• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tinder

sarmis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
68
61
3
35
Arkadaslar merhaba. Konu esim. Ben bir gunlugune sehir disindaydim. Esim telefonuna tinder indirmis ve silmis. Ne kadar sure durdu ne yapti bilmiyorum. Sadece indirme gecmisinden gordum. Henuz hicbirsey soylemedim. Bana bi akil verir misiniz. Ne yapmaliyim.

Tehlike çanları ,
Ne gereği varmış ki arkadaşlık uygulaması indirmiş ,
Şimdilik söylemeyin,eğer öfkenize yenilmezseniz tabi,çok zor.
Takip edin hal hareketlerini falan,
Uzuldum anlam veremedim ama ne diyecegimi de bilemedim. Ben baska sehre atandim bir yil ayri kalacagiz. Birgunluk yoklugumda bunu yapan bir yilda neler yapar. Aramizda iletisimimizde cinsel hayatimizda herhangi bir problem yok. Hatta sabaha karsi geldim uyuyordu. Cok sevindi cok ozledim dedi sarilip uyuduk. Ama neden yapti? Meraktan mi? Ihtiyactan mi? Anlam veremedim. Bir de soylersem buyutur yasak iyice tatli gelir diye korktum sanirim.

Uzuldum anlam veremedim ama ne diyecegimi de bilemedim. Ben baska sehre atandim bir yil ayri kalacagiz. Birgunluk yoklugumda bunu yapan bir yilda neler yapar. Aramizda iletisimimizde cinsel hayatimizda herhangi bir problem yok. Hatta sabaha karsi geldim uyuyordu. Cok sevindi cok ozledim dedi sarilip uyuduk. Ama neden yapti? Meraktan mi? Ihtiyactan mi? Anlam veremedim. Bir de soylersem buyutur yasak iyice tatli gelir diye korktum sanirim.
Şüphe en büyük kemirgen,
Allah yardımcınız olsun.
İhtiyacına tüküreyim onun,meraktan sırf.
Söyleyeceksiniz tabi ki ama önce kontrolü sıklaştırın çaktırmadan,şüpheli hareketi olursa söylersiniz.

Şüphe en büyük kemirgen,
Allah yardımcınız olsun.
İhtiyacına tüküreyim onun,meraktan sırf.
Söyleyeceksiniz tabi ki ama önce kontrolü sıklaştırın çaktırmadan,şüpheli hareketi olursa söylersiniz.
Cok tesekkur ederim.

Cok tesekkur ederim.
sen de başka bir arkadaşlık programı indir ve tayinin çıktığı şehirde yaşayan arkadaşlar bulmak için indirdiğini anlat eşine.
tepkisini ölç bakalım.

İnsanoğlunun doyumsuzluğu karşısında şapka çıkartmak lazım. İnsanoğlu iyi hiçbirşeyi haketmiyor. O uygulamanın çoğunluk tarafından hangi amaçlarla kullanıldığı ortada. Çoğunun tek derdi cinsellik için Partner bulmak.

Bu eve bi kadın girmiş kamera kurmuştum söyle bana kim o!! De

Amacı belli
Hala sorıyor musun
Erkekler o siteden cinsel partner arıyor

Arkadaslar merhaba. Konu esim. Ben bir gunlugune sehir disindaydim. Esim telefonuna tinder indirmis ve silmis. Ne kadar sure durdu ne yapti bilmiyorum. Sadece indirme gecmisinden gordum. Henuz hicbirsey soylemedim. Bana bi akil verir misiniz. Ne yapmaliyim.

eşinizle ilgili, daha önceye dayanan şüpheleriniz mi var?
neden indirme geçmişine kadar baktınız ki?
sağlıklı bir ilişki için çok tuhaf geldi bana da

Eşimin telefonunu o kadar karıştırırım (whatsup, msn konuşmaları, google geçmişi, facede aratılan kişiler, instata birilerini aratmışmı, instada 'beğendiğin gönderiler'kısmı) Hani var sen düşün yani. Ama benim bile aklıma gelmedi ne indirmiş diye bakmak. Şapka çıkartıyorum bacım karşında :KK70:

bu kadar derinlemesine araştırdığınıza göre zaten tam anlamıyla demek ki güvenmiyormuşsunuz ve neden gizleyip kendinizi yiyorsunuz, frenlemeyin kendinizi açıkça konuşun..

Siz de indirip silin :bicak:

O uygulamanın çoğunluk tarafından hangi amaçlarla kullanıldığı ortada. Çoğunun tek derdi cinsellik için Partner bulmak.

:-) Bugün arkadaşlarla otururken kapıcılar kralı filminden bir sahne aklımıza geldi, birden hatırlayınca çok güldük, şimdi bu lafının üzerine de denk geldi paylaşacam:

bakkal : ne iş yaparmış? (yeni taşınan hırsız kiracıları kastederek)
kemal sunal : söylenmez, gizli iş gizli...
başka bir kapıcı : pezevenk mi?!
kemal sunal : gizli diyoruz oğlum. bu devirde gizli pezevenklik yapan kaldı mı?
:KK70:

Bence hemen aldatidim diye düşünme belki sadece merak ettiği icin bakmıştır. Ama takip etmekte fayfa var. Şimdilik esine söyleme bence

Bu uygulamayı meraktan indirip sonradan alışkanlık haline dönüştüren erkelerde var!ben de eşimi birkaç kez bakarken yakalamistim.neymis efendim merak etmiş te bakmış ta....sonrasinda sildim felan dedi ama guvenmedigim için inanmadım.siz yine de takipte olmaya calisin çünkü alışkanlığa dindirebiliyorlar malesef....

Back
X