Pardon arkadaki demiş ben öndeki anladım..Konu pek anlasılmadı ilk sırada bayan varmıs arkasnda adam eside markette yokmus öle bi acıklıyım dedim
İç anadolu bölgesinde de açıklara karşı bir yargı var değişik bakıyorlar mesela. Bu döngü böyle devam ediyor. Tesettürlü-Açık sınıflandırılması açık ve net saçma.Dış görünüşe göre muamele yapılıyor ne yazık ki. 27 yaşına kadar açık biriydim ve de alımlı görünüyormuşum. 5 senedir tesettürlüyüm. İnsanların tavrının nasıl değiştiğini o kadar net gördüm ki. Mesela bir dükkana giriyorsunuz bana davranıldığı gibi diğer cazibeli kadınlara davranılmıyor, açık bir şekilde tespit edebiliyorum. Bazı insanlar ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapıyor. Bir Egeli olarak ne yazık ki Ege’de bunu hissettiriyorlar. Doğu ve iç Anadolu’da hiç hissetmemiştim. Yani işin özü tipe göre muamele yapıldığını hissettiğiniz doğrudur. Nasıl yeneceğinize gelince cevap vereceksiniz, susmak yok. Karşınızdaki sizden üstün değil.
Yalnız kasada önde olan konu sahibi. Yaşlı adam onun arkasındaymış.Adam terbiyesiz orasi net
Ancak oncelik onun
Onun urunleri bitecek ki siz yerlestireceksiniz
Bana bunu soyleseydiniz kibar bir sekilde siranizi beklemenizi soylerdim
İyi de o benim arkamdaydı :/Adam terbiyesiz orasi net
Ancak oncelik onun
Amca :/Size bağıran eşiniz mi, yaşlı amca mı ?
Çünkü burası bdv, sürekli depresif değilim tabiki ama burda sorun konuşuluyor değil mi.Hanımefendi buraya sürekli depresif konular açıyorsunuz .
Insanlar enerjilerini dışarı yansıtırlar. Sizin enerjiniz düşük olduğu için başınıza böyle olaylar geliyor .
Tipe göre mualameleye de inanmıyorum . Yani simdi iateidginiz gibi bir kadin olsaniz o amca size bagirmayacak miydi hayır bağıracaktı .
Mutsuz bir adammis her seyi neden kisisel aliyorsunuz ?
Geçen konunuzda animsiyorum kuaförünüz başkasına saç boyattiginiz icin size laf söylemiş kızınızın hatrına sizi içeri aldığını söylemişti. Normal şartlarda o an o kuaförden çekip gitmeniz gerekirken siz o gün gidip ustune başka bir gün daha gitmiştiniz. Oda size resmen hakaret etmişti sessiz kalmıştınız . Belki de sorun görünüşünüz degil de budur .
Yaa kötü mü yazmışım tekrar okuyup düzenlerim,kızım fırsat vermiyor hızlıca yazıyorum kusura bakmayınKonuyu anlamakta biraz güçlük çektim biraz noktalama ve cümle kurma yeteneğine dikkat edilseydi zorlanılmayacaktı.
Anladığım kadarı ile kurulan cümle de, yaşlı amca değil eşiniz bağırdı size. “Yerleştirmeyin dedim diye bağrındı” kısmında bu çıkıyor.
Eğer anladığım doğru ise, ulu orta yerde böyle davranılması onur kırıcı. Terbiyesizlik.
Ben onun önündeydimBu olay kasada mı yaşandı? Kasiyer adamın ürünlerini geçirseydi siz de öyle koysaydınız. Doğrusu bu. Biraz da tartışmaya girmemek kendi elimizde aslında.
Ben onun önündeydim
Ben henüz yerleştirmemiştim,arabamı da görmemiş ben uyarınca da gelip sepetime baktı detaylıca ve “ bunlar ne yer kaplıycak te alla allaa filan dedi.. sinir bozucu şekilde gülerekSiz ürünlerinizi yerleştirmeden o nasıl yerleştirmeye başladı ki?
Genelde kasaya bi uçtan yerleştirilir sıra gelince de ya otomatik olarak kasaya doğru çekilir ya da insan ittirir.
Siz yerleştirmediyseniz adam boş bulduğu yerleri doldurmuştur.
Ha karşılığında böyle bağırması mı gerek? Asla.
Bana bağırana susar mıyım?
Cevabı verir ağlarım, göz yaşlarıma hakim olamayanlardanım ben maalesef ki. Sinirlenince pıtı pıtı akarlar.
Konu sahibi arkada değil yaşlı adamın önündeymiş.Bu durumda önceliğin konu sahibine ait olması gerekir.Adam terbiyesiz orasi net
Ancak oncelik onun
Ben henüz yerleştirmemiştim,arabamı da görmemiş ben uyarınca da gelip sepetime baktı detaylıca ve “ bunlar ne yer kaplıycak te alla allaa filan dedi.. sinir bozucu şekilde gülerek
Cevap bomba yalnızO anda "insan gibi konuşmayı 90 yaşında mı öğrenmeye başlayacaksın? dikkat et çok fazla zamanın kalmamış" deyip ürünleri geriye itmeye başlayasaydın kendine yer açacak kadar. Yere düşseydi bir kaçı..
Arkadan gelip nasıl sepet boşaltıyor ki öndekine sıra gelmemişken mala bak.
Bizim insanımız(bazıları insanımsı) nezaketten anlamaz. Aldığınız tepkiye göre çirkefleşin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?