Tipimi fazla saf buluyorum

Resmen ben yazdım sandım burcun ne acaba şu ana kadar bu durumun zararıni görsem de yinede minyon tipli olduğum için içten içe hep sevinç vardı içimde ne yalan söyleyim..lise 4 e giderken arkamdan çömez diye bağırırlardi 2 çocuklu kadın olarak dis doktoruma ne zaman bitecek çocuklar bekliyor dediğimde sen en fazla 18 sin ne çocuğu demesi beni mutlu etmedi değil ....şu yazdıklarınızin aynısı bende var bu durum hoşumuza gidiyor itiraf et elbette... zorlukları olsada

En kötüsü tecrübeli bir hemşire ..
üstelik çok iyi olsamda insanlar stajyer sanıp çocuklarıni emanet etmiyorlar gıcık oluyordum ..bende yanıma stajyer erkek hemşire alıyordum o büyük durduğu için ona guveniyolardi halbuki onun bir şey bildiği yok misal :)

Hastanede bile sürekli stajyer zannediyorlar
Otri ben seni hastanede görsem asla doktor demem. Hastanede senin kadar bebeksi bir kızın işi ne derim. İlaç mümessili olabilir derim. Hani doktorları ikna etsin diye güzel kızları yapıyorlar ya.
Keşke bütün doktorlar senin gibi zarif, naif olsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…