- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Biraz fena olanlar, tuttuğunu koparanlar, hakkını savunabilenler veya sadece hak değil tartışmaya haksızca girenler de hemen yüzünden belli oluyor gibi hissediyorum.
Bir de kendime aynaya bakıyorum 29 yaşındayım ama çocuk gibi görünüyorum 18 gibi falan hatta 18'den küçük sananlar bile olmuştu. Pandemide yaş sınırı için yasaklar varken kimlik sorup şaşırmışlardı. Sadece bu masum ifadeden bile bu hayatta kaybettiğimi düşünüyorum.
Aslında baya da güzelimdir pürüzsüz beyaz tenliyim, yüzümde herşey yerli yerinde yine de böyle görünenleri kıskandığım oluyor tuttuğunu koparan insanlar neden yüzünden anlaşılıyor onu da çözemedim . Beni gördüklerinde ise hemen yüzünden iyilik akıyor diyorlar. Doğrudan kafalarında o portreyi çiziyorum hiç tanınmadan. Hoş tanısalar da zaten öyleyim deama ilk etapta hemen böyle görünmek istemezdim.
27 yaşındayım 17 gibi duruyorum ama hakkımı savunabilen biriyim. Fena , sinsi olduğumu düşünmüyorum. Bence siz her şeyi birbirine karıştırmışsınız. Küçük göstermekle iyi kalpli olmanın alakası yok ki.Biraz fena olanlar, tuttuğunu koparanlar, hakkını savunabilenler veya sadece hak değil tartışmaya haksızca girenler de hemen yüzünden belli oluyor gibi hissediyorum.
Bir de kendime aynaya bakıyorum 29 yaşındayım ama çocuk gibi görünüyorum 18 gibi falan hatta 18'den küçük sananlar bile olmuştu. Pandemide yaş sınırı için yasaklar varken kimlik sorup şaşırmışlardı. Sadece bu masum ifadeden bile bu hayatta kaybettiğimi düşünüyorum.
Aslında baya da güzelimdir pürüzsüz beyaz tenliyim, yüzümde herşey yerli yerinde yine de böyle görünenleri kıskandığım oluyor tuttuğunu koparan insanlar neden yüzünden anlaşılıyor onu da çözemedim . Beni gördüklerinde ise hemen yüzünden iyilik akıyor diyorlar. Doğrudan kafalarında o portreyi çiziyorum hiç tanınmadan. Hoş tanısalar da zaten öyleyim deama ilk etapta hemen böyle görünmek istemezdim.
Küçük görünmenin yanında saf da görünüyorum muhakkak davranışım ve çekingenlik etkiliyodur ama daha hiç fire vermeden tanışmadan böyle oluyor27 yaşındayım 17 gibi duruyorum ama hakkımı savunabilen biriyim. Fena , sinsi olduğumu düşünmüyorum. Bence siz her şeyi birbirine karıştırmışsınız. Küçük göstermekle iyi kalpli olmanın alakası yok ki.
Bahsettiğiniz şeyi ben de sık sık yaşıyorum ama. Sürekli senli benli konuşurlar, çocukmuşum gibi davranırlar. Hastanede bile sürekli stajyer zannediyorlar
Ama alıştım. Yapacak bir şey yok. Bazı insanlar genç bazıları daha olgun gösterir.
Siz yaşınızdan küçük görünüyorsunuz diye saf kalpli olduğunuz mesajını vermek istediniz sanırım ama pek alakalı olmamış bence( size kötüsünüz demiyorum yanlış anlamayın)
Mısal saf derkenKüçük görünmenin yanında saf da görünüyorum muhakkak davranışım ve çekingenlik etkiliyodur ama daha hiç fire vermeden tanışmadan böyle oluyor
Yok gerek yok cidden böyle safmışım gibi beni fazla ciddiye almadıklarından sonraMiss KK güzeli seçildiniz, tebrikler
Evet yüzüme yansımış, tabi biraz da saflık işte salaklık olanMısal saf derken
Temiz kalpli manasında mı?
Aslında baya da güzelimdir pürüzsüz beyaz tenliyim,
konunun tamamını okumamıza gerek yok bu kadarı kafi. Çok güzel ve iyi biriymiş ana fikir buBeni gördüklerinde ise hemen yüzünden iyilik akıyor diyorlar. Doğrudan kafalarında o portreyi çiziyorum hiç tanınmadan. Hoş tanısalar da zaten öyleyim de
Arada hafiften kendimi gömeyım deEvet yüzüme yansımış, tabi biraz da saflık işte salaklık olan
Hayır ama diğerleri çirkin demek istemedim aslında yanlış anlaşıldıAy ben yaşımı gösteriyorum nasıl gudubetlik anlatamam tam çirkefim. Bebeksi cildim de yok zaten belki de ondandır yüzümden sinsilik akar… Sizi kıskandım. Keşke ben de sizin gibi olabilseydim.
29 yaşındayım ama çocuk gibi görünüyorum 18 gibi falan hatta 18'den küçük sananlar bile olmuştu. Pandemide yaş sınırı için yasaklar varken kimlik sorup şaşırmışlardı. Sadece bu masum ifadeden bile bu hayatta kaybettiğimi düşünüyorum.
Aslında baya da güzelimdir pürüzsüz beyaz tenliyim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?