Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzuldum anlam veremedim ama ne diyecegimi de bilemedim. Ben baska sehre atandim bir yil ayri kalacagiz. Birgunluk yoklugumda bunu yapan bir yilda neler yapar. Aramizda iletisimimizde cinsel hayatimizda herhangi bir problem yok. Hatta sabaha karsi geldim uyuyordu. Cok sevindi cok ozledim dedi sarilip uyuduk. Ama neden yapti? Meraktan mi? Ihtiyactan mi? Anlam veremedim. Bir de soylersem buyutur yasak iyice tatli gelir diye korktum sanirim.Tehlike çanları ,
Ne gereği varmış ki arkadaşlık uygulaması indirmiş ,
Şimdilik söylemeyin,eğer öfkenize yenilmezseniz tabi,çok zor.
Takip edin hal hareketlerini falan,
Şüphe en büyük kemirgen,Uzuldum anlam veremedim ama ne diyecegimi de bilemedim. Ben baska sehre atandim bir yil ayri kalacagiz. Birgunluk yoklugumda bunu yapan bir yilda neler yapar. Aramizda iletisimimizde cinsel hayatimizda herhangi bir problem yok. Hatta sabaha karsi geldim uyuyordu. Cok sevindi cok ozledim dedi sarilip uyuduk. Ama neden yapti? Meraktan mi? Ihtiyactan mi? Anlam veremedim. Bir de soylersem buyutur yasak iyice tatli gelir diye korktum sanirim.
Cok tesekkur ederim.Şüphe en büyük kemirgen,
Allah yardımcınız olsun.
İhtiyacına tüküreyim onun,meraktan sırf.
Söyleyeceksiniz tabi ki ama önce kontrolü sıklaştırın çaktırmadan,şüpheli hareketi olursa söylersiniz.
sen de başka bir arkadaşlık programı indir ve tayinin çıktığı şehirde yaşayan arkadaşlar bulmak için indirdiğini anlat eşine.Cok tesekkur ederim.
ooo ne kadar da garipOoo yeni üye, konu tinder![]()
Arkadaslar merhaba. Konu esim. Ben bir gunlugune sehir disindaydim. Esim telefonuna tinder indirmis ve silmis. Ne kadar sure durdu ne yapti bilmiyorum. Sadece indirme gecmisinden gordum. Henuz hicbirsey soylemedim. Bana bi akil verir misiniz. Ne yapmaliyim.
O uygulamanın çoğunluk tarafından hangi amaçlarla kullanıldığı ortada. Çoğunun tek derdi cinsellik için Partner bulmak.
Bence hemen aldatidim diye düşünme belki sadece merak ettiği icin bakmıştır. Ama takip etmekte fayfa var. Şimdilik esine söyleme benceArkadaslar merhaba. Konu esim. Ben bir gunlugune sehir disindaydim. Esim telefonuna tinder indirmis ve silmis. Ne kadar sure durdu ne yapti bilmiyorum. Sadece indirme gecmisinden gordum. Henuz hicbirsey soylemedim. Bana bi akil verir misiniz. Ne yapmaliyim.