- 22 Mart 2021
- 80
- 36
- 8
- 32
- Konu Sahibi Sevdayolum
-
Müsait degilmisizdir dedm bi kez saatler çuvala mi girdi merak ettim diyoTavır yapmanızı gerektirecek bir durum yok müsait değildik demeniz yeterli. Her aradığında açmayıverin . Alışır .
Bu ilk degl açmayınca ertesi gün mutlaka tavır yapiyo artık sinir olmaya başladm ikimzde çalışıyoruz her zamn müsait olamıyoruz ama.anlamiyo işteHiçbir şey. Nötr ol. O kadar da büyük bir sorun değil bu.
Haklisiniz ama her defasında böyle ertesi gün mutlaka hesabını soruyo. Ki müsait olup olmadgmi sormadan ariyo.Siz büyütürseniz o da büyütür bir şey olmamış gibi davranın. Çünkü insanlık hali değil mi her an göremeyebiliriz, göstersek bile halimiz olmayabilir vs...
Sizi mi arıyor eşinizi mi? Bir yorumda çalıştığınızı okudum akşamları arıyor o halde. O aradığında telefonu eşinize verip başka bir işle mesgul olsanız olmaz mı, belki bu arama sıklığı azalır.Haklisiniz ama her defasında böyle ertesi gün mutlaka hesabını soruyo. Ki müsait olup olmadgmi sormadan ariyo.
Beni ariyo genelde. Diyeceği bişey varsa eşimi arar. Eşime vermek istemiyorum detaylı anlatiyo herşeyi bn daha yuzeysel anlatıyorum herşeyimi bilirse karisir çünkü.Sizi mi arıyor eşinizi mi? Bir yorumda çalıştığınızı okudum akşamları arıyor o halde. O aradığında telefonu eşinize verip başka bir işle mesgul olsanız olmaz mı, belki bu arama sıklığı azalır.
Vurdumduymaz ol , uyuyordu ,duymadık, geç oldu arayamadık birsürü bahane var , takma hiç..Iki yaşında oğlum var kayinvakide hergun sabah akşam görüntülü arıyo çocuğu görmek için. Dün akşam yine aramış tel sessizdeydi çocuk uyuyodu. Gördükten snrada geç oldu diye geri dönmedim. Bugün eşim aradi.. dün aksam aradım neden açmadınız diyo eşimde şimdi aradık işte anne dedi dün akşam gormediniz mi aradığımı niye geri dönmediniz diyo... birazdan yine arar laf çarpıtırir sizce tavrım nasıl olmalı.
Mesaj olarak şu işim var x anne sonra arayayim yazardım sanırım ben olsam. Bunu yapsanız yine ısrarla aramaya devam edebilir mi?Beni ariyo genelde. Diyeceği bişey varsa eşimi arar. Eşime vermek istemiyorum detaylı anlatiyo herşeyi bn daha yuzeysel anlatıyorum herşeyimi bilirse karisir çünkü.
Haklisiniz ama her defasında böyle ertesi gün mutlaka hesabını soruyo. Ki müsait olup olmadgmi sormadan ariyo.
Aramaz ama ertesi gün mutlaka sorar bnde hesap sormasına gelemiyorum.Mesaj olarak şu işim var x anne sonra arayayim yazardım sanırım ben olsam. Bunu yapsanız yine ısrarla aramaya devam edebilir mi?
“Her zaman müsait olamıyoruz anne malum ev iş çocuk yeni dönebildik “.Iki yaşında oğlum var kayinvakide hergun sabah akşam görüntülü arıyo çocuğu görmek için. Dün akşam yine aramış tel sessizdeydi çocuk uyuyodu. Gördükten snrada geç oldu diye geri dönmedim. Bugün eşim aradi.. dün aksam aradım neden açmadınız diyo eşimde şimdi aradık işte anne dedi dün akşam gormediniz mi aradığımı niye geri dönmediniz diyo... birazdan yine arar laf çarpıtırir sizce tavrım nasıl olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?