- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Ben kalıcı bir çözüm istiyordum ama :)Pudra sür
Ben kalıcı bir çözüm istiyordum ama :)
Şimdi araştırdım işe yarar gibi görünüyor, dermatologa soracam.Dermo Roller uygularsan geçebilir
Bebek pudrasını kastediyorsunuz yoksa?Oda kalıcı arkadaşım
Orayı kurutup daha sonra yenile nmesini sağlıyor
Nasıl bir izdi seninki, ne kadar bir sürede geçti? Benimki daha bir hafta oldu ok derinde değil ama kantaron izi daha da belirginleştiriyor gibi geldi bana.Sarı kantaron yağı bu tür izlere iyi geliyor. Benimkini geçirdi. Ama çok derin değildi.
En kısa sürede görünecem dermstologaDermatologa gitmen en hayirlisi olacaktir..
Hayır canım tırnak batması sonucu oldu.Sivilce sıkarken mi oldu. .
Maalesef canım banada geçmeyecek gibi geliyor, çok derin bir iz değil lazerle geçer mi acaba?Tırnak izi ciltleri yenilendiği ve geliştiği halde bebeklerde bile geçmiyor
uzman bir tedavi ile olabilir diğer şeylerle geçeceğini sanmıyorum
Lazerle iz azaltılabiliyormuş ama.tırnak izi geçmez...
Tırnak izi ciltleri yenilendiği ve geliştiği halde bebeklerde bile geçmiyor
uzman bir tedavi ile olabilir diğer şeylerle geçeceğini sanmıyorum
O çizikler gider bebeklerin tırnakları henüz sert değilBenim bebeğim 3aylik çiziyor yüzünü iz kalmaz dediler ya tirnagini ne kadar kessekte çiziyor yinede yüzünü tüh ya
tırnak izi geçmez...
Evet maalesef öyleymiş, kimyasal pelingte cildin yenilenmesini sağlıyormuş, izin azalmasını sağlar mı acaba?Y yalnizkus_ 3-4 mm kadardı. 2 ayda geçti. Kantaronun iyi geldiğini başka bir forumda okuyup denemiştim ama herkeste aynı etki olmayabilir tabii.
Denemekten zarar gelmez.Evet maalesef öyleymiş, kimyasal pelingte cildin yenilenmesini sağlıyormuş, izin azalmasını sağlar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?