Tirnaklarimdq beyaz lekeler!

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Arkadaslar sizde de var mı ya çok iğrenç duruyo ve hiç gecmiyo vitamin eksikliğinden mi kaynaklanıyor? Ne yapsam geçer ?

Evet bir vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor.Ben de vardı ama geçti.Nasıl geçiyor bilmiyorum valla

En sevdiğim şeydir, hep çıksın isterim hiç çıkmıyolar, hayatımda iki üç kere çıktı ondada dünyanın en mutlu insanı olmuştum. Keşke bana versen

bende de oluyor özellikle 2 aydır var dipten çıktı tırnak uzakdıkça kesip kurtulucam inşallah neden olduğunu bilmiyorum kimi vurmaya dayalı travmatik diyorken kimi vitamin eksikliği diyebiliyor ama ciddi bişey olduğunu sanmam,görüntü kirliliği safi

Arkadaslar sizde de var mı ya çok iğrenç duruyo ve hiç gecmiyo vitamin eksikliğinden mi kaynaklanıyor? Ne yapsam geçer ?
Vitamin eksikliğinden canım o... Bol bol meyve ye, en çokda C vitamini. Mandalina, portakal falan.. Geçmezse bir doktora git takviye vitamin ilaçları versin..

Canım.Her şey olabilir.Kansızlık,Kalsiyum eksikliği,Tırnak altında bulunan hava kabarcıkları,Tiroit hormon yetersizliği,Nefrit,Tırnağa renk veren keratin hormon yetersizliği,Bazı ilaçların yaptığı yan etkiler,bunlar sebep olabilir.daima dediğim gibi önce dr.a gidilmeli.bir çok sebep olabilir.çok eskiden ben de vardı. dr.bol peynir önermişti.tükettim gerçekten geçti.

Ben gitmedim hiç doktora belki vitamin eksikliğinden dir eşimde hiç yok aynı şeyleri tüketiyoz genelde ama:)

Benimde öyle ..
B12, vitamin, kan ..
herşey eksik bende mübarek. .

Doktora gittin heralde değil mi bende gitmelimiyim bi zararı var mı ki bunun yıllardir var aslında bi zararını da görmedim ama görüntüsü kotu
Doktora gitmedim, internetten ogrendim ve uyguladim.Metabolizmadaki eksikleri ogrenmekte fayda var, bu sadece belirtileri, iceride baska seylere sebep olmasini engellemek icin diyetisyen ve doktorunuza gorunun bence.

Ben gitmedim hiç doktora belki vitamin eksikliğinden dir eşimde hiç yok aynı şeyleri tüketiyoz genelde ama:)
Canım öyle olmuyor bir 6 kişi aynı şeyi yese de hepsinde başka eksikler çıkabilir.Fazla söze gerek yok.sakın kafanıza göre vitamin almayınız.inanın o bile zararlı.Çok basit hemen dr.a gidin zaten rutin olarak 6 ayda bir tahlil şart.hem içiniz rahat olur,hem o görüntü verilen ilaçlarla ya da beslenme şekli önerisiyle geçer.Şifalar olsun size herkese...

Teşekkür ederim Allah razı olsun giderim inşaallah doktora da

Teşekkür ederim Allah razı olsun giderim inşaallah doktora da
Canım giderim değil kesin gidin.Aile hekimleri de bakıyor.her mahallede var.Bazen çok ufak şeyler daha büyük şeylere sebep olur.gerçi sizin öyle değildir ama .ne derler korkulu rüya görmektense uyanık yatarım.Zor değil ki.15 dk.da halledersiniz.içiniz de rahat olur.ALLAH sizden de razı olsun.Kimin ne derdi rahatsızlığı var ise de herkese şifalar olsun AMİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…