Tırnak izinin ardından kalan delik izi.. Yardım kızlar..:(

yalnizkus_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
766
693
303
Diğer
Elmacık kemiklerime tırnak battı, başta kızardı ve hafif kanadı sonra kabuk bağladı kantaron yağı iyi geliyor dediler ama ben de izi daha da belirginleştirdi. Şimdi resimdekine benzer delikli bir - iki cmlik bir iz kaldı. Bir hafta oldu geçmedi, kremi falan geçtim lazerle falanda geçmez mi bu iz? Delik gibi olması beni telaşlandırıyor.

Sarı kantaron yağı bu tür izlere iyi geliyor. Benimkini geçirdi. Ama çok derin değildi.

Dermo Roller uygularsan geçebilir
Şimdi araştırdım işe yarar gibi görünüyor, dermatologa soracam.
Oda kalıcı arkadaşım
Orayı kurutup daha sonra yenile nmesini sağlıyor
Bebek pudrasını kastediyorsunuz yoksa?
Sarı kantaron yağı bu tür izlere iyi geliyor. Benimkini geçirdi. Ama çok derin değildi.
Nasıl bir izdi seninki, ne kadar bir sürede geçti? Benimki daha bir hafta oldu ok derinde değil ama kantaron izi daha da belirginleştiriyor gibi geldi bana.
Dermatologa gitmen en hayirlisi olacaktir..
En kısa sürede görünecem dermstologa

Tırnak izi ciltleri yenilendiği ve geliştiği halde bebeklerde bile geçmiyor :KK43:
uzman bir tedavi ile olabilir diğer şeylerle geçeceğini sanmıyorum

Sivilce sıkarken mi oldu. .
Hayır canım tırnak batması sonucu oldu.
Tırnak izi ciltleri yenilendiği ve geliştiği halde bebeklerde bile geçmiyor :KK43:
Maalesef canım banada geçmeyecek gibi geliyor, çok derin bir iz değil lazerle geçer mi acaba?
tırnak izi geçmez...
Lazerle iz azaltılabiliyormuş ama.

Benim bebeğim 3aylik çiziyor yüzünü iz kalmaz dediler ya tirnagini ne kadar kessekte çiziyor yinede yüzünü tüh ya

Benim bebeğim 3aylik çiziyor yüzünü iz kalmaz dediler ya tirnagini ne kadar kessekte çiziyor yinede yüzünü tüh ya
O çizikler gider bebeklerin tırnakları henüz sert değil
tırnakla kesik şeklinde olunca gitmiyor dikkat edin kendi tırnaklarınıza

Y yalnizkus_ 3-4 mm kadardı. 2 ayda geçti. Kantaronun iyi geldiğini başka bir forumda okuyup denemiştim ama herkeste aynı etki olmayabilir tabii.

Back
X