Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Tiny love 3'ü bir ararada ana kucağı almalı mıyım? Acil.....

Merhaba;
Urunu 2gundur kullaniyorum..kizim 55gunluk hep kucagimizda gezinerek uykuya
daliyordu simdi ana kucaginda raht raht uyuyor titresimide cok rahtlatti kizimi..
Bu kadar zamandir almadigima pisman oldum acikcasi..bu arada evet cingene besigi
gibi sallanip sersemletmior cocugu ama ileri geri bebek kendisi harekt ettikce bile sallaniyor.
Ayrica 18kg a kdr kullanilabilmeside verdigimiz parayi amortiye cikarir..

Arkadaşlar bu ana kucağını kullananlar lütfen yorum yazın çooook kararsız kaldım. Tiny Love mı alsam yoksa Fisher Price ın 3 fonksiyonlu salıncağını mı? Salıncakta çok hoş ayrıca daha sonra sallanan sandalye oluyor ama Tiny Love da beşik oluyor ikisinden birine karar veremiyorum bir türlü ne olur kullananlar bir şeyler söyleyin

Arkadaşlar bu ana kucağını kullananlar lütfen yorum yazın çooook kararsız kaldım. Tiny Love mı alsam yoksa Fisher Price ın 3 fonksiyonlu salıncağını mı? Salıncakta çok hoş ayrıca daha sonra sallanan sandalye oluyor ama Tiny Love da beşik oluyor ikisinden birine karar veremiyorum bir türlü ne olur kullananlar bir şeyler söyleyin

Ben de çok düşündüm ama beşik olması açısından tiny love'da karar kıldım. İçine incecik şilte yaptırıp, uyuduğunda olduğu yerde bırakıp bebeğin rahatını bozmayız diye düşündük ;) Kullananlar da çok memnunlar. Ayrıca özelcanbebe'nin sitesinde geçen hafta fiyatı bir kaç günlüğüne 217 TL'ye düşmüştü. Başka ödemelerim olduğu için o fırsatı kaçırdım, şimdi takipteyim :)

Son düzenleme:
kızlar ben birşeyi merak ediyorum bu tiny love yeterince geniş mi? Yani çocuklar 3 - 4 yaşındada 18 kiloya kadar rahatça kullanabilecekler mi sizce?

Ben de çok düşündüm ama beşik olması açısından tiny love'da karar kıldım. İçine incecik şilte yaptırıp, uyuduğunda olduğu yerde bırakıp bebeğin rahatını bozmayız diye düşündük ;) Kullananlar da çok memnunlar. Ayrıca özelcanbebe'nin sitesinde geçen hafta fiyatı bir kaç günlüğüne 217 TL'ye düşmüştü. Başka ödemelerim olduğu için o fırsatı kaçırdım, şimdi takipteyim :)

Artık karar verdim bende ve aldım gittigidiyordan 219 tl ye msjını 2 gün önce görseydim haber verirdim 2 gün önce aldım günün fırsatı idi şimdide 228 e var.

kızlar ben birşeyi merak ediyorum bu tiny love yeterince geniş mi? Yani çocuklar 3 - 4 yaşındada 18 kiloya kadar rahatça kullanabilecekler mi sizce?

Valla baya geniş gelddi bana olmazsa metre ile de ölçüp söyleyebilirim bana çok güzel geldi tereddütlerim bitti çok beğendim baya büyük ve çok güzel tavsiye ediyorum kesinlikle

nette bende bakarken kocaman bişi zannettim ama geçenlerde tiny love ı bi mağazada gördüm küçücük bildiğin normal ana kucakları kadar nerdeyse almak istiyorum bende ama görünce bi anda soudum .....

kızlar biz aldık kullandık hatta kırdık bile benim oğlum altı aylık oldu ve altı aydır neredeyse hep üstündeydi. uyurken otururken mama yerken hatta şehirler arası gitti geldi bile ürün ve sonunda kırdıkta. ben park yatak almadım zaten bence kullanışlı değil o yataklar uyduruk şeyler anca yer kaplıyor. beşiği var benim oğlumun birde bu ana kucağı süper işimize yaradı artık içine sığmıyoruz zaten evet pahalı bir ürün ama bebelere feda olsun :)))

kızlar biz aldık kullandık hatta kırdık bile benim oğlum altı aylık oldu ve altı aydır neredeyse hep üstündeydi. uyurken otururken mama yerken hatta şehirler arası gitti geldi bile ürün ve sonunda kırdıkta. ben park yatak almadım zaten bence kullanışlı değil o yataklar uyduruk şeyler anca yer kaplıyor. beşiği var benim oğlumun birde bu ana kucağı süper işimize yaradı artık içine sığmıyoruz zaten evet pahalı bir ürün ama bebelere feda olsun :)))

Doğru diyorsun feda olsun tabi :)

Ben daha kullanmaya başlamadıysamda bana da çok kullanışlı göründü annem kalın bir alt açma almış onuda içine yatak niyetine koydum süper oldu bende bir yere giderken yanıma alır içine yatırırım diye düşünüyorum bakalım kısmetse

