- 24 Eylül 2020
- 301
- 920
- 23
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Oluyo yatövbe bismillah aynaya gittim şimdi.salak gibi bakan göz de mi oluyor diye.
Saflık masumiyet genelde güzel yüzle bağlaştırılır zaten aslında. Buna yönelik bilimsel araştırmalar da var güzel suçlular ve daha az güzel masum insanlar gösterilip hangisi suçludur diye soruluyor çok yüksek oranda insanlar hep daha az güzele atfediyor mevcut suçu. Bahsettiğiniz gibi bir çelişki yok ortada kısacası.
Evet ben de güzel olduğumu düşünüyorum ne yalan söyleyim çok kişi de söyler. insanların pozitif bakışaçısı var kesinlikle katılıyorum. Güzellik kendine güvenle birleşen bir şey zaten. Muhtemelen konu sahibi kendini nitelendirdiği kadar güzel değil saflık sıfatıyla (rahatsız olacağı, buraya konu açacağı ölçüde) anılıyorsa.Güzellik, yakisililik artı katar her zaman, her yerde az veya çok. İnsanlar daha pozitif bakar bu gercek ama konu sahibinin tabiriyle "saf salaklik" olarak bakilmaz.Gordugum güzel kadinlarin hiç biri saf salak durmuyordu kesinlikle.
Ben güzel kadinim uyanik veya saftirik degil de daha çok tipimi soğuk buluyorlar salak gibi diyen olmadi hiç.
Valla üniversitedeyken sınıfın en güzel kızı diyorlardı sürekli tanışmak isteyen oluyordu, etrafımda herkes beğeniyor, yoksa niye güzelim diyimEvet ben de güzel olduğumu düşünüyorum ne yalan söyleyim çok kişi de söyler. insanların pozitif bakışaçısı var kesinlikle katılıyorum. Güzellik kendine güvenle birleşen bir şey zaten. Muhtemelen konu sahibi kendini nitelendirdiği kadar güzel değil saflık sıfatıyla (rahatsız olacağı, buraya konu açacağı ölçüde) anılıyorsa.
Hahah ama bunu burda desem övünsem nolur ki tanımıyorsunuz ya da görmediniz ki yani övünme amacıyla demedimkonunun tamamını okumamıza gerek yok bu kadarı kafi. Çok güzel ve iyi biriymiş ana fikir bu
Kv kendini ve kızlarını övüyor..Biraz fena olanlar, tuttuğunu koparanlar, hakkını savunabilenler veya sadece hak değil tartışmaya haksızca girenler de hemen yüzünden belli oluyor gibi hissediyorum.
Bir de kendime aynaya bakıyorum 29 yaşındayım ama çocuk gibi görünüyorum 18 gibi falan hatta 18'den küçük sananlar bile olmuştu. Pandemide yaş sınırı için yasaklar varken kimlik sorup şaşırmışlardı. Sadece bu masum ifadeden bile bu hayatta kaybettiğimi düşünüyorum.
Aslında baya da güzelimdir pürüzsüz beyaz tenliyim, yüzümde herşey yerli yerinde yine de böyle görünenleri kıskandığım oluyor tuttuğunu koparan insanlar neden yüzünden anlaşılıyor onu da çözemedim . Beni gördüklerinde ise hemen yüzünden iyilik akıyor diyorlar. Doğrudan kafalarında o portreyi çiziyorum hiç tanınmadan. Hoş tanısalar da zaten öyleyim deama ilk etapta hemen böyle görünmek istemezdim.
O zaman bizi fotola.Valla üniversitedeyken sınıfın en güzel kızı diyorlardı sürekli tanışmak isteyen oluyordu, etrafımda herkes beğeniyor, yoksa niye güzelim diyim
Beyaz tenli değilsen hiç yazma bile.Napıyoruz bu başlıkta kendimizi mi övüyoruz?
Ay valla değilim. Ben elendim, çıkıyorum. Beyaz tenli olan arkadaşlara başarılar dilerim.Beyaz tenli değilsen hiç yazma bile.
ben de değilim, öyle uzaktan izliyorum yarışmayıAy valla değilim. Ben elendim, çıkıyorum. Beyaz tenli olan arkadaşlara başarılar dilerim.
Mermer tenli Aysenaz diyince pavyon lakabı gibi olduAhh ahh !! Bir zamanlar buralarda bir mermer tenli Ayşenazcık vardı. Sen hiç benim profil resmimi gördün mü ? der eser, gürlerdi. Fake çıkmasa iki pürüzsüz ciltli olarak iyi arkadaş olabilirdiniz ama kader işte...
Kendimizi sukadar sevsek yeter be gfkgkfkgfBiraz fena olanlar, tuttuğunu koparanlar, hakkını savunabilenler veya sadece hak değil tartışmaya haksızca girenler de hemen yüzünden belli oluyor gibi hissediyorum.
Bir de kendime aynaya bakıyorum 29 yaşındayım ama çocuk gibi görünüyorum 18 gibi falan hatta 18'den küçük sananlar bile olmuştu. Pandemide yaş sınırı için yasaklar varken kimlik sorup şaşırmışlardı. Sadece bu masum ifadeden bile bu hayatta kaybettiğimi düşünüyorum.
Aslında baya da güzelimdir pürüzsüz beyaz tenliyim, yüzümde herşey yerli yerinde yine de böyle görünenleri kıskandığım oluyor tuttuğunu koparan insanlar neden yüzünden anlaşılıyor onu da çözemedim . Beni gördüklerinde ise hemen yüzünden iyilik akıyor diyorlar. Doğrudan kafalarında o portreyi çiziyorum hiç tanınmadan. Hoş tanısalar da zaten öyleyim deama ilk etapta hemen böyle görünmek istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?