Tipimi fazla saf buluyorum

ağzında zeytin dalı taşıyan bembeyaz bir barış güvercini canlandı gözümde. bu güzel bir şey ama olduğundan daha akıllı, derin düşünceleri olan biri gibi görünmek istiyorsan sohbet tıkandığı sıralarda zihninde 3-4 basamaklı sayıları çarp, böl vs. ve ya seyrettiğin dizilerin finalleri hakkında teoriler geliştir. bir de yanında toplu iğne taşı. duygu gerektiğinde çaktırmadan iğneyi kendine batırırsın. o esnada karşında olan insan da söyledikleri hakkında düşünüyorsun, duygulanıyorsun sanır. tedirgin olur, kendisine çeki düzen verir. sonuçta daha nitelikli, canlı coşkulu bir sohbet olur. olaylar gelişir.

Güzellik, yakisililik artı katar her zaman, her yerde az veya çok. İnsanlar daha pozitif bakar bu gercek ama konu sahibinin tabiriyle "saf salaklik" olarak bakilmaz. Gordugum güzel kadinlarin hiç biri saf salak durmuyordu kesinlikle.
Ben güzel kadinim uyanik veya saftirik degil de daha çok tipimi soğuk buluyorlar salak gibi diyen olmadi hiç.

Evet ben de güzel olduğumu düşünüyorum ne yalan söyleyim çok kişi de söyler. insanların pozitif bakışaçısı var kesinlikle katılıyorum. Güzellik kendine güvenle birleşen bir şey zaten. Muhtemelen konu sahibi kendini nitelendirdiği kadar güzel değil saflık sıfatıyla (rahatsız olacağı, buraya konu açacağı ölçüde) anılıyorsa.

Valla üniversitedeyken sınıfın en güzel kızı diyorlardı sürekli tanışmak isteyen oluyordu, etrafımda herkes beğeniyor, yoksa niye güzelim diyim

konunun tamamını okumamıza gerek yok bu kadarı kafi. Çok güzel ve iyi biriymiş ana fikir bu
Hahah ama bunu burda desem övünsem nolur ki tanımıyorsunuz ya da görmediniz ki yani övünme amacıyla demedim çirkin de değilim ama saf görünüyorum güzellik hava katmıyor diye söyledim

Kv kendini ve kızlarını övüyor..

Ay seninki de dert mi, ne güzel işte. Bu genç görünme hele hele ilerki yaslarda avantajın olacak l, emin ol. Bende babyface'im, yüzüme, cildime iltifat alirim, beğenirim de kendimi Allah var. İlginç olan, bana da tanımadığım veya yeni tanıştığım insanlar merhametli ve saf kalpli göründüğü söylerler. Ah, birde kuyruguma basıldığında bi halimi görseler haksızlığı asla gelemem, laf sokana lafını yapıştırırım.
Demem o ki, genç göstermek iyidir, güzeldir. Ben pek dezavantajina rastlamadım. Hatta tam tersine, 22lik bebeler falan tanismak istiyor, güzel ego tatmini oluyor shjsjsjsjjs.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama gençliğinin güzelliğinin tadını çıkar, bol su iç, cild bakım rutinlerini de hiç aksatma:)

Ben de cok kucuk duruyorum, beyaz tenli ve bebeksiyim benim de yüzümde her sey yerli yerinde (bu ne demekse artik), fiziğim de cok duzgundur bu arada ama kimse bu ozelliklerimden dolayi saf salak muamelesi yapmadi mesela bugune kadar, ne alaka çünkü?
Bazi kucuk cocuklar var, insan saygi duyuyor; konuşması, duruşu, karakteri ile saygı uyandırıyor bi sekilde, onlara bile cocuk/saf muamelesi yapilmiyor. Sen küçük durduğun için böyle olduguna mi inanmak istiyorsun?
Bi de yorumlarini şöyle bi okudum da, hakkaten bi saflik var gibi, kusura bakma ama

Aman canım 10-15 sene sonrada herkes çok yaşlı gözüküyorum derken sen genç gösteriyorum diye övüneceksin daha ne istiyorsun

Bence de genç göstermek hiç iyi bir şey değil. Özellikle iş hayatında hiç ciddiye alınmıyor ve tecrübesizmiş gibi muamele görüyorsunuz..kısa boylu olmak dezavantaj devamlı yüksek topuk giymek full makyaj olmak gerek.. botox yaptırabilirsiniz yüz ifadesi için saçları boyayabilirsiniz biraz olgunluk katacaktır ama en önemlisi tavırlar..bilmiş bilmiş davranmanız fazla gülmemeniz lazım..

Mermer tenli Aysenaz diyince pavyon lakabı gibi oldu

Kendimizi sukadar sevsek yeter be gfkgkfkgf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…