Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar arkadaşlar,
Tinderdan tanışıp beğendiğiniz birisi ile ciddi düşünür müydünüz?
en iyisini yapıyorsunHerhangi bir yerden tanıştığım birisiyle bile ciddi düşünmem.
Nasıl yıldıysam artık![]()
hep mutlu olun :/****Düşündüm ve de evlendim, bir oğlumuz da var![]()
tanışma uygulamasıTinder ne demekki
Bu bahsettiğiniz kişiler türk mü yatinder'dan tanışıp şu an mutlu ilişkide olan arkadaşımız da var, tanışıp aylar içinde evlenen de, tanıştığına bin pişman olan da. garip yer, çözemiyoruminsanlarda önyargı oluşturuyor hep tinder genelde. sadece tek gecelik ilişkilerin yeriymiş gibi. oysa evlenip çoluk çocuğa karışan da var başlıkta da görüldüğü gibi. nasıl biri olduğunu ve ilişkinin akıbetini zaman gösterir ancak. :)
kardeşim tinderdan tanıştığı kişiyle 5-6 yıldır birlikte, 3 yıldır da evliler.Bu bahsettiğiniz kişiler türk mü yabence trde erkeklerin bakışı çok kötü tindera
öyle mi? Ne güzel. benim cevremde hic yok o yuzden sasırdım:) nasip kısmet iste. ben ydısında kullandım sadecekardeşim tinderdan tanıştığı kişiyle 5-6 yıldır birlikte, 3 yıldır da evliler.
bence de tamamen nasip, karşına iyi temiz insan çıkması bi şans.öyle mi? Ne güzel. benim cevremde hic yok o yuzden sasırdım:) nasip kısmet iste. ben ydısında kullandım sadece
eşimin arkadaşıydı. kızla da bizzat tanıştık evimize yemeğe geldiler ve geçen gün de 1. yıllarını kutladılarBu bahsettiğiniz kişiler türk mü yabence trde erkeklerin bakışı çok kötü tindera
Tinderden tanistigim birinin kuzeni ile arkadas olup(normal arkadaslik) , onun arkadasi ile evlendimMerhabalar arkadaşlar,
Tinderdan tanışıp beğendiğiniz birisi ile ciddi düşünür müydünüz?