Bebek Beslenmesi tırnak morarmasının sebepleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sezince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
445
4
96
Diğer
bebeğim ağlarken tırnakları morarıyor; ancak bütünü değil, özellikle dip kısmı morarıyor. her zaman olmasa da zaman zaman oluyor. bu durum beni çok tedirgin ediyor. gittiğimiz bir doktor dikkat etmemi söylemişti; ancak ben üşüdüğü için olduğunu sanıyordum. bu konuda bilginiz varsa cevaplarınızı bekliyorum, bebeklerin tırnakları neden morarır?

arkadaşım seni tedirgin etmek istemem ama tırnak ve dudak morarmalarının bir nedenide kalpte olabilecek sorunlardır mesela kalpte delik olması gibi. bendc adam akıllı bir doktora göster

Canım sağol... Ben de bu sebeple çok endişeliyim. En iyisi, iyi bir doktor bulmak sanırım.

canım kansızlık gibi bir nedenden de olabilir yada bazen nedeni olmuyor sıkma canını ama doktoruna danış.zaten bebeğin küçük sanırrım 1.5 yaşına kadar kalp kapanmıyor onun içinde olabilir yani geçici olabilir

canım kansızlık gibi bir nedenden de olabilir yada bazen nedeni olmuyor sıkma canını ama doktoruna danış.zaten bebeğin küçük sanırrım 1.5 yaşına kadar kalp kapanmıyor onun içinde olabilir yani geçici olabilir
canım, çok sağol ya... içimi rahatlattın. inan dünden beri cevap bekliyorum sizlerden. kafam öyle karışık ki :(

canım içini rahatlatmak istiyorsan mutlaka bir doktora götürmelisin bebeğini. ama benim bebikin de ağlarken dudak üstü morarıyordu doktorumuza göründük, birşey çıkmadı, kendini sıktığından oluyordur dedi.sen de ağlarken diye belirttiğin için söyledim, nedeni sadece kendini sıkması da olabilir.yine de doktoruna görün ki için tam anlamıyla rahatlasın bence...

Back
X