarım :9:

Bugün başka bir şey yemeyeceğim için menümü topluca yazabilirim. Hemen yazayımda herkesler benim oburluğumu görsün herkesler beni kınasın:14:
Sabah: yarım litre su 2 kuru kayısı
Kahvaltı: 1yumurta-2 mantarla omlet, 2 zeytin, 1 kk kadar beyaz peynir, maydanoz, yeşil çay,2 kaşık bulgur
Ara:3 ceviz, 6 kuru üzüm, 6 yaban mersini
Öğle:1.5 porsiyon kabak dolması, 4 yemek kaşığı yoğurt
ara: 1 elma, avuç içim kadar lahana, 1 ceviz, 1 kupa salep
akşam: yarım tabak erişte, 1 kaşık yoğurt, 3 dilim balkabağı tatlısı

Daha 1,5 litre su içtim eee bu kadar şeyi yeyince suya yer kalmıyor tabiii.:14::14:

tatlım abartma hüngür hüngür ağlayacak kadar yememişsin bir şey aaaaa pişman olcak bir şey yok pişman olcaksan da yemeyeceksin dikkatli olcaksın:20::20::20::20::20::20:

Günaydın günlükkk. Yepyeni güpgüzel bir gündeyim. Burasıda bağımlılık yaptı haa girip bir şeyler yazmadım mı güne başlayamıyorum :37: Sabah uyandım ve her zaman ki gibi ılık suyumu içtim.2 kayısımı yedim. Sonra Kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği yarım domates 1 demet maydanoz ve 1 kk kadar beyaz peynir yedim

Ay çok mutluyum şimdi terziye gidiyorum. Geçen sene çok ucuza bulduğum için aldığım ama düğmesi kapanmayan bir kotum vardı. Sabah bi denedim düğmesini kapatabildim. Hala bayaa dar ama biraz giyme ile birazda kilo verme ile lap diye oturacak üstüme eminim. Şimdide onun paçalarını yaptırmaya götürüyorum. Çokta yakıştı :31:. İnanın çok güzel bir his. Bütün çektiğiniz zorluklara değiyor:52::52:

Ay çok mutluyum şimdi terziye gidiyorum. Geçen sene çok ucuza bulduğum için aldığım ama düğmesi kapanmayan bir kotum vardı. Sabah bi denedim düğmesini kapatabildim. Hala bayaa dar ama biraz giyme ile birazda kilo verme ile lap diye oturacak üstüme eminim. Şimdide onun paçalarını yaptırmaya götürüyorum. Çokta yakıştı :31:. İnanın çok güzel bir his. Bütün çektiğiniz zorluklara değiyor:52::52:

ayy çok sevindim :16: cnmm darısı bize inş yaa :31:

ayy çok sevindim :16: cnmm darısı bize inş yaa :31:

İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineceğiz canım. Bu arada öğle yemeğimi yazayım hemen. 1 kepçe kadar sebze çorbası içtim birde sarma sardık off off sarma dünyadaki en sevdiğim yiyecektir belkide ama onunda sınırını bilmeliyim sanırım. 2 tane şimdi yedim 2 tanede akşam yemeğimde yerim sanırım:15:

bak gördün mü tombul baykuş kendini güzel hissetmenin verdiği hazzı sen devam et böyle kötü çirkin mikroplu pis şeyleri yemeyi bırak seninle 38 beden kıyafet alışverişine çıkcaz altını üstüne getiricez ankaranın:62::66::62::66:

bak gördün mü tombul baykuş kendini güzel hissetmenin verdiği hazzı sen devam et böyle kötü çirkin mikroplu pis şeyleri yemeyi bırak seninle 38 beden kıyafet alışverişine çıkcaz altını üstüne getiricez ankaranın:62::66::62::66:
İhi ihi evet evet evettt:52:

Kızlarr az önce küçük bir araştırma yaptım ip atlamanın faydaları ile ilgili falan. İp atlamak gerçekten çok etkili bir spormuş. Hızlı tempoda 1 saat ip atlamak yaklaşık 600-650 kalori yakmamızı sağlıyormuş. Bundan böyle sık sık ip atlamaya çalışacağım. Yapması çok kolay bir spor bence her yerdede yapılabilir. Günde 20 dakika ip atlamakta yağların yakılmasını, kalıcı kilo verilmesini, bölgesel incelmeyi sağlıyormuş. O zaman her akşam ip atlarım ben ama yavaş yavaş artırmalıyım. mesela bu gece 5 dakika ip atlasam hiçte fena olmaz bence:47::47:. Haa birde ip atlamaya başlamadan önce biraz ısınma hareketleri yapın diye okudum bir kaç sitede.

