Tırnak Batması

LaraGabrielle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
30
9
34
Haziranin 17 sinde Tırnak Revizyonu Ameliyatı Oldum Bas Parmagimin Sağ Tarafı Batıyodu Şuan Çok Şükür Batmıyor Ama Şimdide Sol Tarafı Batmaya Başladı :KK43::KK43: Sadece Minik Bir Et Parçası Çıkmış Hemen Antiseplik Sürdüm Tırnağımın Altına Pamuk Koydum Batmasını Önlemek İçin Tel Taktırmayı Öneriyorlar Tel Taktırsam İşe Yarar Mı

arkadaşım bendede hamileyken mantar hemen akabindede tırnak batması durumu oluştu bir kaç kez kendim çektim batan tırnağı ama artık dayanamıycağım derecede ağrımaya başladı excilor kalem aldım ama hiç işe yaramadı mantar için baticon felan surdum, dünde elektronik manıcur pedicur seti aldım 10 uçlu olanından dün akşam tırnağı resmen yonttum sağlık merkezlerinde yapılan gibi ve acısız şekilde o batığı çıkardım öyle rahatladıki parmağım görüntüsüde zamanla düzelicek iyileşicek inanıyorum buna :KK70:

Bende de tırnak batması problemi var :KK43: canımı çok yakıyor, çorap giymek bile acı veriyor bazen o derece kötü

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, bu tırnak batması mı acaba ? eğer tırnak batmasıysa tırnak batmasına ne iyi gelir ?
Teşekkürler :)

Arkadaşlar benim de ailemde tırnak batması sorunu yaşayan .ok fazla yakınım var, eşim bir gün bir video izletti tesadüfen, muhtemelen çinli birisiydi, ufacık bi aletle tırnak batması için bir yöntem gösteriyorlardı, ben de çinden ürün getirtebileceğim bir siteden sipariş ettim, "feet care ingrown toenails braces support" yazınca çıkıyor. Umarım işinize yarar.

Arkadaşlar benim de ailemde tırnak batması sorunu yaşayan .ok fazla yakınım var, eşim bir gün bir video izletti tesadüfen, muhtemelen çinli birisiydi, ufacık bi aletle tırnak batması için bir yöntem gösteriyorlardı, ben de çinden ürün getirtebileceğim bir siteden sipariş ettim, "feet care ingrown toenails braces support" yazınca çıkıyor. Umarım işinize yarar.
Bunlardan Türkiyede de var "batık tırnak düzeltme aleti" şeklinde yazınca da çıkıyor
Bence de işe yarıyordur.ne yazıkki ben batık tırnak ameliyatı olduğum gün denk geldim bu alete eğer daha önce haberim olsaydı direk alırdım

X