Merhaba canım bende tiroid ilacı kullanıyorum ama hamile kaldım.Kızlarr ovulasyon testi aldım netten 20 adet bu ay onu denemek istiyorum ama biraz bilgi verseniz tiroid hastasıyım ama ilaç kullanmıyorum
Ama ben ilaç kullanmıyorum kaçıncı denemede hamile kaldın canımMerhaba canım bende tiroid ilacı kullanıyorum ama hamile kaldım.
Tsh in kaç acaba canım. Benm 8ay olmadi. Tiroid olduğunu bilmiyordm. Tsh 6.48 di. Bir ay ilaç kullandım 2 ye düştü hamile kaldım hemen. Ama yüksek ise ilaç kullanman gerekAma ben ilaç kullanmıyorum kaçıncı denemede hamile kaldın canım
Bilmiyorum şu an canım adetim yeni bitti adetten 3 gün önce silik çizgi gördüm hamilelik sandım iki gün sonra bi daha aynı şey oldu sonra adet oldum doktora gittim perşembe günü sabah gel demişti kan ve idrar sonucumu öğrenmek için ama pazartesiye gidicemTsh in kaç acaba canım. Benm 8ay olmadi. Tiroid olduğunu bilmiyordm. Tsh 6.48 di. Bir ay ilaç kullandım 2 ye düştü hamile kaldım hemen. Ama yüksek ise ilaç kullanman gerek
Tmm canım tsh yüksek gelirse ilaç verir zatenBilmiyorum şu an canım adetim yeni bitti adetten 3 gün önce silik çizgi gördüm hamilelik sandım iki gün sonra bi daha aynı şey oldu sonra adet oldum doktora gittim perşembe günü sabah gel demişti kan ve idrar sonucumu öğrenmek için ama pazartesiye gidicem
Benim tsh 1.20 çıktı nprmal ama bu sefer çikolata kisti varmış canım ya 3 ay visanne diye bi hap verdiTmm canım tsh yüksek gelirse ilaç verir zaten
İnşallah en kısa zamanda iyileşirsn canımBenim tsh 1.20 çıktı nprmal ama bu sefer çikolata kisti varmış canım ya 3 ay visanne diye bi hap verdi
İnşallah canım yaİnşallah en kısa zamanda iyileşirsn canım
Bnmde bir kaybım oldu çok endişeliydm açıkçası çok şükür bugün bebegi de gördük kalp atisini daİnşallah canım ya
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım benim dua et benim için de hamilelerin duası kabul olurmuşBnmde bir kaybım oldu çok endişeliydm açıkçası çok şükür bugün bebegi de gördük kalp atisini da
Ederim tabi canım bende kendime çok dua ettirmiştm bende sana ederimAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım benim dua et benim için de hamilelerin duası kabul olurmuş
Teşekkür ediyorum canım benimEderim tabi canım bende kendime çok dua ettirmiştm bende sana ederim
Rica ederim canım güzel haberlerini bekliyorum en yakın zamandaTeşekkür ediyorum canım benim
İnşallah canım benimRica ederim canım güzel haberlerini bekliyorum en yakın zamanda
ben de hamile kalmadan troid çıktı, dahiliye doktorum hamile kalmak istediğimi öğrenince ilaca başladı. kısa süre sonrada hamile kaldım. heray dahiliyeye gidip test yaptırıyorum ve doktorum dozu ayarlıyor. kadın doğum doktorumda dikkat ediyor. bence iyi bir dahiliye doktoruna görünüp, durumu açıklamalısın. zaten ona göre tedavini devam ettirirlerKızlarr ovulasyon testi aldım netten 20 adet bu ay onu denemek istiyorum ama biraz bilgi verseniz tiroid hastasıyım ama ilaç kullanmıyorum
Merhabalar bir ay önce yazmışsınız ama bende 10 aydır deniyorum haşimato hastasıyım henüz gebelik oluşmadı hiçbir problemim yok. Siz hamile kalabilidiniz mi acaba? Mart ayı gibi olmazsa tüp bebek düşünüyorum rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın lütfenCanim ben de troid hastasiyim hasimato var bende gebelik denememde 11. Ayim bu ay benim hormonlarim heo normal degerde oldugundan hic ilac kullanmadim endokrin kontrolumde gebelik olmamasi icin hicbir sebep yok hatta gebe kalsan da troid ilacina gerek yok dedi hormonlar normalsa troid gebelige engel olmaz
Yok canim estagrfirullah ben de gebelik elde edemedim 1 yil olacak yakinda benim hormonlar hep normal cikiyo kuzum doktor gebe kalmanda hicbir engelin yok dedi ama nasip iste sen doktora gorundun mu kadin doguma esin gerekli testleri yaptirdi miMerhabalar bir ay önce yazmışsınız ama bende 10 aydır deniyorum haşimato hastasıyım henüz gebelik oluşmadı hiçbir problemim yok. Siz hamile kalabilidiniz mi acaba? Mart ayı gibi olmazsa tüp bebek düşünüyorum rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın lütfen
Canım tüm testleri yaptırdık . Hormonlarım normal üç kere yaptırdımYok canim estagrfirullah ben de gebelik elde edemedim 1 yil olacak yakinda benim hormonlar hep normal cikiyo kuzum doktor gebe kalmanda hicbir engelin yok dedi ama nasip iste sen doktora gorundun mu kadin doguma esin gerekli testleri yaptirdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?