tebrikler cnm ....emeklerinin karşılığını almışsın:46:beni hatırladın dimi sayende 2 gündür kola içmiyorum:9::46:

Kızlarr az önce küçük bir araştırma yaptım ip atlamanın faydaları ile ilgili falan. İp atlamak gerçekten çok etkili bir spormuş. Hızlı tempoda 1 saat ip atlamak yaklaşık 600-650 kalori yakmamızı sağlıyormuş. Bundan böyle sık sık ip atlamaya çalışacağım. Yapması çok kolay bir spor bence her yerdede yapılabilir. Günde 20 dakika ip atlamakta yağların yakılmasını, kalıcı kilo verilmesini, bölgesel incelmeyi sağlıyormuş. O zaman her akşam ip atlarım ben ama yavaş yavaş artırmalıyım. mesela bu gece 5 dakika ip atlasam hiçte fena olmaz bence:47::47:. Haa birde ip atlamaya başlamadan önce biraz ısınma hareketleri yapın diye okudum bir kaç sitede.

evet gerçektende çok faydalı cnm ip atlamak....bi ara bende her gün aralıklı ip atlardım...aslında bende başlasam iyi olur...bende leslie 3 mil yürüyorum....bazıları sıkıcı olduğunu söylüyor ama başlayınca 45 dk geçiveriyor...ter içinde kalıyosun....sözün kısası ne yaparsan yap vücudu hareket ettir...

tebrikler cnm ....emeklerinin karşılığını almışsın:46:beni hatırladın dimi sayende 2 gündür kola içmiyorum:9::46:

evet gerçektende çok faydalı cnm ip atlamak....bi ara bende her gün aralıklı ip atlardım...aslında bende başlasam iyi olur...bende leslie 3 mil yürüyorum....bazıları sıkıcı olduğunu söylüyor ama başlayınca 45 dk geçiveriyor...ter içinde kalıyosun....sözün kısası ne yaparsan yap vücudu hareket ettir...

Ben bayılıyorum Leslieye :52: Normalde bende her gün yapıyordum ama Ankara'ya gelince yapamadım. Kıbrısa gidince yine yaparım. Evet evet 5 dakikacık ipten nolcak ki sabah kalkınca üstünü giymeden bile yapılabilecek bir spor bence:52:

Eveett akşam yemeğimide yediğime göre gelelim genel menü yazımıma
Sabah:2 bardak su 2 kuru kayısı
Kahvaltı: Yarım domates, kk kadar beyaz peynir maydanoz 1 dl çavdar ekmeği
Öğle: 1 kepçe sebze çorbası, 2 tane sarma
Ara: 1 sade nescafe
Akşam: 1 kepçe sebze çorbası, 2 sarma, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 tabaktan az salata

Evet bugün biraz az oldu kalori sepetine göre 651 kalori ediyor ama inanın hiç açlık çekmedim bugün. Belki gece acıkırsam ceviz ve lahana yiyebilirim ama belki:37:

Eee tabi 3 litre suyum, 2 kupa yeşil çayım var. 5 dakikada ip atlayacağım

Ben bayılıyorum Leslieye :52: Normalde bende her gün yapıyordum ama Ankara'ya gelince yapamadım. Kıbrısa gidince yine yaparım. Evet evet 5 dakikacık ipten nolcak ki sabah kalkınca üstünü giymeden bile yapılabilecek bir spor bence:52:

evet bende severek yapıyorum leslie...çokta faydalı bir spor bence....kesinlikle 5 dakikası bile ilk başlarda yeter ....ip atlamakta baya baya yoruyo yani...havalar biraz ısınsada en güzeli açık havada tempolu yürüyüş....

Günaydın günlükcağzım. Bugün baya baya erken kalktım ve hiç özlememişim erken kalkmayı:1: Önce yarım litre suyumu içtim ve 2 kayısımı yedim. Yaklaşık 1.5 saat sonrada kahvaltımı yaptım. Bir yumurta haşladım ama hepsini yemedim. 2 dilim domates yedim 2 tane yeşil zeytin 1 kk kadar beyaz peynir ve maydanoz yedim. Haa birde yeşil çay:52:

Back
X