Tipe göre muamele

Konu pek anlasılmadı ilk sırada bayan varmıs arkasnda adam eside markette yokmus öle bi acıklıyım dedim
Pardon arkadaki demiş ben öndeki anladım..
Yine de böyle sorunlu tiplere çatmamak gerekiyor. Sen önde dururken arkadan kasaya ürün koymasından belli sıkıntılı olduğu. Kasiyerin müdahale etmesini beklemek daha iyi olurdu.

Hanımefendi buraya sürekli depresif konular açıyorsunuz .
Insanlar enerjilerini dışarı yansıtırlar. Sizin enerjiniz düşük olduğu için başınıza böyle olaylar geliyor .
Tipe göre mualameleye de inanmıyorum . Yani simdi iateidginiz gibi bir kadin olsaniz o amca size bagirmayacak miydi hayır bağıracaktı .
Mutsuz bir adammis her seyi neden kisisel aliyorsunuz ?
Geçen konunuzda animsiyorum kuaförünüz başkasına saç boyattiginiz icin size laf söylemiş kızınızın hatrına sizi içeri aldığını söylemişti. Normal şartlarda o an o kuaförden çekip gitmeniz gerekirken siz o gün gidip ustune başka bir gün daha gitmiştiniz. Oda size resmen hakaret etmişti sessiz kalmıştınız . Belki de sorun görünüşünüz degil de budur .

Konuyu anlamakta biraz güçlük çektim biraz noktalama ve cümle kurma yeteneğine dikkat edilseydi zorlanılmayacaktı.
Anladığım kadarı ile kurulan cümle de, yaşlı amca değil eşiniz bağırdı size. “Yerleştirmeyin dedim diye bağrındı” kısmında bu çıkıyor.

Eğer anladığım doğru ise, ulu orta yerde böyle davranılması onur kırıcı. Terbiyesizlik.

İç anadolu bölgesinde de açıklara karşı bir yargı var değişik bakıyorlar mesela. Bu döngü böyle devam ediyor. Tesettürlü-Açık sınıflandırılması açık ve net saçma.

Adam terbiyesiz orasi net
Ancak oncelik onun
Onun urunleri bitecek ki siz yerlestireceksiniz
Bana bunu soyleseydiniz kibar bir sekilde siranizi beklemenizi soylerdim
Yalnız kasada önde olan konu sahibi. Yaşlı adam onun arkasındaymış.

Amcanın tepki göstermesinin o anki tipinizle ilgisi olduğunu sanmıyorum, ne kadar paspal dur şunu azarlayım diye düşünmemiştir. Nezaketten uzak, tabirim için afedersiniz ama sığır gibi insanlar her tarafta çokça var, ne yazık ki onlara laf yetiştirmek zorunda kalabiliyoruz hepimiz.

Öte yandan kendinizi paspal hissediyorsanız biraz giyiminize özen gösterebilirsiniz. Firdevs yöreoğlu gibi gezen biri olmasam da o gün giydiğim kıyafet modumu yürüyüşümü bile etkiliyor, sizi de etkiler illa ki.

Ancak oncelik onun
İyi de o benim arkamdaydı :/

Çünkü burası bdv, sürekli depresif değilim tabiki ama burda sorun konuşuluyor değil mi.
Ve çıkarımınızda haklısınız

Yaa kötü mü yazmışım tekrar okuyup düzenlerim,kızım fırsat vermiyor hızlıca yazıyorum kusura bakmayın

Bende tam tersi höd diyene dalarim .Zaman benim devrim degil .Sakinlerin devri tamam pasam deyip sıvışanlarin devri millet manyak .Bosverin kisiliğinizi bozmayin.

Bu olay kasada mı yaşandı? Kasiyer adamın ürünlerini geçirseydi siz de öyle koysaydınız. Doğrusu bu. Biraz da tartışmaya girmemek kendi elimizde aslında.
Ben onun önündeydim

Ben onun önündeydim

Siz ürünlerinizi yerleştirmeden o nasıl yerleştirmeye başladı ki?

Genelde kasaya bi uçtan yerleştirilir sıra gelince de ya otomatik olarak kasaya doğru çekilir ya da insan ittirir.

Siz yerleştirmediyseniz adam boş bulduğu yerleri doldurmuştur.

Ha karşılığında böyle bağırması mı gerek? Asla.

Bana bağırana susar mıyım?

Cevabı verir ağlarım, göz yaşlarıma hakim olamayanlardanım ben maalesef ki. Sinirlenince pıtı pıtı akarlar.

Ben henüz yerleştirmemiştim,arabamı da görmemiş ben uyarınca da gelip sepetime baktı detaylıca ve “ bunlar ne yer kaplıycak te alla allaa filan dedi.. sinir bozucu şekilde gülerek

Ancak oncelik onun
Konu sahibi arkada değil yaşlı adamın önündeymiş.Bu durumda önceliğin konu sahibine ait olması gerekir.

Ben henüz yerleştirmemiştim,arabamı da görmemiş ben uyarınca da gelip sepetime baktı detaylıca ve “ bunlar ne yer kaplıycak te alla allaa filan dedi.. sinir bozucu şekilde gülerek

İçinize atıp üzüleceğinize kendi kendinize provalar yapın bence, yaşından utan falan deseniz mesela ufak bi ayar olurdu?

Cevap bomba yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…