Tırnak içi temizliği

Ben de anlamış değilim nasıl giriyor ki içine .Sizin girmiyor muydu ? ben sayısalci olduğum için çok kullanırım o yüzden mi diyecem ama siziki de çizim o da silgi gerektiriyor
Belki tırnak yapısıyla alakalıdır.
Manikür setlerinde tırnak temizleme çubukları oluyor. Onlardan atın makyaj çantanıza bile sığar. Törpü falan taşımak zor olabiliyor xr cihazında ama bunlar sorun olmaz ;)

Silginin tirnak arasina girmesi mi:KK64:

Onca yillik silgi kullanicisiyim boyle bir sikinti yasamadim enteresan:ıslık:

Bi de uzun oldugunda halledilir de kisa olunca napicam demissin de iyice bir sasirdim. Biraz takinti mi yapiyorsun acaba:KK64:
Yok takıntı yapmıyorum cidden öyle belki de silgi tozu da değildir ,başka bir şeydir ama ben silgi olduğunu düşünüyorum çünkü sık sık ellerimi yıkarım ama sürekli arasında kir var

Yok takıntı yapmıyorum cidden öyle belki de silgi tozu değildir başka bir şeydir de ben silgi olduğunu düşünüyorum çünkü sık sık ellerimi yakarım ama sürekli arasında kir var
Cok ilginc geldi gercekten. Ama olabiliyor demek ki. Belki tirnak yapisiyla alakali birseydir.

O dediğim çubuklardan al en iyisi. Bu milyoncular falan var ya hani oralarda setler oluyor cüzdan gibi. Onlardan al bir tane içinde o çubuklardan da var. Adını bilmiyorum ayrı olarak da satılmıyor sanırım

Merhabalar .Bu çok büyük bir dert değil fakat beni rahatsız eden bir konu .Öğrenci olduğumdan sık sık silgi kullanırım ve bu silgi bir şekilde tırnak arama girerek pislik oluşturuyor buraya kadar tamam girmesi engellenemez fakat mesele temizliğinde yani uzun olduğunda kesip bir şekilde hallediyorum zaten fakat kısa olduğunda napabilirim nasıl temizleyebilirim çünkü gerçekten çok iğrenç ve pasakli bir görünüm oluyor ?
Tırnak fırçası.Herkesinde kullanması gerekir

Yok takıntı yapmıyorum cidden öyle belki de silgi tozu da değildir ,başka bir şeydir ama ben silgi olduğunu düşünüyorum çünkü sık sık ellerimi yıkarım ama sürekli arasında kir var
Giysi tozu olmasin cnm mesela yazin boyle bir sorunun olmuyordur muhtemelen
Ben kisacik tirnak kullanirim ame ne zaman alisveris merkezine gitsem bildigin oto tamircisi gibi olur tirnaklar sonradan ayildimki askida esya bakiyorum ortada kat esyalara bakiyorum falan ucusan tozlar doluyor birde yikamakla falanda zor cikiyor firca istiyor
İncecik incecik ipligimsi tozlar yun kazak kaban hirka kaamir tarzi pantolonlar eskimis polarlar yapar

Giysi tozu olmasin cnm mesela yazin boyle bir sorunun olmuyordur muhtemelen
Ben kisacik tirnak kullanirim ame ne zaman alisveris merkezine gitsem bildigin oto tamircisi gibi olur tirnaklar sonradan ayildimki askida esya bakiyorum ortada kat esyalara bakiyorum falan ucusan tozlar doluyor birde yikamakla falanda zor cikiyor firca istiyor
İncecik incecik ipligimsi tozlar yun kazak kaban hirka kaamir tarzi pantolonlar eskimis polarlar yapar
Hah tam da öyle işte , cok güzel tarif etmişsiniz .Yani benim aklıma gelmemişti ama olabilir

O dediğim çubuklardan al en iyisi. Bu milyoncular falan var ya hani oralarda setler oluyor cüzdan gibi. Onlardan al bir tane içinde o çubuklardan da var. Adını bilmiyorum ayrı olarak da satılmıyor sanırım
Portakal cubugu :21:
Kuafor malzemesi satan yerlerde oluyor genelde tanesi 5 kurus falan bir ucu yayvan bir ucu sivri tahta

Hah tam da öyle işte , cok güzel tarif etmişsiniz .Yani benim aklıma gelmemişti ama olabilir
Odur diye tahmin ediyorum cunku silgi kalin suyla cikar yapismaz kazaklarindan falan geciyordur o yuzden bir tane portakal cubugunu at cantana lazim oldukca kullanirsin kis bitene kadar

IMG_4080.webp
Benim dediğim tahta değil. Demir bi çubuk ama aynı özelliktedir herhalde.
Benim dedigim buydu

Back
X