- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi 6 ustu 1 anne
-
OffffBende bırakamıyorum yıllardır ben yemiyorum koparıp atıyorum ama kızım yiyor (3) :/
Benim oğlumda yiyordu eczanelerde acı oje var ben onu aldım icine birazda karabiber attım . Tırnağına sürdüm şimdi bıraktı. Artık yemiyor.Arkadaşlar 7 yaşında ki oğlum bir senedir ya tırnaklarını yıyor yada kopartıyor
Daha kucukken arada kopartıyordu
Huy yaptı alışkanlık oldu
Napsak fayda etmedi
Kızdım yaptı, anlattım yaptı bşr turlü bırakmadı ve eller çok kötü duruyor
Napmayı önerırsınız
Denedim bu seferde eliyle koparıyoBenim oğlumda yiyordu eczanelerde acı oje var ben onu aldım icine birazda karabiber attım . Tırnağına sürdüm şimdi bıraktı. Artık yemiyor.
Kuzum demin bir arkadaşımla konuştuk bu tırnak yeme olayını.Bende yiyordum elimde degıl napayım diyordum hep. Vırus basladıgından beri hıc yemedim, demek elımdeymıs.
Insallah oglunuzda bırakır, eczanedekı acı oje bende ise yaramamistı. Cocuklara surulur mu o tarz seyler bilmiyorum.
Ben korkudan elimi agzıma goturmuyorum Gunlerdır korku yetti bana, yeniden baslarsaam göreve donerımKuzum demin bir arkadaşımla konuştuk bu tırnak yeme olayını.
Şey demek lazimmis mesela günde 2 kere tırnak yiyeceksin saat 3te ve 5te. Görev olunca yapmazmışsınNe derece doğru bilmiyorum
Gorustuk olur bu surec kendılıgın den bırakır dedıBende de var stres olduğumda yaparım. Belki stresli bir çocuktur. Pedagog ile görüşmeyi deneyebilirsiniz
Gorustuk psigolog olan bir arkadasımızla kendılıgın den bırakır gecıs donemi dedi amaÇocukların yaptığı davranışlar için kızmayın lütfen ya. Hiçbir faydası olmadığı gibi bence o davranışı yapması için daha çok ittiriyorsunuz.
1 yıl çok uzun bir süre. Psikoloğa danışmayı neden düşünmüyorsunuz? Bu sadece tırnak yiyor, etlerini koparıyor mevzuu değil ki. Altında muhtemelen bir şey yatıyor.
O dediğim saat şeyini mi deneseniz acaba?Gorustuk psigolog olan bir arkadasımızla kendılıgın den bırakır gecıs donemi dedi ama
İste insan uzuluyor
Dahada ileriye giderse dıye
Müdahale elmeyin görmezden gelin söyledikçe yaparArkadaşlar 7 yaşında ki oğlum bir senedir ya tırnaklarını yıyor yada kopartıyor
Daha kucukken arada kopartıyordu
Huy yaptı alışkanlık oldu
Napsak fayda etmedi
Kızdım yaptı, anlattım yaptı bşr turlü bırakmadı ve eller çok kötü duruyor
Napmayı önerırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?