Merhaba kk.. malesef duygularını olduğu gibi dışında yaşayan biriyim,bir gerginlik anında ufacık bir olay bile olsa hemen elim ayağım titrer sesim titrer.. tahriklere kapılmayım serin kanlı olayım diyorum onu de yapamıyorum.. eşimle tartışırken de öyle o sakin hafif alaycı böyle gülerek konuşur bense bağıra çağıra,ağlayarak..dışarda da ne zaman nazik yaklaşsam malesef karşılığı ezmek olUyor. Özellikle o gün paspalsam..
Mesela buğün markette kızımla alışverişteydik ve arkadaki yaşlı adam ürünlerini yerleştirdi ve benimkileri koyacak yer kalmadı,nazikçe “yalnız benim ürünlerim için yer kalmadı isterseniz daha fazla yerleştirmeyin dedim diye birden bağrındı “boş boş konuşma dön önüne diye.. benim elim ayağım titredi saçmaladım düzgün bir cevap bile veremedim..
Bunu nasıl yeneceğim?
Size bagiran yasli amca degil kocaniz sanirim.
Bazi arkadaslar yanlis anlamis galiba.
Yasli amca cevap bile vermemis kocasi terslemis konu sahibini bem oyle anladim.
Konuya gelecek olursak
Kocan da olsa yeri gelince agzinin payini verceeksin.
Yoksa cocuk gibi azarlar seni
Merhaba kk.. malesef duygularını olduğu gibi dışında yaşayan biriyim,bir gerginlik anında ufacık bir olay bile olsa hemen elim ayağım titrer sesim titrer.. tahriklere kapılmayım serin kanlı olayım diyorum onu de yapamıyorum.. eşimle tartışırken de öyle o sakin hafif alaycı böyle gülerek konuşur bense bağıra çağıra,ağlayarak..dışarda da ne zaman nazik yaklaşsam malesef karşılığı ezmek olUyor. Özellikle o gün paspalsam..
Mesela buğün markette kızımla alışverişteydik ve arkadaki yaşlı adam ürünlerini yerleştirdi ve benimkileri koyacak yer kalmadı,nazikçe “yalnız benim ürünlerim için yer kalmadı isterseniz daha fazla yerleştirmeyin dedim diye birden bağrındı “boş boş konuşma dön önüne diye.. benim elim ayağım titredi saçmaladım düzgün bir cevap bile veremedim..
Bunu nasıl yeneceğim?
Ben yanlis okumusum galibaPardon da bunuo nasıl anladınız kızımla diyor esim lafı hic gecmiyorki
S
Ben yanlis okumusum
Haklisiniz
Spor sonrasi yorgunluguyla dinlenirken KK ya laf yetistirirsem boyle olur
Bu olay kasada mı yaşandı? Kasiyer adamın ürünlerini geçirseydi siz de öyle koysaydınız. Doğrusu bu. Biraz da tartışmaya girmemek kendi elimizde aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?