Hatta ilk zamanlarda yatağımın yanına koyup yatırıcam bakalım

bebeğim 4 aylık.ilk ay yatak konumunda kullandık ama daha sonra yatmamaya basladı.şu an oturur pozisyonda kullanıoruz.ben cok da memnun kalmadım.sallanması çok az.uykuya daldırmıyor bence.birde oturur pozisyonda eger bebeğiniz hareketliyse dıkkat etmek gerekıyor.emniyet kemeri sadece belden oldugu ıcın ani bir hareketınde allah korusun bebek zarar gorebılır.ben 270 liraya almıstım ama kenarda duruyor.çingene salıncagı daha kullanıslı oldu =)

bu ürünü başka kullanan yok mu? bende aldım uzun süre kullanılacak bir ürün gibi duruyor. birde kullanan herkez içine ayrıca yatak yaptırdınız mı?

Arkadaşlar 44 günlük bebeğimi gündüzleri fisher prisein ana kucağından başka birşeyde uyutamıyorum. Ondada uzun süre uyuduğunda vücudu bir garip hale geliyor. İçinde tortop oluyor. Tiny love'ın bu ürünü ana kucağı olduktan sonra yatabiliyormuş kullanan arkadaslar lütfen acil olarak önerilerini söyleyebilirler mi?:44:

Merhabalar , benim 3 yeğenim de Tiny Love ana kucağı kullandı , 1 yeğenim de halen kullanmakta. Bizim ev ve şehir dışı yolculuklarımızda resmen elimiz, ayağımız oldu. Hatta o kadar oldu ki ben yeğenimle arkada yolculuk ederken ön koltukta tiny love bize eşlik ediyor oluyor :) Beşik, ana kucağı , mama sandalyesi gibi bir çok işlevde kullanıyoruz. Müzik kutusunu da 4 yeğenim de çok ilgi gösterdi. Bence piyasa da uzun vadeli olarak kullanabileceğiniz en iyi ürün. Biz bütün ürünleri çok inceledik. Bence önce bebek sonra anne için en iyi ürün bu.

Kırmızı anakucağını biz aldık, kullanıyorum çok memnunum, yemek yedirirken iyi oluyor. Ağlamaya başladığında anakucağının ayaklarını ayarlayarak salıncak pozisyonuda sallanan sandalye işe yarıyor. Gazı varken anakucağının titreşimi iyi geliyormuş diye duydum. Dönence kısmı da güzel, bebek oynalanıyor uyuyakaldığında beşik olarak kullanıyorum tek tuşla dümdüz oluyor yatak gibi özel hayatımda daha çok zaman kalıyor. Verdiğim paraya değdi, hayat kurtarıcı.

Almadan önce burayı okumuştum fikrimi yazayım alacak olanlara faydam olsun dedim :) prematüre bi bebeğim oldu ilk başlarda aman rahat etsin aman uşumesin diyerek altına battaniye vs. Sererek yatırdım geceleri yatak odasına alıyordum biraz onda biraz yanımızda yatıyordu taki iki aylık olana dek şimdi uyanınca içinde ayaklarını kaldırıp kenarlarına vuruyo o yüzden gece yatırmıyorum artık gunduz kısa kısa uykularında kıllanıyorum sallanma özelliği güzel halının üzerinde verimli değil oyuncaklarından şuan korkuyo ilerleyen zamanlarda diğer özellikleri ile ilgili yorum da yaparım

Almadan önce burayı okumuştum fikrimi yazayım alacak olanlara faydam olsun dedim :) prematüre bi bebeğim oldu ilk başlarda aman rahat etsin aman uşumesin diyerek altına battaniye vs. Sererek yatırdım geceleri yatak odasına alıyordum biraz onda biraz yanımızda yatıyordu taki iki aylık olana dek şimdi uyanınca içinde ayaklarını kaldırıp kenarlarına vuruyo o yüzden gece yatırmıyorum artık gunduz kısa kısa uykularında kıllanıyorum sallanma özelliği güzel halının üzerinde verimli değil oyuncaklarından şuan korkuyo ilerleyen zamanlarda diğer özellikleri ile ilgili yorum da yaparım

Öncelikle bebeginiz için sizi tebrik ediyorum sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun size de hayırlısıyla tüm mutluklarını görmek nasip olsun :KK68: ilk bebeğimizi düsünüyoruz inşallah yakın bi zamanda bize de nasip olur :dua: bu anakucağıyla ilgili deneyimlerinizi detaylarıyla bizimle paylaşabilirseniz çok mutlu olurum şimdiden çok tesekkürler :KK52:

Şimdi bebeğim 3 aylık yarı oturur pozisyonda oyuncaklarıyla zaman geçirmeyi seviyo müzikli olması hoşuna gidiyor titreşim ozelliğinden ne anlıyor bilmiyorum ama hoşuna gidiyor sanırım...yanıp sönen ışıklarına pur dikkat bakıp bazen gülümsüyor...dun akşam eşim iyiki de bunu almışız dedi diğer özelliğini kullanınca yazarım şimdikiler bu kadar

Back
X